Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Портативный мини кондиционер Arctic Air Ultra G2 3 в 1 переносной 7W, Белый (7007G2) TIN66

Есть в наличии

3.9/5
Оценка пользователей 3.9/5
  • Отзывы про товар продавца TinyTron
  • Дамір Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

заказал два мини кондёра сразу, пришел 1 +- качественный, другой совсем уродский, плохо собранный + без решетки направления куда кондиционер будет дуть. буквально будто два разных товара: бюджетная версия + дешевая, собранная в гаражных условиях копия

• Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Прийшов швидко. Пакування ціле. В комплекті - usb-кабель. Підключив до ел.мережі, але він не подає ознаки життя!!! НЕ ПРАЦЮЄ !!!!

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    ТОВАР ПРИЙШОВ НЕПРАЦЮЮЧИМ. ПРОДАВЕЦЬ - ПЕРЕВІРЯЙТЕ СВІЙ ТОВАР ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ!!! Як повернути Вам його назад???
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Сподобалось. За 400 грн багато від кондиціонера не очікувала, але він мене здивував. Дійсно, працює і від розетки, і від павербанку. На інтенсивному охолодженні доволі потужний.

Достоинства:
    Легкий, компактний
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Дуже гарний, тихий, тільки водичка підтікає

• Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Дуже сподобався та нажаль якість бажає кращого за пару використань цього чудо апарату зламалось гніздо. Частина гнізда просто витяглась з зарядним шнурком. Прикро.....

Недостатки:
    Використовувала пару разів та зламалося гніздо.
  • Олег і***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

На сайті. у продавця. мав би прийти Arctic Air Ultra. а прийшов .звичайний Arctic Air та ще й хоч гарантія була но і її не було

Достоинства:
    Дує
    Недостатки:
    Не виглядає так як має бути
  • Иван С***

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Товар прийшов цілий, все працює. Охолоджує не дуже сильно, але краще, ніж нічого. Скоріше просто працює як вентилятор (або дуйчик на режимі без нагріву)

Достоинства:
    Маленький, не гучний, зволожує повітря
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый
    Недостатки:
    Прийшов з цвилим фільтром
  • Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

На жаль, отримали замовлення з такими деталями і в такому вигляді. Спочатку не зорієнтувались, думали що потрібно ці запчастини просто вставити на місця, але виявилось, що вони просто обломані з одного боку і можливості вставити їх немає, бо не тримаються…

Достоинства:
    Дує ніби добре
    Недостатки:
    Приїхало зламане
  • Неважно Н***
    Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

Пришла абсолютно другая модель. С поломанными жалюзями и без кабеля подключения

Недостатки:
    Товар не соответствует заявленному
    • Оксана Т***

Пошукайте кабель під кришкою

• Ірина К***
    Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый

А мені взагалі прийшло щось незрозуміле і геть не те що замовила.Коробка -наче ходила за кораблем.А вообще - що це?

Достоинства:
    Не той товар взагалі
    Недостатки:
    Товар не відповідає заявленому
  • Ярослав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Замовлення отримав без зарядного блока.Продавець 3 тижні обіцяє його вислати.

Достоинства:
    Мабуть,непогана штука
    Недостатки:
    Безвідповідальний продавець
  • Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет корпуса: Серый

Прийшла зламане,вирване usb, кулер не закріплено, кришка для залива води поламана,і вентилятор болтається

Достоинства:
    Ніякі
    Недостатки:
    Практично все зламане
  • Марина М***

Зламався за місяць

• Продавец  Eligos

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.

• Оля А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Мiсяц майже працював , сьогоднi почала бiжати вода знизу з вентилятора ....

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Через мiсяць почав текти...
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера.

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет корпуса: Серый

Прийшла інша модель, не те що на фото, нема функції зволоження - не ведіться!!! Якщо вам спекотно то трохи допоможе якщо обличчя тримати біля вінтелятору цього, за 300 гривень впринципі чуда не отримаєте, бажаєте чогось якіснішого, платіть більші кошти, і обов'язкоао перевіряйте на пошті, бо якби я не спішив а перевірив одразу, їхало ю воно назад напевно

Достоинства:
    Дує
    Недостатки:
    Не таке як на фото, відсік для води там так само потрібен, як мені на першому поверсі ліфт яким я не користуюсь. Я знав що це дешевий Китай, але брав саме бо вказано було в описі що є зволожувач
    • Продавец  LOKO HOME

Вітаю. вам прийшла новіша модель. виробник змінив дизайн. відсік для води і дає зволоження! якщо ним не користуватися то і зволоження не буде

• Ростислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Повноцінної заміни кондиціонеру очікувати не варто, але за свою ціну цілком хороший девайс. Якщо потрібне швидке і дешеве рішення для полегшення під час спеки, то рекомендую. Краще за громіздкіший та дорожчий вентилятор

Достоинства:
    Швидко, дешево, легко, компактно
    Недостатки:
    За таку ціну нема і бути не може
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет корпуса: Серый

Прислали товар аналогічний по найменуванню, але інша модель

Недостатки:
    Прислали товар який не на зображенні, іншу модель.
    • Продавец  LOKO HOME

Вітаю. Виробник змінив дизайн. все інше відповідає характеристикам. картку буде оновлено

• Ігор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет корпуса: Серый

Паровипаровування як таке відсутнє, просто якась імітація. Якість бажає кращого, кришка отвору налива води не закривається щільно, при перенесені в інше місце вода може виливатися, хоча з іншого боку вона там і не потрібна зволоження всеодно ніяке. Зичайний маленький вентилятор і більше нічого.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Перелічені у відгуку
    • Продавец  EasyMart

Дякуємо за ваш відгук. Звертаємо увагу, що конструкція кришки резервуара в цій моделі передбачена виробником саме такою та не має герметично закриватися. Для правильної роботи пристрою важливо використовувати його відповідно до інструкції — усі особливості експлуатації та рекомендації щодо наповнення резервуара детально зазначені в інструкції користувача.

Рекомендуємо перед використанням уважно ознайомитися з інструкцією, оскільки пристрій має певні особливості роботи, передбачені його конструкцією.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Нема шо сказати, я не те шоб очікував супер якості за ці гроші, але шоб за тиждень - це якось не серйозно

Достоинства:
    Добре стоїть на столі, не перекидається завдяки конструкції. можна намочити вкладиші і навіть заморозити
    Недостатки:
    За тиждень розпилювач вийшов з чату
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.

• Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Через місяць потекла вода знизу, користувалися разів п'ять

Недостатки:
    Погана якість товара
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний або запропонуємо інші альтернативи вирішення питання.

• Таїсія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Гарний компактний і за свою ціну гарно зволожує та охолоджує. Особливо якщо добавити прохолоднішої води всередину.

• Владислава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Брала собі та на подарунок. Прикольний. Є підсвічування.

Достоинства:
    Можна в воду додати капельку ефірного масла та отримати не тільки прохолоду,а й приємний запах
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Купую цей прилад уже вдруге! Перший такий мінікондиціонер відпрацював вірою та правдою понад два роки в режимі щоденного використання. Дружина брала його на роботу в офіс і залишилася в абсолютному захваті. Пристрій дуже компактний, легко підключається через USB до комп'ютера або павербанка. Крім приємного прохолодного вітерця, він чудово зволожує повітря, що стало величезним плюсом для сухого офісного приміщення. А м'яке підсвічування додає затишку робочому місцю. Однозначно рекомендую для локального охолодження!

Достоинства:
    Недостатки:
    За таку ціну відсутністні
  • Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

За свої гроші дуже хороший пристрій. Охолоджує повітря поруч із собою, працює справно, користуватися легко. Рекомендую.

Достоинства:
    Компактний, є usb живлення
    Недостатки:
    не замінює повноцінний кондиціонер
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Гарний кондиціонер, працює у три режими що дуже не погано, з підсвіткою, тільки при більшій кімнаті та високій температурі допомагає лише якщо ставити недалеко біля себе, а так на свої гроші доволі не поганий результат

• Олександр Є***

Якість відповідає ціні

• Анна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Холодне повітря видає лише коли декілька кубиків льоду кладеш прям у фільтр, хвилин на 5
    При умові, якщо ти стоїш впритик до цього нещастя
    Коли лід тане, циркулює просто теплим повітрям
    Не ведіться, але чого я очікувала за такі гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    У всьому, не функціонує належним чином
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Так, для більшої ефективності охолодження потрібно додати лід у воду, такий принцип роботи даного товару. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Євгеній О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Доброго дня. Прекрасний вентилятор для індивідуального виккористтання,низький рівень шуму. Особво сподобався коли працює як кондиціонер з використанням води.

Достоинства:
    Малошумний.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Наталія Б***

Відповідає опису.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Оскільки ні в описі прилада ні в коментарях не знайшов докладного роз'яснення конструкції та принципу роботи, привожу їх тут.
    Про індікацію - не буду, вона окремо від кондиціонера і ні на що не впливає.
    Кондіціонер складається із 1 - вернилятора, 2 - верхнього лотка для води з кришкою та ультразвуковим розпилювачем, 3) нижнього лотка для води та набором пористих пластин.
    Для того, щоб працювали і верхній лоток і нижній потрібно доливати воду в кожний окремо. З верхнього вода в нижній не просочується, а виходить до вентилятора тільки мікробризками. Пористі пластининатягують в себе воду з нижнього лотка, але цей процес не швидкий, тому бажано іх змочити самостійно.
    Сам принцип роботи: вентилятор гонить повітря через кондиционер, з верхнього лотка через розбризкувач бризки частково зволожують пористі пластини, частково випаровуються. Потік повітря обдуває пористі пластини і теж прискорює випаровування. Обидва випаровування знижують температуру потока повітря і насичують його вологою.
    Конструкція досить проста. Це і перевага і недолік. Пластик, з якого все зроблене, досить гнучкий, що додає надійності, але при цьому окремі деталі недостатньо підігнані. В якості завіс верхньої кришки використовуються просто тоненькі смужки пластику, які відриваються майже зразу. Нижній лоток не дуже підігнано по розміру до коробки. Тому і виймати його і вставляти потрібно приноровитись. Пористі плавтини ледь тримаються у пазах, тому маніпулювати з ними треба обережно, бо випадають.
    Вентилятор використано досить дешевий, тому при роботі дзинчить, що трохи дратує.

Достоинства:
    Непогано за свої гроші.
    Недостатки:
    Перераховані в коментарі.
  • Юлия Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Все сподобалось, охолоджує добре і зволожує повітря

Достоинства:
    Невеликий і потужний, мае підсвітку
    Недостатки:
    Поки не побачили недоліків
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар відповідає опису. Якщо закинути кубики льоду то повітря циркулює прохолодне, відстань десь 1,5-2 м.

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

За свої гроші виконує свою функцію, достатньо щоб охолодитись за робочим місцем у спеку

Достоинства:
    Дешевий, працює справно
    Недостатки:
    Збірка й пластик бажають кращого
  • Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар сподобавля, не виникло ніяких проблем з розумінням того як він працює