Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Беспроводная Bluetooth гарнитура New Bee BH58 с кнопками управления и шумоподавлением

Оценка пользователей 4.8/5
на основе 21 отзыв
  • Олена Р***

Супер навушники

Достоинства:
    Дуже гарне передає звук
    Недостатки:
    Трохи завелики
    • Продавец  sMall

Олено, дякуємо за відгук! Раді, що звук вас порадував — це справді сильна сторона цієї моделі, розроблена саме для чіткого звучання в кол-центрі. Щодо розміру — оголовля має регулювання, спробуйте підтягнути дужку щільніше, це має покращити посадку. Дякуємо за вибір!

• Олександр

Гарні навушники

• Продавец  sMall

Олександре, дякуємо за відгук! Раді, що гарнітура New Bee BH58 з шумопоглинанням сподобалась і за якістю звучання, і за доступною ціною. Нехай робота в кол-центрі стане ще комфортнішою — sMall

• Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Непогані навушники. Купив другий раз. В перших після 2-х почали облазити накладки.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Можливість різного типу підключення
    Непоганий мікрофон, як на свої гроші
    • Продавец  sMall

Андрію, дякуємо за відгук та за те, що звернулись до нас повторно! Нам шкода чути, що накладки на першій парі почали облазити вже після кількох використань — це справді не має так швидко зношуватись, і ми візьмемо цей момент до уваги. Разом з тим раді, що загалом гарнітура влаштувала за ціною, якістю звуку та можливістю різних типів підключення. Якщо потрібна консультація чи заміна накладок — звертайтесь у повідомлення, будемо раді допомогти — sMall

• Жанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Я купувала весною 2024 року , у користуванні постійно , так як потрібно для роботи . Звук чудесний , мікрофон теж дуже якісний , автономність теж , вистачає мені на 2 повних дня , при активному використанні. Довго вагалась тому що не була знайома з цим брендом, але це було найкраще рішення що вибрала саме ці навушники . Продавець швидко відправив , проблем ніяких не було. Раджу

Достоинства:
    Автономність , якість звуку та мікрофону. Дуже зручний , не давить навіть за 10 годин використання
    Недостатки:
    Поки що не має
    • Продавец  sMall

Жанно, дуже дякуємо за такий ґрунтовний та щирий відгук! Приємно, що майже за рік активного щоденного використання для роботи гарнітура жодного разу не підвела — і автономність на два повних дні, і якість мікрофона, і комфортна посадка навіть після 10 годин носіння це підтверджують. Розуміємо ваші сумніви щодо незнайомого бренду, тож особливо цінуємо, що зрештою New Bee виправдав довіру. Дякуємо, що порекомендували нас іншим — sMall

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Все працює. Чоловік користується вже кілька місяців. До сих пір недоліків не виявили.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  sMall

Ірино, дякуємо за розгорнутий відгук! Дуже приємно чути, що гарнітура New Bee BH58 вже кілька місяців справно служить вашому чоловіку в роботі кол-центру без жодних недоліків. Стабільна якість — це те, до чого ми прагнемо у кожному товарі. Гарної роботи! З повагою, sMall.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Використовую гарнітуру на постійній основі. Коли шукала, то дивилася власне за накладними навушниками з якісним мікрофоном. Очікування виправдалися. Сидять зручно, мікрофон якісний. На дзвінках мене чують добре і кажуть, що поглинають звуки краще, ніж мої попередні.
    Гарнітура може працювати через адаптер, через блютуз і через кабель. Стараюся працювати на якомусь одному варіанті, бо при переключенні не підхоплює автоматично, потрібно самостійно вибрати в налаштуваннях варіант підключення. Пробувала підключати до телефону. Працює, але мені не дуже для телефону потрібно і потім знов на комп'ютері треба вибирати в налаштуваннях потрібний варіант підключення.
    Заряд тримає дуже довго. Навіть не можу сказати як часто заряджаю, може раз в місяць.

Достоинства:
    Якісний мікрофон, шумопоглинання
    Недостатки:
    Не завжди автоматично підхоплює інший варіант підключення
    • Продавец  sMall

Анно, дуже дякуємо за такий детальний відгук! Приємно, що якісний мікрофон, зручна посадка та тривала автономність гарнітури BH58 перевершили ваш попередній досвід. Розуміємо незручність із перемиканням джерела підключення між телефоном і комп'ютером — це корисне уточнення, яке ми обов'язково візьмемо до уваги. Дякуємо, що детально описали і плюси, і нюанси використання — sMall

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Зручна, легка, довго тримає заряд. Підключав до комп'ютера і телефона. Якість звуку гарна.

• Продавец  sMall

Андрію, дякуємо за відгук! Раді, що гарнітура BH58 виявилась зручною та легкою, а можливість підключення і до телефона, і до комп'ютера додає універсальності. Приємно чути високу оцінку якості звуку — sMall

• Діана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Навушники чудові. Ціна-якість найкращий варіант . Чоловік використовує на роботі, все працює стабільно, жодних зауважень. Головне не забувати підзаряджати:)

• Віталій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Чудово працюють все другій рік.

• Продавец  sMall

Віталію, дуже дякуємо за такий цінний відгук! Другий рік бездоганної роботи гарнітури — це найкраще підтвердження надійності товару. Приємно знати, що навіть після тривалого щоденного використання все працює як слід. Дякуємо за довіру!

• Ксенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black

швидко підключила, звук хороший , покупкою задоволена, 12 годин роботи витримують

Достоинства:
    Зручні
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Використовую гарнітуру щодня по 6–8 годин уже близько пів року.
    Сидить на голові легко — не тисне й не сповзає, посадка дуже зручна. Оголів’я регулюється, тож підійде майже всім.

Працює чудово на Linux (Ubuntu) — «з коробки», без додаткових налаштувань. Користуюсь і в дротовому, і в бездротовому режимі — жодних проблем.
    Мікрофон має гарну чутливість: сторонні офісні шуми майже не чути, голос передається чітко й розбірливо.

У мене при ввімкненні мікрофона навушники переходять у моно режим — співрозмовника чути чудово. Після дзвінків автоматично повертаються у стерео, все працює без збоїв.
    USB-приймач із комплекту стабільний, сигнал не обривається навіть через стіну чи в сусідній кімнаті. Також без проблем працює Bluetooth-з’єднання з планшетом, телефоном і ноутбуком — зв’язок тримається впевнено.

Якість звуку повністю влаштовує. З музикою (у мене в системі ще додатковий еквалайзер) навушники звучать рівно, без провалів чи перекосів по частотах. Високі, середні й низькі — усі на місці. Музику слухати приємно, без втоми.

Кнопки на навушниках працюють стабільно, за пів року жодних глюків.
    Батарея сідає приблизно на 10% за 8 годин роботи.

Фото в гарнітурі іноді заставляють посміхнутися))

Загалом — дуже вдала гарнітура для щоденного використання.
    Сміливо можу рекомендувати.

Достоинства:
    Цілком зручна і надійна гарнітура.
    • Продавец  sMall

Дякуємо, Андрію, за такий детальний та корисний відгук!
      Раді чути, що гарнітура New Bee BH58 повністю виправдала ваші очікування: зручна посадка, стабільне підключення, гарна якість звуку та мікрофона.
      Ваші рекомендації дуже цінні для інших покупців. Бажаємо приємного користування та багато комфортних годин роботи й музики!

• Олександр Б***

Все добре

• Продавец  sMall

Дякуємо, Олександре, за ваш відгук!
      Раді, що гарнітура вам сподобалась.
      Бажаємо комфортного користування та приємного звуку!

• Мері
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Достоинства:
    Дуже зручні
    • Продавец  sMall

Мері, дякуємо за відгук! Раді, що гарнітура виявилась дуже зручною для щоденної роботи в кол-центрі — саме такий комфорт на весь робочий день і був нашим пріоритетом при виборі цієї моделі. Продуктивної вам роботи!

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Взял на замену сломавшихся Jabra Evolve 80. Коробка была очень помятой и потяганной, хотя внутри все целое и новое.
    Сами наушники на вид качественные, каких-то странных люфтов или дешманского пластика на первый взгляд не заметно.
    На голове сидят отлично, не давят, звук отличный. Конектятся к винде 10 без вопросов как через блютуз так и адаптер. Мне зарядки хватает на неделю, как минимум пару часов в день говорю.
    Что не понравилось так это микрофон, может быть некорректно сравнивать с жаброй которая в 5 раз дороже, но качество микрофона так себе, конечно лучше чем через микрофон ноута или блютуз затычки, но я как-то ожидал получше.
    Совет - если хотите действительно хороший мик, лучше посмотрите на что-то подороже.

Достоинства:
    Цена, звук, блютуз
    Недостатки:
    Микрофон мог бы быть лучше, упаковка
    • Продавец  sMall

Дякуємо за ваш відгук, Сергію!
      Раді чути, що вам сподобалась якість звуку та зручність гарнітури. Вибачте за стан упаковки — ми вже передали цю інформацію на склад для покращення.
      Щодо мікрофона — дякуємо за чесний відгук! Ваш коментар допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір.
      Бажаємо приємного користування!

• Тимофей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Трохи смішно виглядають на голові :)
    Вибирав чисто для використання для дзінків, щоб зовнішні звуки не заважали і розмові - з цим гарнітура справляєть.

Достоинства:
    Співвідношення ціна якість - був здивований отримати нормальню гарнітуру за такі гроші.
    Недостатки:
    Нестабільно працюють через донгл, часто віключаються (можливо проблема в якихось налаштуваннях). Для себе вирішив прямим підключенням по bluetooth.
  • Діана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Купляла чоловіку на день народження. Подарунок виправдав очікування. Важливим елементом вибору були бездротова технологія та хороший мікрофон. Використовуються для роботи онлайн та спілкування з колегами віддалено.Чоловік задоволений подарунком. У цих навушників є 2 режима роботи: з підключенням по блютуз передавачу(який йде в комплекті) та просто через блютуз до будь-якого приладу з яким можна з'єднатися ( планшет, телефон, телевізор).Ціна-якість однозначно плюс.

Достоинства:
    хороший звук розмови,жодного дискомфорту щодо використання протягом дня чоловік не відчуває, втома від навушників відсутня. Є можливість підключити до комп'ютера, ноутбука, телефону.Добре тримає заряд
    Недостатки:
    Кнопка відключення звуку не зручно розташована, краще користуватись відключенням на комп'ютері.
    • Продавец  sMall

Дякуюэмо за такий відгук)

• Олексій

Підкажіть, при розмові з ПК по блютуз чи є затримка звуку?

• Романюк Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Чудова гарнітура,підходить для роботи,звук хороший,мікрофон якісний

• Продавец  sMall

Дякуємо, Діано! Раді, що гарнітура підійшла саме для робочих потреб — якісний звук і мікрофон це ключові показники для колл-центру. Дякуємо за високу оцінку!

• Жанна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black
    Достоинства:
    чудовий звук. Ідеально для роботи в Кол центрі.
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Жанна. Дякуємо вам за відгук та високу оцінку. Бажаємо Вам приємного користування!

• Олексій

Підкажіть будь ласка, якщо по блютуз підключатися до віддаленого робочого столу, чи є затримка звуку в них?

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Шукала навушники саме бездротові, тому що працюю віддалено і іноді доводиться поєднувати робочі наради і дзвінки зі справами по дому. Тому цей варіант зацікавив.
    Навушники невеликі, легкі, виконані з приємних на дотик матеріалів. Добре тримаються на голові, не спадають (це була моя проблема з попередніми Jabra Evolve 20), не тиснуть, голові комфортно.
    Зручність в тому, що ці навушники можна підʼєднувати через кабель, USB-адаптер і через Bluetooth. Вони прекрасно коннектяться до всього: ноут, мак, телефон. І мені зручно швидко перемикатись з одного пристрою до іншого.
    Звук, як на мене, досить якісний - і для розмов і для прослуховування музики. Мене вразила функція шумоподавлення - не очікувала, що так сильно приглушує навколишні звуки.
    Ще окремо хотіла відзначити високий рівень сервісу та кліентооріентовність продавця. Після такого спілкування та ставлення до клієнта хочеться звертатись ще.
    В цілому, дуже задоволена покупкою.

• Продавец  sMall

Тетяна, дякуємо за розгорнутий відгук )

• Андрій

Підкажіть будь ласка, чи працює кнопка мут через блютус підключення, у програмах дзвонилках?

• Андрей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Отличная гарнитура с хорошим звучанием. Качество звука как у гарнитур в несколько раз дороже. Купил две.

Достоинства:
    Качество звука и эргономичность. Можно носить целый день без ощущения дискомфорта.
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Доволі не погана гарнітура, свої функції виконує без нарікань

Достоинства:
    Ціна, якість