Отзывы покупателей о Ігрова миша HyperX PixArt3389 Pulsefire Surge (4P5Q1AA)
- Зведений відгук із відкритих джерел**Точне трекінгування сенсора** Pixart 3389 у поєднанні з ефектним дизайном робить цей маніпулятор привабливим вибором для фанатів динамічних шутерів. Гравці відзначають, що модель залишається актуальною для тих, хто цінує стабільність у прицілюванні та яскравий візуальний стиль.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Стрімери та ентузіасти часто хвалять **кільце світла, що крутиться**, яке створює ефектний вигляд у кадрі, а **чіткі клацання свічей** Omron гарантують реєстрацію кожного пострілу.У відгуках геймери акцентують на тому, що великі ніжки забезпечують **плавне ковзання по килимку** «як по маслу», дозволяючи контролювати віддачу без зривів сенсора.Власники масово скаржаться на **глюки в софті** NGenuity, де профілі можуть не зберігатися, а також на жорстке обплетення дроту, що призводить до **чіпляння коси кабелю** під час різких рухів.Для володарів великих долонь **хват для симетричної форми** виявився незручним при тривалих сесіях, викликаючи втому зап'ястя через специфіку корпусу.Переваги: Точний сенсор Pixart 3389Ефектна RGB-підсвітка 360°Надійні перемикачі OmronЯкісні глайдиНедоліки: Проблемне ПЗ NGenuityЖорсткий кабельЕргономіка не для великих рукЛюфт бічних кнопок з часом
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Цвет: Черный
отличная мышка, чем-то напоминиет Logitech G102б но по ощющениям более качественная
- Достоинства:
- Качество исполнения, удобство, дизайн, программа NGEUNITY сделана качественно и интуитивно удобная
- Недостатки:
- пока не обнаружено
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісно
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Напевно це найкраща миша,яка була особисто у мене. Мало наворотів, зручна, надійна, купував в 2021му році. Пишу відгук з 2025го - вийшло з ладу натискання колесика і все ) Миш як нова )
- Достоинства:
- Надійність, зручність.
- Недостатки:
- Через 4 роки перестало нажиматись колесико мишки)
- Олексій Ш***
Це була моя любима миша, але вийшла з ладу ліва кнопка. Замінив. І потім ще раз зламалась. Ремонтувати її вже мабуть і немає сенсу.
- IгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка красивая, бегает хорошо, в руке сидит приятно, плата адекватная можно ремонтировать не расползается. С сенсором якась зрада с самого начала, мышь пришла из коробки не двигался курсор, пришлось сбросить до заводских и о чудо всё заработало(dpi+колесо),периодически это повторяется. За 5 лет сменил все три основные кнопки(свичи) так как колесо вылетело буквально через пол года, лкм через год перестала держать зажим и отпускала самопроизвольно ещё пол года такая же история с правой, закупил десяток бесшумных каиловских свичей, перепаял и уже 4 года нет проблем(после каждого вскрытия нужны новые глайды). За 6 лет активного пользования внешне мышь как новая.
- Достоинства:
- Хороший сенсор, качество материалов, красивая подсветка
- Недостатки:
- Сборка хромает, всё скрипит, колесо хрустит, отваливается сенсор
- Даніель М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный
Програма яка щойно працювала і ''бачила'' попередню мишку такої ж моделі, жодного разу не ''побачила'' і не ''бачить''цей девайс.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Іванна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар постійно, при ввімкненому ПК, дуже часто лагає: то спадає сенса, то просто мишка не вмикається — доводиться щоразу від'єднувати її. Дуже багато багів: раз через раз змінюється підсвітка, через пів року колесо перестало працювати коректно, з боків стерлися грані, права кнопка почала люфтити. Мишка ніколи не падала і не піддавалася ударам — лише виконувала свою роботу.
- Достоинства:
- гарна сенса
- Недостатки:
- дуже богато за свою ціну
- ДісОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Єдиний мінус - при бережному використанні через 6 місяців виходить з ладу прокрут колесика (гортаєш до низу, викидує вверх)
Це вже друга мишка тому впевнений що це норма для моделі.- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- Скролл колеса
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Зверніться, будь ласка, в сервіс по гарантії.
- Егор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользовался такой мышкой несколько лет, закал себе запасную - від 29 червня 2023, она долго лежала запечатанная, недавно выбросил старую и начал пользоваться новой,спустя небольшой промежуток времени обнаружилась проблема с колесиком мыши - при прокрутке вверх не идет плавно вверх, а спустя определенное расстояние останавливает движение или делает движение вниз ( при этом вы делаете движение колесиком только вверх ) и такая же ситуация когда крутишь вниз - или останавливает или идет вниз,вниз,вниз и раз поднимает вверх
Представник брендуДобрий день!
Шановний Егор! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Найчастіше така проблема викликана забрудненням енкодеру пилом чи брудом.
Спробувати позбавитись її можна і власноруч. Відключіть мишу від USB порту, перегорніть її так, щоби колесо торкалось Вашої ігрової поверхні, та кілька разів швидко прокатайте мишу вперед-назад.
- Винницкий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Уже вторая мышка, 20.08.2023 я купил первую мышку, 10.12.2023 она сломалась у неё был пракрут несимметричен моим действиям, то есть я кручу в вверх, а на экране крутится то вверх то вниз, не возможно было пользоваться.
Сдал по гарантии вернули деньги всё хорошо, думал ну попался брак
Купил вторую эту же, 22.12.2023 купил, поломалась она у меня вчера 02.08.2024
поломка в том что теперь не работает само нажатие на колёсико мышки
Это мне так не везёт или так оно и есть?- Достоинства:
- Фирма Класс
- Недостатки:
- Проблема с колёсиком мышки
Представник брендуДобрий день!
Шановний Владислав! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Найчастіше така проблема викликана забрудненням енкодеру пилом чи брудом.- Олег М***
У меня аналогичная ситуация ) Только второй раз уже по гарантии не сдавал
- Мастер П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользовался около 4 лет. Начались двойные клики лкм и пкм. Купил новую, продавец розетка. Качество на ощупь хуже, кликанье какое-то странное, словно кнопка заедает через раз. Возможно китайская подделка. Отдельно разочаровывает возврат товара. Возврат делал на следующий день после получения. В итоге деньги сразу не вернули, ждал 2 недели пока посмотрят, проверят. Товару 1 день! Я не на ремонт гарантийный сдаю через месяц, а возврат делаю через день после получения. По закону можно вернуть в течении 14 дней без каких-либо вопросов, сразу деньги. А тут еще нужно ждать, подумают, посмотрят. С таким сервисом обслуживания и учитывая высокие цены, лишний раз подумаю брать ли что-то из техники на розетке. Разочаровали!
- Достоинства:
- Не нашел
- Недостатки:
- Высокая цена, брак, возможно подделки
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбав мишку наприкінці 2021 року. Загалом, мишка дуже зручна і програмне забезпечення для неї відмінне. Однак через півтора року перестала працювати середня кнопка, а нещодавно вийшла з ладу права кнопка.
- Достоинства:
- Зручна, відмінне ПО
- Недостатки:
- Швидко зламалась, досить гучні кліки
Представник брендуДобрий день!
Шановний Дмитро! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- Іліан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Третій раз купую цю мишку. Перша прожила 6 років, і все було добре, проте нещодавно при черговому обновленні ПО через спеціалізовану програму - перестала рухатись. Хоча всі кнопки і підсвітка працюють. Подумав що це уже лазер від часу барахлить, взяв іншу, і вона також зависла відразу. Тоді купив ТРЕТЮ, вона прожила пів року, і теж зависла. Я знашов як це лагодити, потрібно скачати прошивку з офіційного сайту, видалити програму NGenuity, і перевстановити прошивку. Проте ці косяки вилазять все частіше і частіше. Здав в сервісний, і мені повернули кошти, проте вона зараз дорожча, і докидати ще коштів тільки для того щоб знову стикнутись з тією ж проблемою - не дуже хочу..
- Достоинства:
- Зручна, красива, ціна не є дуже високою, точна сенса, немає глайду і розривів
- Недостатки:
- Офіційне програмне забезпечення NGenuity
Представник брендуДобрий день!
Шановний Iван! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Такого в принципі бути не має. Можливо, то був якийсь конфлікт з новою версією NGENUITY - будь ласка, напишіть на [email protected] з подробицями (версія ПЗ, прошивки миші) - ми постараємось розібратись в чому справа.
- Кругляк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Спустя 3 года использования мышки. Всё работает замечательно. Я заядлый любитель поиграть, но даже мои потные руки не забили никакие сенсоры.
Те , кто пишут что перестают работать кнопки , или появляются вмятины. Не знаю как это нужно на неё давить , или бить :)- Достоинства:
- Все
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пропрацювала більше місяця. Далі після включення комп'ютера перестала рухатись. Стара миша x7 працювала і працює роками, за місяць зламалася. Якщо є бажання витрачати час на її налаштування і пошуки причин чому вона перестала працювати цього разу, то це для вас.
- Недостатки:
- Залегка, не така велика, не надійна
- Вова
По-перше, як вона не працює?
По-друге, спробуйте відкотити драйвера. У мене інколи таке буває, що сенсу не працює, а лише кнопки, бісить. Або ж затисніть колесо мишки та середню кнопку
Представник брендуДобрий день!
Шановний Денис! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Будь ласка, скиньте налаштування миші, натиснувши одночасно і утримуючи протягом 10 секунд колесо і кнопку перемикання роздільної здатності. Якщо це не допоможе - звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.- Дмитрий
Скрол і кнопка зміни сенсору затисніть одночасно. Повинно запрацювати
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбав у 2018 через 5 років зламалась кнопка при натисканні на колесико(ролл). Користуюсь по цей день, створюю замовлення на нову)
- Євген Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Друга моя миша цієї серії, другий раз приблизно через рік проминається корпус від пальців та починає виснути колесо при прокрутці (скоріш за все трабли с сенсором)
Я не інженер чи в мене руки не з того місця ростуть, я не можу своїми силами розібрати мишу, нічого не поламавши, щоб почистити сенсор. Чомусь дешева мишка, яка постійно валяється в рюкзаку в переїздах не стикалась з такими проблеами- Достоинства:
- Підсвітка
- Недостатки:
- Корпус, колесо
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Євген! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Може, варто тримати мишу розслабленіше? Якщо корпус проминається від пальців - це показник ну дуже вже зайвого зусилля...
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Данная мышка у меня более 4х лет и это первая мышка прожившая столько времени без поломок, единственное потертости появились за столько лет. Я зашел глянуть продается ли она еще (про запас взять), но смотрю отзывы сейчас о ней не очень, я не знаю может что изменилось за столько времени, но мне модель попалась просто 10/10 по качеству
- Достоинства:
- Отлично работает, поломок за 4 года нет, есть тонкие настройки RGB макросы. Отлично лежит в руке.
- Недостатки:
- Потертости (ну это у любой мыши за 4 года появятся), на резинки появились пупырышки (думал грязь налипла но нет). Вызывает зависимость) хочу еще купить про запас) работает, но износилась за 4 года =)
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбав мишку другий раз.
Перший раз прожила десь рік-півтора.
Другий раз зламалась за пів року.
Не рекомендую.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Ярослав! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
А взагалі - мабуть, було би доречним спробувати розібратись в причинах такого швидкого виходу з ладу: самі собою ці миши ламаються дуже не часто, тим паче два рази поспіль.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купував давно, відгук залишаю лише зараз коли почав шукати заміну бо вже сил нема терпіти.
Через рік бездоганної роботи почались дабл кліки ЛКМ та ПКМ, з нею не те що грати в ігри неможливо, просто користування ПК перетворилось в якусь питку. Хто у вас розробляє софт? Діти першокласники? Це найгірший та без корисний софт який я тільки бачив.- Достоинства:
- Форма
- Недостатки:
- 1 рік нормально праці
Найжахливіший софт
- Влад Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
wWwWw
- Достоинства:
- нету
- Недостатки:
- ужасное колёсеко и боковые педали
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Влад! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Ця миша взагалі не має педалей в комплекті.
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
правая клавиша спустя 2 года западает
- Достоинства:
- вид, форма, по
- Недостатки:
- правая клавиша спустя 2 года западает
Представник брендуДобрий день!
Шановний Александр! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї, якщо повних два роки ще не пройшло.
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користувався мишею 4 роки, і зараз змушений шукати заміну через те, що погано працюють ЛКМ та ПКМ. Користуватися мишкою стало некомфортно, а про те щоб грати я мовчу. Поки не полетіли кнопки мишка була просто супер (ПО не встановлював).
- Достоинства:
- Зручна мишка, гарний дизайн.
- Недостатки:
- Через 4 роки активного користування полетіли кнопки
- Мирошников С***Отзыв от покупателя. Продавец: NETBOX. Цвет: Черный
Мышку забрал 6 октября ,21 числа перестала работать , 25 отправил по гарантии сказали что исправят поломку и вот уже 28 января а мышка так где-то и шляеться, сегодня звонил узнать по поводу а где она и стоит ли ждать уже вообще но так никто трубку и не взял
- Євген Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
нікому не раджу
мишка за 200грн довже прослуже ніж ця за 2 к- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- через рік кінець лівому кліку ше через пів місяця сенсору
Представник брендуДобрий день!
Шановний Євген! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.- Андрій Ч***
Клікери перепаяй на нормальні
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна миша, працює більше року без нарікань, купив собі прийшлось віддати дружині так купити собі таку саму :) зручний софт , зручне налаштування кольору , пкм та лкм на даний час без лагів
- Достоинства:
- Зручна, швидка, надійна
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюся мишею 3 роки. Зручна і гарно світиться. На цьому плюси закінчуються.
Після 3х років(не дуже активного користування) перестав працювати зажим ЛКМ. Тобто грати в ігри або перетягувати об'єкти на екрані неможливо. Справжній ресурс миші не відповідає заявленому.
Також поганий софт. Декілька разів злітали налаштування. Якщо підключити мишу в девайс, де немає додатку HyperX, то чомусь половина миші не світиться, а інша половина світиться рандомним кольором; ну і ніякі інші налаштування миші не працюють без ПЗ, хоча миша має пам'ять.- Достоинства:
- Зручна, гарно світиться
- Недостатки:
- Недовговічна, поганий софт
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Павло! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Для того, щоби миша використовувала пам'ять - налаштування треба зберігти в цю пам'ять.- Павло П***
Я використовував "Save to Mouse" кнопку в додатку HyperX і зберігав в 1-ий профіль. Підключав до ноута і освітлення на миші мінялось, на описане мною в попередньому коменті.
Зараз спробував відкрити додаток HyperX і миша взагалі перестала рухатись, поки я через "диспетчер задач" не закрив цей додаток.
Тому ще раз повторюсь - софт поганий.
P.S. Але це найменша з проблем, порівнюючи з тим, що за відносно короткий час миша перестала виконувати свою основну функцію (виконувати клік, а особливо довгий клік) - Андрій Ч***
тю, то не проблема, коли клікер полетів. купи нові клікери і глайди та перепаяй. позавчора на моїй FPS Pro полетів теж лівий. Одразу замовив нові клікери, тільки не такі, як стокові на 20М, а міцніші, на 60М - і вуаля, моя FPS Pro cтала крутіша за Surge всього за 200 з гаком грн)) бо решта фаршу ідентична. Отак виробники і косять бабки - поставили на один і той же набір схем клікери на 5 грн дорожче - а ціну підняли на 500грн))) а. ну ше світлодіод один додали за 0 цілих **** десятих))
тому не журись, коли вмієш паяльника тримати в руках - то можеш собі які хочеш клікери встановити, хоч від рейзер, хоч від стілсіріес на свій смак.
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Спустя 3 года использования появилась проблема , играю только кс и при зажиме левым кликом у меня не зажимает а стреляет очередями ((( Сдать в ремонт у меня в городе нет сервисного центра , покупать другую или самому разобрать незнаю )
Представник брендуДобрий день!
Шановний Сергей! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Напишіть, будь ласка на [email protected] - ймовірно, локально питання вирішити буде простіше.- Андрій Ч***
Спробуй скинути мишу до заводських, якщо проблема "софтова", або міняй клікери, якщо "хардова"
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка работала нормально первое время. После переустановки винды слетел драйвер который ставил еще при покупке, мышка начала мигать цветами. Скачал новый драйвер HyperX Pulsefire Surge, хотел убрать постоянную мигающую подсветку, но после установки этого драйвера мышь совсем перестала работать, пробовал удалить драйвер мышь так же не работает. Проблему так и не удалось решить, непонятно что делать с данной мышкой. Никому не рекомендую этого производителя с кривыми драйверами и эту мышь.
- Достоинства:
- первое время работала нормально
- Недостатки:
- Постоянно мигает цветами, нельзя убрать из-за кривого драйвера. Перестала работать
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Алексей! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Для експлуатації миші з новою версією керуючого ПЗ HyperX NGENUITY потрібно оновити прошивку миші. Нову прошивку можна взяти на ссылка- Александр М***
Так это ж не мышка плохая, а руки твои кривые)
- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ровно через два года и 3 дня начала срывать сенсор…
До этого были проблемы с ПО - зависала подсветка и исчезал курсор, но лечение было банальное - нажать на колесико кнопка смены dpi
Спустя 1,5 года начало кошмарить колесико, а точнее скм, прошло само как-то (магия хайперов)
И самок удивительное - есть ли возможность ремонта после гарантии - никто не знает- Достоинства:
- Идеальная по габаритам, хорошие глайды, подсветка яркая и настраивается на любой вкус и цвет
Отличный вес - Недостатки:
- Самое кривое ПО из всех возможных
Проблемы с СКМ
Сорвало сенсор
Отсутствие поддержки после гарантии (если есть таковая, отпишите, пожалуйста)
Представник брендуДобрий день!
Шановний Илья! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ймовірно, локально питання вирішити буде простіше.
- Валера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купил два года назад все работало потом перестал работать сенсор
- Достоинства:
- Мышь как мышь
- Недостатки:
- Не надёжный сенсор
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Валера! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Більшість проблем з непрацюючим сенсором вирішується прибиранням пилу з його вікна.- Дмитро В***
Привіт, була така сама проблема, вирішується софтом. 5 років миша працює вже. Я звісно з переляку купив нову мишку, але знайшов софт, фікситься за одну хвилину
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В користуванні вже декілька місяців, поки нарікань на якість немає. Все працює відмінно. Кнопки і підсвітка поки працюють чудово.
- Достоинства:
- Дизайн, зручна в користуванні
- Недостатки:
- Поки не виявила ніяких
- Станислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В первой колесо перестало нормально работать через полтора года, купил вторую - таже проблемма но уже через 2 месяца. Жал что прийдеться отказываться от мышей hyperx, мышь очень удобная
- Достоинства:
- Дизайн, эргономика
- Недостатки:
- Дефекты с колесом
Представник брендуДобрий день!
Шановний Станислав! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Щоби продовжити термін безвідмовної роботи миші, варто звертати увагу на навкоішнє середовище, в якому вона працює - більшість проблем з колесом виникають від забруднення датчика пилом чи осадами, наприклад, від диму.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купили осенью 2021. Поначалу все супер. Софт , настройки. Через месяц перестал двигатся курсор. Сбрасывал мышь комбинацией кнопок. Снова начинала работать. В итоге выяснил что глючит "софт", т.к. проблема проявлялась лишь там где он был установлен. После его удаления все ОК. Но мышка без софта с базовыми настройками такое себе.
- Достоинства:
- Удобная, красивая, прочная.
- Недостатки:
- глюки софта
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Сергей! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Для сумісності із сучасним програмним забезпеченням потрібно оновити прошивку миші - ссылка
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Софт гірше не буває, ресурс 50 лямів кліків - не правда, взяли такі 3 мишки, що в мене що у друзів спочатку коліщатко глючити почало, а потім і ліва кнопка мишки, даблклік - тріплклік. Вона абсолютно точно не коштує цих грошей. Не рекомендую.
- Достоинства:
- світодіоди
- Недостатки:
- софт
- Зинченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вернули деньги за товарю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сенсор перестал работать через месяц.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Виктор! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої мишi. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышкой доволен, проблем никаких нет. Спасибо продавцу