Отзывы покупателей о Бездротовий маршрутизатор TP-LINK Archer C20 ISP

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnIT. Цвет: Синий

Досить непоганий роутер. З'єднання стабільне, швидкість непогана. Серія Archer взагалі хороша.

Достоинства:
    Ціна=якість
    Недостатки:
  • Круковский В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor

Хорошо

• Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Network

Такий товар, зазвичай, не можна розпаковувати на пошті та перевіряти, тому майте це на увазі. Можливо буде доречно зробити відео запис розпакування, на всяк випадок.

Достоинства:
    - надійне заводське пакування; - в наявності є інструкція; - легко та швидко налаштовується; - гарний дизайн; - в моїй моделі на задній стороні були отвори для підвісу за цвяхи на стіну.
    Недостатки:
    Це мабуть недолік самої технології 5 Гц. Ця частота проходе скрізь стіни набагато гірше ніж 2.4 Гц. У мене спальне місце розташоване як раз через вугол стіни з цегли від роутера. Після такої перешкоди шкала wi-fi стрімко падає до 1 або 0 рисочок. Але при цьому, швидкість все одно залишається у два рази вищою ніж в каналі 2.4 Гц.
    • Продавец  My Network

Доброго дня, Владиславе.

Дякуємо за ваш відгук та корисну пораду. Дійсно, для таких товарів відеозапис розпакування може бути корисним. Якщо виникають питання або проблеми з товаром, завжди можете звертатися до нас — ми будемо раді допомогти.

• Леонід У***
    Продавец: Sweetbuy!