- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Чудова якість, дуже зручний гамак, задоволені покупкою на 100%
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Шукали чохол на шкіряні сидіння для перевезення хаскі. Цей чохол ідеальний з співвідношення ціна/якість. Достатньо жорсткий та тримає форму, має дуже зручні бортики по бокам, які застібаются на змійку, є бічні кармани, по розміру, ідеально підійшов на сидіння, є шлейфи на резинці, зручно вдягати. Ціна для такого виробу достатньо адекватна. Був досить подобний опис на сайті продавця. Рекомендую,
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Дуже задоволений накидкою. В нас собака досить велика і її лапки не змогли пошкодити цю накидку! Супер! Дякую! Зручне і потрібне у господарстві придбання!
- Достоинства:
- Прекрасно
- Вероніка Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Загалом дуже задоволена, вже два роки як використовую цю підстилку. Приблизно через день вожу вівчарку на задньому сидінні і тільки зараз замислююсь обновити підстилку. Єдина незручність- немає маяка де верх де низ, при розкладанні булоб швидше орієнтуватися))
Рекомендую всім- Достоинства:
- Не ковзається, приємний і міцний матеріал
- Недостатки:
- Коли розкладаєш не розумієш де верх де низ, це трохи дратує
- Прихода С***Отзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Дуже дякуємо! Гарний автогамак, вже спробували у використанні! Нам дуже сподобався: зручний, щільна тканина, зовсім не хвилювалися за сидіння авто (за розміром чудовий, закриває сидіння повністю). Також нековзне дно, що дуже важливо.
- Достоинства:
- Міцний, нековзне дно, чудовий за розмірами, дуже зручний та надійний
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: DiTens
Брав в SUZUKI GRAND VITARA 2010 року, на задне сидіння підходить ідеально, для багажника великий. Якість гарна, навіть супер. рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, ціна, на задне сидяння підійшов ідеально.