- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
Сьогодні потрапив у аварію на електро скутері, то можу сказати так - акумулятор зі скутера вилетів, а телефон з тримача ні! Дуже надійний і зручний
- Достоинства:
- Міцно тримає телефон, навіть при аварії все буде ок! Топ за свої кошти
- Недостатки:
- Потрапив в аварію
- Кирило К***
дякую за ваш відгук, я саме такий шукав, шоб зрозуміти «воно, чи не воно»
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
Сподобався по якості
- Достоинства:
- Доставили дуже швидко
- Недостатки:
- Не виявив
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
Кріплення просто ідеальне. У мене телефон у чохлі, то я не стала вставляти силіконові підкладки - так телефон тримається у пазіках і я точно впевнена, що він нікуди не вискочить
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
Отлично
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
працюю кур'єром, ідеальна штука, тримає на здивування дуже добре. були навіть моменти, коли забувався закріпити смартфон й проїжджав декілька кілометрів на швидкості по нерівній дорозі і на здивування він навіть так не вилетів
- Достоинства:
- відмінно тримає, легка збірка, хороший дизайн
- Недостатки:
- відсутні
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
все гуд, отличная вещь
- Георгій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
Надежно, не оторвешь
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
Чудовий, дуже якісно виконаний і укомплектований (є в комплекті шестигранник!) тримач. Чудово став на винос керма велосипеда. Це той випадок, коли якість товару перевершує сподівання.
- Достоинства:
- Якість, функціональність
- Зеновій-Адам А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Дуже хороший тримач, який дозволяє закріпити телефон як в книжковій так і в альбомній орієнтації а завдяки силіконовим прокладкам пристрій не випаде навіть, якщо їхати по бездоріжжі, а зручність використання допомагає його закріплювати та знімати лише за кілька секунд. О описі пише, що його рекомендовано використовувати для труб діаметром від 22,2 мм до 31,8 мм, але за потреби його можна розширити до ~37 мм та закріпити на виносі велосипеда. Однозачно вартий своїх грошей, адже телефон коштує значно більше і зневажати надійністю та якістю кріплення не варто
- Достоинства:
- Міцність самого тримача та надійність кріплення телефону, простота встановлення та зручність використання
- Недостатки:
- Не всі телефони з чохлом можна надійно закріпити за тримачі, але без чохла все ідеально
- Продавец kidsDM
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Тримачем задоволений. Конструкція повністю металева. За ці гроші кращого не знайдеш. Товар прийшов швидко.
- Достоинства:
- Надійно тримає телефон. Випробував на Львівській нерівній бруківці. Все ок.
- Недостатки:
- Не знайшов. Їх немає
- Продавец kidsDM
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Оранжевый
Замовлення отримала за 2 дні, дуже швидко доставили. Обирала по відгукам, і дійсно тримач крутий. Тримає міцно, проїхала сьогодні 15 км по ямкам, нерівностям телефон тримає міцно.
- Достоинства:
- Надійність, міцність
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Оранжевый
Замовлений тримач для телефону повністю виправдав всі очікування.
Телефон тримає надійно, кріплення не затискає бокову кнопку. Все зручно. Дякуємо.- Достоинства:
- Надійність
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Для такого тримача занадто низька ціна. кращій з найкращих. на мото тримає дуже міцно, але ніжно. дякую за дуже якісну і функціональну річ
- Достоинства:
- весь товар, разом з кріпленням
- Недостатки:
- низька ціна))
- Єлизавета К***Продавец: kidsDM. Цвет: Красный
Супер міцний. Випробовувала Downhill розом з цим тримачем, телефон наче приклеєний, навіть при падіннях, залишався у тримачі. Рекомендую
- Достоинства:
- Резинки, що не дають зіпсувати корпуси телефону та ручки
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Юра П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Все дуже класно, прийшло замовлення на наступний день. Сам тримач дуже надійний і стильний, головне тільки міцніше гвинт закрутити…
- Достоинства:
- Повністю металевий, є резинові вставки, тримає і сам тримається міцно
- Недостатки:
- Тільки один мінус- це те що на кріплені до керма стирчать гвинти які, але це зовсім не заважає
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Маю такий на велосипеді, тепер взяв на коника з мотором. Все тримається дуже міцно, бо він повністю з металу - навіть на великій швидкості і сільській дорозі ніразу не підвів.
- Достоинства:
- Рекомендую продавця - бо доставка миттєва
- Продавец kidsDM
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Красный
На мотоцикл стал очень удобно, материал алюминий очень крепкий
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Чудовий тримач
Надійно фіксується- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що тримач виправдав очікування та надійно фіксує телефон під час поїздок. Дякуємо за вибір цього товару та довіру до нашого асортименту. Бажаємо комфортного і безпечного користування вашими подорожами на велосипеді чи самокаті.
- В'ячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Красный
Лучший держатель, купил 4 шт, те что дороже даже хуже
- Достоинства:
- Отлично держит. За счет простого механического держателя.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та довіру до товару! Раді, що тримач повністю виправдав очікування і виявився кращим за дорожчі аналоги. Ваша оцінка та досвід користування важливі для нас. Нехай тримач надійно служить на всіх поїздках і дарує лише комфорт.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Чудовий тримач для телефону, нічого зайвого! Телефон надійно закріплений. Швидка відправка!
- Достоинства:
- Добре закріплений телефон
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що тримач надійно фіксує телефон і ви задоволені якістю та швидкістю відправки. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай користування буде зручним і комфортним, а поїздки завжди безпечними та приємними.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Читал что тряска камеры телефона на руле велосипеда может повредить камеру смартфона. У кого-то случались случаи?
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та інтерес до товару. Питання впливу вібрацій на камеру смартфона залежить від конкретної моделі телефону та умов їзди. Ваш коментар враховано, такі запитання допомагають покращувати опис і рекомендації щодо використання товару.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Тримач підійшов. Швидка доставка
- Достоинства:
- Швидка доставка. Надійний
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що тримач підійшов і ви задоволені його надійністю, а також швидкістю доставки. Нехай аксесуар служить довго та зручно в дорозі. Завжди будемо раді бачити вас серед покупців знову.
- Григорій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Гарний якісний тримач! Все як в описі та на фото!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велотримача для телефону. Раді, що якість товару та відповідність опису й фото повністю виправдали очікування. Нехай тримач надійно служить у поїздках та робить користування телефоном зручним і безпечним.
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Купила внуку, он очень доволен,
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і довіру до товару. Дуже приємно чути, що внук задоволений велотримачем – це найкраща оцінка нашої роботи. Раді, що обрали саме цю модель. Нехай аксесуар служить довго та зручно, а поїздки будуть комфортними та безпечними.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Купувала на подарунок, всі задоволені, дякую
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що обрали цей велотримач як подарунок. Раді, що всі залишилися задоволені покупкою та якістю товару. Нехай тримач служить довго, надійно фіксує телефон під час поїздок і дарує комфорт та приємні емоції під час використання.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Красный
Гарний тримач. Добре фіксується смартфон. Швидка відправка
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що тримач виправдав очікування, добре фіксує смартфон, а відправка була швидкою. Це допомагає підтримувати якість сервісу та асортименту. Бажаємо зручного користування та приємних поїздок!
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Оранжевый
Дуже добрий та классний тримач для телефона, дуже добре кріплення,тримає навіть при сильний трясці. Дуже легко закріпити
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку тримача для телефону. Раді, що кріплення виправдало очікування та надійно тримає телефон навіть під час сильної тряски, а встановлення виявилося простим. Дякуємо за вибір нашого товару й бажаємо комфортних та безпечних поїздок!
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Оранжевый
Крутой девайс. Езжу по 50 км в день. Проблем нет.
- Достоинства:
- Металлический.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та вибір цього тримача для телефону. Раді, що аксесуар добре показує себе під час щоденних поїздок і надійно тримає смартфон. Нехай і надалі служить довго та зручно, а поїздки будуть комфортними та безпечними.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Якісний.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку велотримача для телефону. Раді, що якість товару відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай тримач надійно служить у поїздках та робить користування телефоном зручнішим і безпечнішим.
- Владислав Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Оранжевый
Якісний
- Продавец kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та відгук про тримач для телефону ROCKBROS. Раді, що якість товару відповідає вашим очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо зручного та безпечного користування під час поїздок на велосипеді чи самокаті!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Оранжевый
Чудовий тримач.
- Достоинства:
- Універсальний, міцний
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку тримача для телефону! Раді, що універсальність і міцність повністю виправдали очікування. Нехай аксесуар надійно служить під час поїздок на велосипеді, самокаті чи мотоциклі та робить користування смартфоном ще зручнішим.
- Прищепа А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Красный
Хороший держатель
- Достоинства:
- Цена/качество/крепкий
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Класний тримач. Дякую
- ГригорійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
- Ангеліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Чудова якість, надійний, рекомендую
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный
Брав на велосипед, але тепер думаю такий же взяти і для мотоциклу. Дуже добре тримає телефон. Кращий тримач!
- Достоинства:
- надійність, чудово зафіксувався на виносі, резинові амортизуючі прокладки, підтримка знизу
- Продавец kidsDM