Отзывы покупателей о Кресло качалка для новорождённых шезлонг для детей с игрушкой с яркими фигурами чорное

Оценка пользователей 3.86/5
  • Зоряна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Romen River

Дуже задоволені і малюк і батьки Дякую за швидку доставку і дуже приємна дівчинка менеджер

Достоинства:
    все супер, одразу зʼявляється якийсь час з вільними руками
  • Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Romen River

Товар поганої якості, після місяця користування розірвався текстиль по шву, дуга с іграшками постійно падає( одна із іграшок квітка взагалі не крутиться), немає гарної фіксації, я розчарована

Недостатки:
    Якість
    • Продавец  Romen River

Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми цінуємо ваш відгук і обов’язково перевіримо залишки партії даного товару. На жаль, термін для повернення вже минув, але якщо ми можемо допомогти вам у будь-який інший спосіб, будь ласка, зв’яжіться з нами. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Мария М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Romen River

Просто ВАУ!!тепер ношу цей щезлонг по всій квартирі з малям, знаходжусь в полі його зору і більше не вередує. Жалкую що не придбала раніше )

Достоинства:
    Легкий, мобільний, якісний матеріал
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Romen River

Забрали з пошти, відкрили, шезлонг виявився зламаним, видно сліди використання (потертості і тріщину на механізмі, через яке використання не можливе)

• Юлія К***

UPD: питання вирішили
      Продавець зробив обмін на новий шезлонг з доставкою за свій рахунок. Нова гойдалка в чудовому стані, все сподобалось, в цілому гарний продавець і товар, думаю, що цей прикрий інцидент-випадковість.

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Romen River

Шезлонг сподобався, але іграшка знаходиться дуже низько і дитинка у 5 місяців до цих пір не може грати нею ((

Достоинства:
    Складається , не займає багато місця
    Недостатки:
    Іграшка дуже низько , незручно дитині
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Romen River

Якісно зробленаз гарного матеріалу,малечі сподобається

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Romen River

Отримала гойдалку, надіюсь сподобається дякую за швидкість