Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Газовый баллон пропан 12 литров в комплекте с конфоркой

Оценка пользователей 4.1/5
  • Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

Отримав балон, на заміну балону з пошкодженим пальникомп підчас транспортування - Укрпоштою. Как тільки я написав, що пальник пошкоджений зі мною зв'язався продавець разпитав, що як і запропонував повернути балон на його НП, а взамін вислати новий. А вже ж, я погодився. Запам'ятайте, не кажіть, що відправляєте газовий балон або просто балон - у відповідності до правил НП це заборонено, був чесний і мене на мої пошті завернули. Поїхав на іншу робити повернення)) Там сказав, що автоклав, не люблю втрати, але що робити - домовився, що вышлю на НП. Отримав все гарно та все працює! Вельми дякую шановному продовцю за оперативність та порядність!

Достоинства:
    Все гуд
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

Приїхав балон, на пошті перевірив він був герметичний, як писали інші - открив вентель в балоні сжате повітря. Але коли прийхав до дому то з'ясувалось, що пальник перекошиний на бік, бовти кріплення разблвтані, а сапло пальника тримається на''соплях'' та надломане... Не звернув увагу, що балон, коли мені його давали бовтался в коробці... Також там була, мала порожня коробка порожня, мабуть від пальника, що з цим робити в душі не розумію. Мабуть треба подать запит на повернення до Розетки... Оставляйте, мабуть в оазібраному стані, щоб такого не траплялося.

Достоинства:
    Гарний герметичний балон
    Недостатки:
    Зламаний пальник, погане пакування, яке призвело до таких наслідків.
    • Продавец  Energyforua

Нажаль, у дорозі трапляються таки негаразди. Ми відправимо інший балон на заміну.

• Гунько А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

Спустив тиск повітря, яке було в балоні, заправив газом. Працює добре. Чайник 3л починає кипіти через 5-6 хв. полум'я рівномірне.
    Сподобалося як працює, біля гаража був вітерець, полум'я не задуває.

Достоинства:
    При отриманні балон був під тиском.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Energyforua

Дякуємо за щирий відгук!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

При отриманні на пошті балон був під тиском, що свідчить про повну герметичність, одразу був заправлений кран не травить, конфорка горить плавно без різких спалахів, одним словом якісний товар. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Товар дуже якісний, Підтвердження пройшло швидко, Відправили в той же день!!
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  Energyforua

Дякуємо за Ваш вибір і щирі слова!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

На удивление очень качественный баллон за такие деньги. Горелка прочная. Заказал через Укрпочту - доставка обошлась в 30 грн! Заправил, проверил - все ок. Газ горит, все работает. Спасибо! К зиме готов!

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

Попався з браком, заправив балон через декілька днів весь газ протік . І що робити не знаю...

• Остап Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

Пальник працює. Балон цілий, приїхав під тиском.

• Арсеній Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15

Задоволений на всі 100% , добре , надійне пакування , швидко доставили, рекомендую!

Достоинства:
    Швидка доставка , інформативна інструкція , все чудово працює , швидкий відклик , ввічливий продавець