Отзывы покупателей о Газовый баллон пропан 12 литров в комплекте с конфоркой
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15
Отримав балон, на заміну балону з пошкодженим пальникомп підчас транспортування - Укрпоштою. Как тільки я написав, що пальник пошкоджений зі мною зв'язався продавець разпитав, що як і запропонував повернути балон на його НП, а взамін вислати новий. А вже ж, я погодився. Запам'ятайте, не кажіть, що відправляєте газовий балон або просто балон - у відповідності до правил НП це заборонено, був чесний і мене на мої пошті завернули. Поїхав на іншу робити повернення)) Там сказав, що автоклав, не люблю втрати, але що робити - домовився, що вышлю на НП. Отримав все гарно та все працює! Вельми дякую шановному продовцю за оперативність та порядність!
- Достоинства:
- Все гуд
- Недостатки:
- Не знайшов.
Приїхав балон, на пошті перевірив він був герметичний, як писали інші - открив вентель в балоні сжате повітря. Але коли прийхав до дому то з'ясувалось, що пальник перекошиний на бік, бовти кріплення разблвтані, а сапло пальника тримається на''соплях'' та надломане... Не звернув увагу, що балон, коли мені його давали бовтался в коробці... Також там була, мала порожня коробка порожня, мабуть від пальника, що з цим робити в душі не розумію. Мабуть треба подать запит на повернення до Розетки... Оставляйте, мабуть в оазібраному стані, щоб такого не траплялося.
- Достоинства:
- Гарний герметичний балон
- Недостатки:
- Зламаний пальник, погане пакування, яке призвело до таких наслідків.
- Продавец Energyforua
Нажаль, у дорозі трапляються таки негаразди. Ми відправимо інший балон на заміну.
- Гунько А***Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15
Спустив тиск повітря, яке було в балоні, заправив газом. Працює добре. Чайник 3л починає кипіти через 5-6 хв. полум'я рівномірне.
Сподобалося як працює, біля гаража був вітерець, полум'я не задуває.- Достоинства:
- При отриманні балон був під тиском.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Energyforua
Дякуємо за щирий відгук!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15
При отриманні на пошті балон був під тиском, що свідчить про повну герметичність, одразу був заправлений кран не травить, конфорка горить плавно без різких спалахів, одним словом якісний товар. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Товар дуже якісний, Підтвердження пройшло швидко, Відправили в той же день!!
- Недостатки:
- Немае
- Продавец Energyforua
Дякуємо за Ваш вибір і щирі слова!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15
На удивление очень качественный баллон за такие деньги. Горелка прочная. Заказал через Укрпочту - доставка обошлась в 30 грн! Заправил, проверил - все ок. Газ горит, все работает. Спасибо! К зиме готов!
- Продавец Energyforua
Дякуємо за Ваш відгук!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15
Попався з браком, заправив балон через декілька днів весь газ протік . І що робити не знаю...
- Остап Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15
Пальник працює. Балон цілий, приїхав під тиском.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Арсеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Energyforua. Общий объем баллона: 15
Задоволений на всі 100% , добре , надійне пакування , швидко доставили, рекомендую!
- Достоинства:
- Швидка доставка , інформативна інструкція , все чудово працює , швидкий відклик , ввічливий продавець