- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Для свіжої стрижки саме те, що потрібно. Дає легку текстуру, допомагає задати форму і робить зачіску більш акуратною, не перетворюючи волосся на "шолом". Достатньо зовсім трохи засобу, щоб волосся виглядало доглянуто.
- Достоинства:
- класно фіксує
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Відмінна паста для укладання. Найкраще підходить для тонкого волосся
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
За цю ціну дуже гідний варіант. Якщо порівнювати з Uppercut чи Reuzel, то виходить більш бюджетна альтернатива з хорошим результатом.
- Достоинства:
- Цінова категорія
- Продавец Props
Денис, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Паста сподобалася. Повністю виправдала очікування та відгуки.
- Достоинства:
- обʼєм
- Недостатки:
- нема
- Продавец Props
Тарас, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Пластична, мʼяка, приємно пахне парфумованою віддушкою, гарно тримає волосся, зачіску можна поправляти протягом дня, велика банка при мінімальному використанні. Поки тільки плюси.
- Продавец Props
Анатолій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Замовила цю пасту чоловікові — раніше він взагалі не користувався стайлінгами.
Приємно здивувало, що все максимально просто: розтер в долонях, наніс на волосся — і вже є результат. Ніяких складних рухів чи «вміння укладати».
Чесно, не знаю, що більше вплинуло новий барбер чи ця паста Але факт є факт: чоловік тепер виглядає симпатичніше)- Продавец Props
Марія, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Як тільки волосся трохи відростає, переходжу з глини на пасту так значно легше укладати кроп. Паста зручна у використанні, легше розподіляється і дає більш живий вигляд без зайвої жорсткості.
- Продавец Props
Ольго, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- София М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Паста нормальна. По відчуттям легка, не липне, наноситься без проблем.
- Достоинства:
- не жирна
- Продавец Props
Софія, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ілля І***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
По відчуттям дуже близька до Uppercut Deluxe Matte Pomade: така ж текстура та фіксація. Але найцікавіше це різниця в ціні. Коли отримуєш майже той самий ефект, але без переплати за бренд, вибір стає очевидним. В умовах можливості збереження сімейного бюджету мій вибір це паста Perfomen.
- Достоинства:
- ціна
- Продавец Props
Ілля, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Напрочут гарна паста. Потребує досвіду користування стайлінгами. Як майстер - перукар можу впевнено рекомендувати її своїм клієнтам для щоденного користування.
- Достоинства:
- сильна фіксація
- Продавец Props
Тетяно, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Якщо подобається Uppercut то ця паста точно зайде. Схожий ефект, але більш доступна ціна. Дає хорошу фіксацію, зручна у використанні і виглядає природно на волоссі. Чудова альтернатива за свої гроші.
- Продавец Props
Костянтин, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Брала хлопцю замість пасти QM — і не прогадала. Фіксація сильніша, волосся виглядає густішим і більш об’ємним. Навіть візуально різниця помітна.
- Продавец Props
Аліна, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
ОТЛИЧНАЯ ПАСТА!
- Продавец Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Замовив на пробу, а отримав новий топ у своїй ванній. Uppercut трохи посунувся)))) ця паста реально вражає!
- Достоинства:
- ціна-якість
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Як справжній фанат стайлінгів, сміливо ставлю цій пасті максимальну оцінку. Усе в ній продумано — м’яка пластична консистенція, завдяки якій навіть новачок легко зафіксує зачіску. Швидко висихає, створює природну форму без блиску. Аромат — просто вау, стильний і ненав’язливий. І що приємно — ціна більш ніж доступна!
- Достоинства:
- фіксація, консистенція, парфумований приємний аромат
- Продавец Props
Руслан, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Лукян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
це жах,купив на радостях думав буде нормальна а по факту дуже липка і взагалі ніяк це не контролюється,розбавляв водою і всеодно
- Продавец Props
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що продукт не виправдав ваші очікування.
Хочемо звернути увагу, що легка липкість під час нанесення — нормальна властивість матових стайлінгів, особливо тих, що мають високу фіксацію. Саме ця липкість допомагає пасті «схоплювати» волосся і тримати форму.
Після нанесення й розподілу паста стабілізується, підсихає і липкість зникає, не залишаючи дискомфорту протягом дня.
Також важливо розуміти:
якщо на волосся нанесений будь-який стайлінг, то при проведенні рукою ви все одно відчуєте продукт — це природно для засобів для укладання. Але у звичайному носінні, без зайвого дотику, це не відчувається і не заважає.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже класна паста. Мені сподобалася. Дякую продавцю за оперативне відправлення замовлення.
- Продавец Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Гарна паста, приємний запах, швидко відправили.
Дуже добрий варіант за свою ціну.- Достоинства:
- Приємний запах, підхожить для тих хто не любить блискуче волосся.
- Недостатки:
- Немає.
- Роксолана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Паста очень нравится, покупаю ее не впервые.
- Достоинства:
- приятный аромат, легко наносить на волосы, хорошо фиксирует
- Продавец Props
Роксолано, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Муж перепробовал разные пасты, но эта остаётся фаворитом. Удобная в использовании и результат всегда отличный.
- Продавец Props
Тетяно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Пойдёт, даже с длинными волосами показывает себя на уровне. Хорошо держится, легко смывается, волосы не слипаются.
- Продавец Props
Олександре, ми щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що матова паста залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Антон Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Эта паста для волос — как хороший друг: всегда подстрахует, но не будет привлекать лишнего внимания. Ложится без капризов, держит волосы так, будто они подписали с ней контракт, а матовый финиш говорит всем: «Да, я родился с идеальной причёской».)))
- Достоинства:
- фиксация
- Продавец Props
Антоне, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Альбіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Справді універсальна паста — залежно від кількості можна отримати як середню, так і сильну фіксацію. Дуже зручно: можна варіювати укладку під настрій. Матовий фініш — без зайвого блиску. Легко наноситься і просто змивається.
- Продавец Props
Альбіно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Хороша паста,добре тримає волосся
- Продавец Props
Артем, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Мені колись до попередніх замовлень приходили тестери шампуні та пасти, паста була білого кольору і мені дуже сподобався ефект, ось вирішив замовити баночку, але паста виявилася бежевого кольору і не з тим ефектом.
Питання до продавця: це та сама паста тільки іншого кольору чи зовсім не та?
Дякую!- Продавец Props
Добрий день! Вас вітає магазин PROPS. Богдане, скоріш за все, Ви маєте на увазі Матову пасту QM (вона білого кольору). Ці дві пасти зовсім різні стайлінги як за складом так і а характеристиками. Пасти QM на даний час немає в наявності. Стайлінг з'явиться в продажі, орієнтовно, з 20.05.2025 р.
- Влад Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дякую за швидку відправку. Товар сподобався. Обов'язково повернуся за ще однію покупкою.
Окрема подяка за наклейку;)- Достоинства:
- Гарна фіксація. Класна наклейка в комплекті
- Продавец Props
Влад, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що наша паста залишила у Вас гарні враження. Будемо з з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Паста действительно имеет очень хорошую фиксацию. К ней нужно привыкнуть. Я наношу на слегка влажные волосы. Так легче распределять пасту по волосам. Несколько минут и волосы уже имеют правильное положение, а я как с картинки))
- Продавец Props
Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що паста залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Влад М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Доставка швидка. Товар якісний
- Продавец Props
Влад, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що робота магазину та замовлений товар залишили у Вас гарні враження.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Чесно мені не дуде сподобалася. Запах приємний, але консистенція, як у глини и фіксацію не дуже відчув
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Фіксація, консистенція
- Продавец Props
Денисе, дякуємо за ваш відгук! Ми справді здивовані, що консистенція продукту вам здалася схожою на глину. Ми перевірили кілька баночок на складі, і консистенція виявилася м'якою та кремоподібною, що відповідає консистенції паст. Глини зазвичай мають набагато щільнішу текстуру. Що стосується фіксації, то у пасти вона середньої сили, пластична з матовим фінішем.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Рекомендую. Паста дуже класна!
- Продавец Props
Володимир, дякуємо Вам за відгук! Раді, що паста залишила у Вас гарні враження! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.
- Руслан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Результат который я ожидал от этой пасты - полностью оправдал мои ожидания. Пастой доволен. Стайлинг действительно хорош и соответствует описанию.
- Продавец Props
Руслане, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Отличная паста, понравилась. Хорошо растирается в руках. Не оставляет комочков. Долго держит укладку. Ценители поймут о чем я)
- Достоинства:
- очень хорошая фиксация
- Продавец Props
Максиме, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Паста ідеальна для короткого жорсткого волосся як у мене. Фіксація тримається досить довго. Змивається без проблем.
- Достоинства:
- сильна фіксація
- Продавец Props
Олег, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Паста отличная. На осень-зиму, то что нужно. Фиксация сильная - поэтому влага и ветер волосам не страшны.
- Достоинства:
- для укладки после этой пасты не страшна дождливая погода)
- Продавец Props
Борисе, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що паста залишила у Вас гарні враження.
- Танита Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Саме цю пасту купую певно вже вчетверте. Найкраща!
- Достоинства:
- якість
- Продавец Props
Таніта, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що наша паста залишила у Вас гарні враження.
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Мені дуже сподобалася паста. Стриманий свіжий аромат. Дуже економічна у викристанні. У мене стрижка Кроп, тому для мене паста підійшла ідеально. Вона не склеює волосся при цьому добре фіксує. Ставлю максимальну оцінку.
- Достоинства:
- Паста ідеальна
- Продавец Props
Вікторе, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!