- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9
Доставка запізнилася на 5 днів
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9
Я не электрик, покупал эти аккумуляторы для источника бесперебойного питания к компьютеру. Поставил, работают. Насколько их хватит - не могу даже предположить.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Не знаю надолго ли хватит
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- КонстянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9
Працює в дбж. Все ок
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9
Не рекомендую даного виробника! Акумулятор деградував, у гарантії було відмовлено по причині недостатньої кількості вольт на клемах акумулятора. Тобто, якщо у вас працездатний акумулятор з 10-12В на клемах, то у гарантії буде відмовлено, тому що він робочий - що логічно. А якщо у вас менше 10-12В у гарантії буде відмовлено, тому що акумулятор став непрацездатним, не тримає заряду та не заряджається до потрібної їм для гарантійного обслуговування напруги. Гарантії по факту не існує! Я купував такі ж акумулятори від інших виробників, використовую лише для безперебійників, з ними все добре, до гарантійних випадків навіть не дійшло. Я не перевіряв напругу цього акумулятори при покупці, тому велика ймовірність що він міг бути несправним вже при покупці. Вважаю таке відношення до покупців - порушенням Закону про захист прав споживачів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не якісний
- Михайло К***
Це agm. В нього інші напруги:
12 - 13.8В - заряджений,
10.8 - 12В - розряджееий,
Менше 10.8В - глибокий розряд, слід зарядити протягом години.
Менше 10В - то труп та його швидше за все вбили недостатнім зарядом, або невчасним зарядом при глибокому розряді.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9
скис через кілька місяців
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 9
Приехал аналог
- Володимир
Що саме вам приїхало? Можете зробити фото?
- Алексей В***Продавец: Rozetka. Емкость: 9
Качество не плохое.Заряженый.
- Достоинства:
- Свежий 2021 сентябрь
- Недостатки:
- Пока нет.
- Олег Р***
2 кг при нормі 2.4-2.5, поганий АКБ.