- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Затримує холод!
- Продавец Homeday
Олександр, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Фіранка чудова.
Проте клейка стрічка не тримається на бокових стінках дверей. Необхідно додатково забивати по бокам планками.- Достоинства:
- Зручна у користуванні
- Недостатки:
- Клейка основа не тримається на бокових стінках дверей
- Продавец Homeday
Наталія, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Супер.Главное грамотно закрепить .Семья довольна.
- Продавец Homeday
Олег, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Дуже хороша штора,затримує холод в вулиці у коридор,набагато стало тепліше!дякую продавцю за швидку доставку!!!
- Достоинства:
- На магнітах,гарно закривається!
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Homeday
Ольга, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Кстати, добавлю: ни шляпок, ни гвоздиков в наборе не было. Клейкая лента - ужасного качества!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Очень плохой Китай. Чем то напоминает конец 90-х, когда подобное барахло выдавали как желаемое а действительное.
- Недостатки:
- Отвалилась через 10 мин со стены
- Продавец Homeday
Сергій, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару.Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.