- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Стійка прийшла зібрана, тільки колеса треба було прикрутити,
Загалом непогана, зовні така як очікувала
Є недоліки у вигляді гострих ділянок на швах, наче необробленої, навіть поранилась , коли просто торкнулась, довелось заклеювати місця швів скочем- Продавец Homeday
Наталыя, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не зовсім підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Кристина П***Продавец: Homeday. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Стойка просто кошмар. Металл как фольга, сварочные швы просто как прихватки. Покраска неравномерная, везде есть пятна непрокраса и куча вкраплений мусора под краской. Все перекошено и гуляе . Качество никакое. 300 грн не больше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Продавец Homeday
Христина, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару.Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.
- Нонна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Отримала замовлення протягом тижня. Давно хотіла щось подібне придбати, щоб овочі/фрукти не були в пакетах за холодильником в куточку. Ця стійка дуже добре вписалася в тому куточку та акуратно виглядає. Прийшлося швидко заповнювати овочами, щоб мої хвостаті там не влаштували собі домівки)
Раджу до покупки. Вибачте за брудну підлогу, як раз все розклала по шухлядах та не встигла прибрати- Достоинства:
- Портативний, зручний
- Недостатки:
- Немає. Єдине, краще б було більше полиць, але і так норм)
- Продавец SunDay
Нонна, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Брала одразу дві. Прийшли в коробці вже зібрані, лишається тільки прикрутити колеса. Чудові полички, використовую одну на кухні для всілякого приладдя,а другу для дитячих іграшок. Досить вмісткі ящики.
- Продавец SunDay
Світлана, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Все пришло вовремя, покупал в кладовку, в которой очень мало места, для своих целей хорошая этажерка.
- Достоинства:
- Компактная, удобная
- Продавец SunDay
Юрій, , дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Не буде рекомендацій, бо вважаю, що вартість покупки, зважаючи на отримані негативні враження, завищена
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Недбало вироблена, перекошена, естетичний вигляд змінусував очікування
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Дуже зручна стійка вже зібрана і готова до використання. Компактна і вмістка. Замовлю ще одну таку ж.
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості. Швидко доставили
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Прекрасна стійка - компактна, але доволі містка, гарно виглядає. Прийшла практично повністю зібрана, тільки колеса залишається вставити і все. Метал трохи ьонкуватий. Не впевнена що витримує вагу до 10 кг на полицю, але мені стільки й не треба. Доставка швидка
- Достоинства:
- Зручна, гарна
- Недостатки:
- Трохи тонкий метал
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!