Отзывы покупателей о Піжама шовк (жіноча) - Комплект 4-ка (халат + майка + шорти + штани) (м. 113) - L - Червона
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
все сподобалосьпрекрасна якість, ідеально сіла, плюс до пакування підійшли дуже креативно, я була приємно вражена,дякую за позитивний настрій
- Достоинства:
- Гарна якість
Соответствует
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: 2XL. Цвет: Красный
Подарував дружині. Була дуже задоволена, але згодом почала дуже линяти. Тобто прям сильно, все червоне. Не рекомендую. За такі кошти вона того не варта.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Линяє сильно.
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: L. Цвет: Глубокий пастельный розовый
Брала на подарунок. Оскільки пакування було дуже акуратне та святкове, подарувала без огляду. Але отримала захопливий відгук та подяку за якісний набір від іменинниці. Особлива подяка представнику продавця, який порекомендував швидший спосіб доставки та взяв на себе оплату по доставці. Також постійно був на зв'язку на всіх етапах, від купівлі до отртмання замовлення.
- Достоинства:
- якість товару та обслуговувпння
- Недостатки:
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: L. Цвет: Глубокий пастельный розовый
Дякую все ок
- Ткаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Красный
Ще й шортики класні)) для літа - саме те!
- Достоинства:
- Чудова піжама!!! Дуже приємна на дотик, насичено червона і сексуальна!
Соответствует
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Замовила вже другий комплект , дуже задоволена якістью товарів та відношенням до клієнтів з боку менеджера Євгена. Вирішує найскладніші питання швидко та приємно. Мені подобатися носити українське. Бажаю розвитку вашій компании
- Достоинства:
- Все
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Достойна якість за помірну ціну. Приємне пакування з подаруночком Задоволення і від розпаковування, і від примірки, і від носіння А особливо приємно, що виробник - Україна Купуйте українське - дійсно якісні та красиві речі за розумною ціною!
- Достоинства:
- Розмір підійшов ідеально
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Фиолетовый
Все супер
Соответствует
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Красный
Дуже гарна тканина і якісно пошита піжама. Дружині дуже сподобалася.
Відправили дуже швидко, в той же день, коли і замовляли.,- Достоинства:
- Якісний пошив, якісна тканина, швидка доставка
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: L. Цвет: Бежевый
Дуже сподобалась піжамка, відповідає фото і опису продавця! Матеріал неймовірно приємний, не хочеться знімати ️ резинки не тиснуть, халатик сидить теж гарно ️ взагалі ношу с, інколи м, але керуючись розмірною сіткою продавця взяла піжаму в розмірі л, сидить вільно, якраз комфортно для сну
Також сам продавець дуже відповідальний, швидко підтвердив замовлення і відправив, турбувався чи все підійшло. Додатково є листівка з умовами догляду за тканиною
Окреме спасибі за подаруночок в замовленні, дуже приємно - НінаОтзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Чудовий комплект! Дуже приємний на дотик, гарний колір і розмір пасує ідеально)
Швидко відправили товар, відмінна робота продавця!)- Достоинства:
- Колір, тканина, продуманий набір з 4-ох позицій!
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Фиолетовый
Піжама чудова! Дуже приємна на дотик, якісна, колір як на фото. Окремо дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Якість, відповідність розміру
Соответствует
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Отличный товар,отличное обслуживание.
- Достоинства:
- Доставка подарок от продавца
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дуже вдячна , дякую за дуже швидку доставку . Якість супер . Дуже дякую
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дуже крута піжамка!Замовляв дружині на подарунок,все підійшло,якість чудова,дружина в захваті а головне дуже оперативно відправили.Рекомендую не пошкодуєте.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Піжама якісна, розмір відповідає нормам, тканина м'яка і приємна на дотик. Колір відповідає фото. Професіональний продавець. Добра підтримка на всіх етапах, від замовлення до отримання. Відповідає на питання одразу. Погодився замінити піжаму якщо розмір не підійде, проте розмір підійшов. Рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец TakeitEasy
Дуже дякую Вам за фідбек!
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Піжама класна,
При замовлені не вгадав розмір майки, без проблем замінили на більший розмір.
Магазин рекомендую.!- Достоинства:
- Хороша якість.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: L. Цвет: Бежевый
Дуже приємна на дотик , якість на вищому рівні
- Продавец TakeitEasy
Дякую за зворотний звʼязок!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Класна піжама! Дуже сподобалась якість, відправили швидко, дякую продавцю!
- Продавец TakeitEasy
Дякую за зворотний звʼязок!
- Ганна І***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: L. Цвет: Красный
Дуже сподобалась піжама,колір і якість відмінна.Окрема подяка продавцю за консультацію з розміром.
- Достоинства:
- Якість тканини
- Продавец TakeitEasy
Пані Ганно, дуже дякую за зворотний звʼязок!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Піжама топ!
Якість на рівні 100%
Брав для дівчини, розмір підійшов, на дотик приємна , не електризується .
Менеджер Євген, знає свою роботу .
Дякую !
5 зірок- Достоинства:
- Недостатки:
- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Чудова якість, швидко підібрали розмір та відправили
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшли
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Брав на подарунок. Все Чудово. Дякуемо продавцю!
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Розмір підійшов, чудова піжама!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Замовленням задоволена. Розмір відповідає. Дякую за маленький сюрприз, дуже приємно.
- Достоинства:
- якість та швидкість
- Недостатки:
- не має
Соответствует
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Замовляла собі, залишилась заводолена. Якість дуже гарна, розмір підійшов, відправка швидко. І щє був маленький подарунок дуже приємно)
- Достоинства:
- Якість, швидкість.
- Недостатки:
Замовляла комплект 4 в 1. Сумнівалась у розмірі та реальності кольору. Менеджер підібрав за параметрами розмір, не вказаний у сітці та запевнив, що вирішимо Усі питання, якщо виникнуть. Комплектом дуже задоволена, колір як на фото. Дякую за Якісну вітчизняну продукцію та Професійну роботу менеджера Євгена. Бажаю процвітання!
- Достоинства:
- Колір, Якість, Професійність.
- Недостатки:
- Немає бірки "ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ" (та довгі штани, але це через мої недовгі ноги)))
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Дружині сподобався. Розмір відповідає.
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Купував дівчині, сподобалось!
- Достоинства:
- Якість, приємне на дотик.
- Недостатки:
- Немає.
Соответствует
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Гарної якості)) замовив жінці жінка довольна)))
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
- Немає))
- Раиса З***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Рекомендую даний товар та продавця
- Достоинства:
- Дуже гарний комплект, професійні лекала, комфортна тканина, виглядає дуже пристойно. Продавець уважний до кдієнтів, замовлення прийшло швидко, подарункове пакування.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Замовляв для дружини на день народження, їй дуже сподобався набір. Піжама дійсно чудова, на дотик, на вигляд, на якість! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, зручність, швидкість доставки.
- Продавец TakeitEasy
Радий, що все сподобалось!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дуже класний комплект, жінці сподобалась,всім раджу!
- Недостатки:
- Жодних
- Валерий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: S. Цвет: Бежевый
Чудовий набiр
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Піжамки просто супер, обслуговування також дуже сподобалось, розмір сів ідеально. Буду рекомендувати іншим ️
- Диана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeitEasy. Размер: M. Цвет: Бежевый
Чудова піжама. Не можу нарадуватись цьому шовку та комфорту уві сні. Майка та шорти як раз по розміру. Я чітка М
Дякую продавцю за швидкість та консультацію. Забрала та оплатила на пошті- Достоинства:
- Крутий шовк
- Недостатки:
- Поки не помітила