- AI аналіз відгуків48 відгуків: позитивний — 75%, нейтральний — 15%, негативний — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Не тримає тарілки
Доброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що органайзер не повністю відповів вашим очікуванням у плані фіксації тарілок.
Звертаємо увагу, що даний товар ви отримали 15.11.2024, а відгук залишено 09.08.2025, тобто термін гарантії на обмін або повернення вже давно сплив. Ми завжди відкриті до діалогу в межах гарантійних зобов’язань, і за таких умов могли б одразу запропонувати заміну чи повернення коштів.
Хочемо також уточнити, що модель є універсальною розсувною підставкою з можливістю самостійного налаштування штирків під розмір і форму конкретного посуду. У випадку з дуже легкими або тонкими тарілками іноді потрібно щільніше розставити штирки для кращої фіксації.
Ми цінуємо кожен відгук, навіть залишений через тривалий час, адже він допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір, а нам — вдосконалювати асортимент.
З повагою,
Команда підтримки
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
До цього замовляла таку на розетці, але у іншому місці, там кріплення паличок до дна було надійніше, палички вставлялись та прокручувались легше. Потім підставка зникла з продажу, я хотіла замовити таку саму і знайшла цю, думала таку саму. Тут палички вставляються тугіше, знизу вони коротші і випуклості за рахунок яких ці палички тримаються, не такі великі. Виглядають майже ідентично. Цю підставку я ледь зібрала, і вона не така надійна як попередня. Трохи сумно, але задачу свою виконують, каструлі та сковорідки організовані. З цієї підставки вже декілька разів випадали палички від ваги каструлі
- Продавец TORI
Добрий день. Дякуємо вам за детальний відгук! Нам приємно, що підставка допомагає організувати простір на кухні, навіть попри деякі відмінності від попередньої моделі, якою ви користувалися.Ця модель розроблена для стандартного навантаження, і палички мають надійно фіксуватися у своїх пазах. Якщо у вас виникли труднощі зі збиранням, рекомендуємо перевірити правильність установки – можливо, деякі елементи потрібно щільніше закріпити. Ми цінуємо ваші зауваження та передамо їх виробнику для можливого вдосконалення конструкції. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Купилась на гарні відгуки, але якби писала відгук в перший день, то він був би позитивний. Але після місяця користування я задумюсь їх викинути, якщо не придумаю як їх приклеїти, бо клей теж не тримає
- Достоинства:
- Для легкого посулу цей тримач буде супер, загалом з ним простір більш організований
- Недостатки:
- Стійки постійно відвалюються якщо ставити трохи важчий посуд, я вже пробувала їх приклеїти, але не тримають всеодно. В мене керамічний посуд, для ього підсавка не підходить. Також сковороду 24 см з потовщеним і скляну книшку для неї не тримає також
- Продавец TORI
Шановний клієнте. Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями щодо органайзера для посуду. Ми хочемо запевнити, що товар відповідає всім зазначеним характеристикам, а його якість і функціональність високо оцінені нашими клієнтами. Органайзер є дуже популярним у своїй категорії та чудово служить багатьом покупцям. Можливо, труднощі виникли через невідповідну експлуатацію, що могло вплинути на Ваше загальне враження. Наші менеджери завжди готові допомогти Вам розібратися з налаштуванням чи використанням товару. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи потреба у консультації, будь ласка, звертайтеся — ми з радістю допоможемо вирішити будь-які нюанси. Дякуємо за Ваш вибір та бажаємо гарного дня!
- Продавец TORI
судячи з ваших фото, для ваших потреб більше підійде такий органайзер - ссылка
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже зручна!
- Продавец TORI
Доброго дня, Марино. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже задоволена покупкою! Корисна річ
- Достоинства:
- Гарний дизайн, приємна ціна
- Продавец TORI
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: TORI
Повністю виправдав очікування.
- Достоинства:
- Регулювання проміжків, непогана якість пластмаси.
- Недостатки:
- Варто враховувати, що це пластмас («штирі» й основа), тому необережно жбурляти важке на них не варто.
- Продавец TORI
Доброго дня, Євген. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Що стосується матеріалу органайзера, пластик, з якого виготовлені «штирі» та основа, насправді є достатньо міцним для повсякденного використання. Однак, як і будь-який інший пластиковий виріб, він вимагає акуратного поводження, особливо з важкими предметами. Якщо використовувати органайзер за призначенням, він прослужить довго та надійно. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже зручно!
- Продавец TORI
Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
непаганий органайзер
- Достоинства:
- регулювання ширини
- Недостатки:
- відсутність піддона
- Продавец TORI
Доброго дня, Роман. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Хочемо зазначити, що даний органайзер для сушіння посуду спочатку не передбачає наявність піддона, оскільки його дизайн орієнтований на компактність і простоту використання. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.
- Вита П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
гарна сушилка для тарелок
- Достоинства:
- все супер
- Продавец TORI
Доброго дня, Віта. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Корисна річ на кухні.
- Достоинства:
- Можна регулювати під посуд
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец TORI
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже сподобався органайзер. В мій ящик встали три штуки. Рекомендую пластикові стрижні одразу прокручувати в гніздах, тоді все тримається чудово. Дякую)
- Достоинства:
- Добре тримає посуд, має розсувну систему, якісний пластик
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец TORI
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Простий та зручний органайзер, чудово підходить для невеликої кількості посуду.
- Продавец TORI
Доброго дня, Олексій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Нарешті в моїй шуфляді нема гори кришок та каструль
- Достоинства:
- Зручний органайзер для кришок
- Недостатки:
- Періодично мушу поправляти самі обмежувачі так як можуть випадати
- Продавец TORI
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то обмежувачі необхідно щільно притиснути.
- Станислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Зручний органайзер! Рекомендую.
- Продавец TORI
Доброго дня, Станіслав. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Виконує свою функцію
- Достоинства:
- Гарний органайзер, простий у використанні
- Недостатки:
- Не підійде для важких великих предметів
- Продавец TORI
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то даний товар розрахований на сушіння посуду.
- Анастасия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Дуже сподобалося. Прийшло швидко. Якість чудова. Велике дякую.
- Продавец TORI
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Зручна підставка для сушки)
Класно, що можна робити відступи як захочеш.- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец TORI
Доброго дня, Артем. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Чудовий тримач, зручний у використанні.
- Продавец TORI
Доброго дня, Інна. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Чудова річ для організації простору в кухонних шафках та ящиках. Тепер не потрібно діставати піраміду з посуду, щоб взяти якусь річ з самого низу. Дуже просто складається та розрахований на посуд будь яких розмірів.
- Достоинства:
- Компактний, легкий, функціональний, проста збірка.
- Недостатки:
- Дещо завищена ціна за пластик такої якості.
- Продавец TORI
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо ціни, то вона є виправданою.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Зручний та практичний тримач.
Покупкою задоволений.- Продавец TORI
Доброго дня, Олексій. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Класний тримач, все сподобалося: розмір, колір, можна розібрати, не займає багато місця.
Для тих, в кого на вмивальнику є велика металева частина, особливо, позаду крана - це топ, а інакше все буде стікати на поверхню.
Магазин оперативно зв'язався та відправив замовлення, дуже вдячні за сервіс!- Достоинства:
- Розмір, колір, можна розібрати, не займає багато місця
- Недостатки:
- Немає піддону, поклали гумовий килимок
- Продавец TORI
Доброго дня, Ганна. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то піддон не зазначений, бо це тримач, а не сушарка для посуду.
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все чудово, відправили бистро , товаром задоволена.
- Продавец TORI
Доброго дня, Світлано. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Панченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Вважаю за таку вартість кращого не знайти варіанта. Брала зі знижкою за 319 грн.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец TORI
Доброго дня, Марія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Компактно склала кришки й сковорідки. Конструкція до смішного проста, але я б ніколи не додумалася би до цього. Дякую!
- Достоинства:
- Просто
- Недостатки:
- Було би ще зручніше з більшою кількістю тримачів
- Продавец TORI
Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то така кількість тримачів в комплекті є достатньо для користування.
- Ксенія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Зручний тримач
- Продавец TORI
Доброго дня, Ксенія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Кувшинкина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Практичный органайзер. Достаточно качественно и крепко сделан
Качество/цена( со скидкой) приемлемые- Достоинства:
- Нужная вещь, для организации хранения посуды в кухонных яшиках
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец TORI
Доброго дня, Лариса. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все відповідає опису, покупкою задволені
- Продавец TORI
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Товаром та обслуговуванням задоволена.
- Продавец TORI
Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Товар прийшов вчасно, відповідає опису.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Відповідає заявленим характеристикам.
Тримає не тільки кришки алей сковорідку теж.
Якість пластику хотілось би краще.
Але на свої гроші , органайзер чудовий- Достоинства:
- Тримає сковорідки
- Недостатки:
- Якісь пластику
- Продавец TORI
Доброго дня, Людмила. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Демьяносова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Товар прийшов в термін і відповідає опису.
- Продавец TORI
Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Товар відповідає опису
- Продавец TORI
Доброго дня, Євгенія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Все прийшло вчасно, дуже зручно у збиранні, регулюється довжина тримача
- Достоинства:
- Легко збирається і витримує тяжкий посуд(сковорідки,кастрюлі і т.д.)
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Товар відповідає заявленим характеристикам
- Надія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Не багато розподільчих тримачів
- Достоинства:
- Досить непоганий розсувний органайзер для кришок, посуду та ін.
- Недостатки:
- Як на мене, то ціна трохи завищена
- Продавец TORI
Доброго дня, Надія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо ціни, то у порівнянні з іншими продавцями, ціна у нас є досить приємною.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI
Чудово підійшло для шафи із кришками.
- Достоинства:
- Безкоштовна доставка до розетки, гарна якість.
- Недостатки:
- Малувато кріплень
- Продавец TORI