Отзывы покупателей о Умная автоматическая кормушка для животных 4 литра Черная RXstyle

Оценка пользователей 4.57/5
  • Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Годівниця чудова можна налаштувати години годування і порції, все працює, в комплекті йшла інструкція по використанню і збірці тому налаштовувати було навіть досить легко. Швидко відправили поки все подобається

Достоинства:
    Можна налаштували години годівля і порції
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Людмила, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Руслан З***

Работает хорошо нариканий нет

• Продавец  MIR TRENDOFF

Руслан, дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Купил в начале зимы, потому что уже много лет пользовался автоматической кормилкой. Но ничто не вечно, и стало понятно что старую пора менять. Присмотрелся к этому варианту, по цене и дизайну мне понравилось. Купил. И через пару недель обратил внимание на красную лампочку, которая постоянно горела когда я приходил с работы. Понаблюдал, оказывается это сигнал ошибки. У кормилки для животного одна функция: кормить животное. И если конструкция устройства настолько плохая и механизм заедает, раз инженеры додумались влепить туда красную лампочку, вместо того чтобы усовершенствовать конструкцию - приходит осознание того что это устройство плохое. Оно не выполняет функцию, животное не накормлено. Я должен ходить и после каждого кормления угадывать, сработала ли кормилка, или зажегся красный светодиод - а он горит каждый день, как минимум один раз. Особенно замечательно, когда нужно оставлять кота дома одного на двое суток, и если она зависла - совсем не факт что она сможет сработать на следующее кормление. Ни в коем случае не покупайте данное устройство.

Достоинства:
    Стильный дизайн.
    Недостатки:
    Не выполняет свою функцию.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Доброго дня, Максим, Дуже шкода, що ви розачоровани. У разі несправності ви можете дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані у накладній. Ми зв'яжемось з Вами і запропонуємо вирішити питання найкращим чином .

• Оля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Розібралася, настроїла режими і порції 4 рази викидає круглосуточно корм.Киці подобається.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю, Ольга. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням.! Чекаємо вас знову, в нас є поїлки для тваринки.

• Віра Г***

рекомендую

Достоинства:
    додається інструкція українською мовою; годівниця зрозуміла у користуванні; стильна; міцна (блокується, щоб кіт не не зміг відкрити); приємна комунікація від продавця
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Віра! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Годівниця сподобалась, мені й котам! Налаштування легке, працює справно!

Достоинства:
    Автоматика!
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Віктор, дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно отримувати зірочки від наших вдячних клієнтів!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Хороший пристрій! Годує кота, ще й пташки трохи підʼїдають, бо на вулиці стоїть

• Продавец  MIR TRENDOFF

Наталія, Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Працює відмінно, легка в налаштуванні.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ірина! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Калабухова А***

Підкажіть будь ласка додаток до неї

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ця годівниця не має додатку, налаштовується вручну

• Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Відправили одразу, наступного дня вже приїхала) Продавець надіслав інструкцію, щоб у разі виникнення питань було де подивитись, як налаштувати, дуже зручно

Достоинства:
    Зручна годівниця, гарно виглядає
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Людмила! Щиро дякуємо за такі приємні слова! Ми працюємо, щоб ваш досвід покупок був максимально комфортним.

• Колесник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

дуже класна штука, зручна, все дуже топ)

Достоинства:
    все дуже добре
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вікторія! Щиро дякуємо за ваші теплі слова! Раді, що змогли вам допомогти. Чекаємо вас знову!

• Сергей К***

Чудовий пристрій

• Продавец  MIR TRENDOFF

Сергей! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення! Бажаємо мирного неба!

• Валерия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Задоволена товаром-свою функцію виконує, в користувпнні вже 1 рік. Можна налаштувати час (4 рази) та кількість порцій(я налаштувала подвійну, в мене крупний кіт). Також можна оуремо в будь-який час дати тварині одну порцію вручную за бажанням(нажати два рази кнопку корм). Трохи незручно міняти налаштування з часом. Продавець швидко відправив та надав інструкцію

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Налаштування
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю, Валерія, дуже вам вдячні за розгорнутий відгук, іншим покупцям буде легше зрбити свій вибір.

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

9-10г на 4 кормлення, тобто 35-40 г на день. Це для кошеня. В мене кіт, якому потрібно 70г на день. Немає можливості встановити розмір порції. Немає повного опису товару. Кількість корму на день не вказана!

Недостатки:
    Дуже маленькі порції.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Ольга! В інструкції українською мовою написано в характеристиках, що вага однієї порції 6-10 г, залежно від розміру одного зерна корму. Найбільше можна виставити 9 порцій за один прийом.. Виходить, що навіть за один прийом їжі може випасти від 54 до 90 грамів корму. А вам потрібно 70 грамів на день, тоді можете розподілити ці грами на кілька прийомів їжі, наприклад на два рази. За кожен прийом виставити 4 порції (у якій приблизно 32-35 г корму)

• Виктория О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Объем: 4 л. Цвет: Черный

Дуууже задоволена, що вирішила придбати цю годівничку.
    Вона має пластик гарної якості, виглядає досить стільово (своїм виглядом мені нагадує як маленьку кофемашину), якісний і досить довгийзарядний шнур, компактна, інтуітивно зрозуміла у використанні.
    Я досить швидко розібралася з настройками і ось вже більше місяця ця годівничка годує моїх двох котиків.
    Особливо вона просто незамінна, коли треба поїхати з дому на декілька днів, або коли цілий день на роботі.
    Раніше, коти просто накидувалися на їжу і одразу зїдали все, а тоді ходили голодними аж до вечора, поки я не прийду.
    Тепер я виставила параметри, що годівничка підсипа їм корм невеликими порціями протягом дня.
    І вони знають, що їжа буде завжди і не доїдають все до останньої гранули за раз і не накидуються як сумашедші на корм)
    Вобщем, тепер це їх улюблена шайтан-машина))
    Годівничка може працювати від батарейок або від розетки.
    Я підключила до розетки.
    Вцілому, я вже не уявляю як моя хвостата сім'я раніше буле без цього дівайса)
    Дуже раджу!

Достоинства:
    Гарно виглядає, проста у використанні
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Виктория! Дуже дякую за те, що ви зупинили вибір на нашому магазині. Дуже приємно, що ви повністю задоволені якістю послуг і високо оцінили рівень обслуговування. Бажаємо мирного неба!