Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Прапор України Bookopt габардин 90*135 см BK3025

Оценка пользователей 4.78/5
  • Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135

Гарний.

• Станіслав С***

Гарна якість. За 3 роки дещо вигорів колір, та розпустився шов на кінці прапору через те що під вітром бився об залізний поручень

Достоинства:
    Гарна якість, ціна
  • Олег Н***

Висока якість. Висить вдома.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має.
  • Наталья З***

Все добре. Сподобався.

• Олена М***

Купую не вперше

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    В цей раз була затримка доставки

• Софія П***

Якість дійсно висоті! Тканина і не занадто щільна, і не занадто прозора. Розмір універсальний, можна використовувати для різних цілей: і на держак піде, і на плечі, і в кімнаті на стіні гарно виглядає!

Достоинства:
    Якість; розмір; є відділення для держака

• Яніна

• Ігор М***

Хороша якість.

Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
      Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Світлана М***

Дякую,брав брату на могилу

Велика повага усім героям і щире співчуття вашій втраті.

• Ігор Д***

Дякую

Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це надзвичайно цінно для нас.
      Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ольга С***

• Александр Б***

Прапор ,якість на висоті

• Олена Л***

Гарної якості

Достоинства:
    Яскравий

• Алексей С***

Якість чудова

Достоинства:
    Якість та розмір

• Іван К***

Якісно зроблено

Достоинства:
    Великий,міцний матеріал!

• Віталій

Хороший жовто-блактиний стяг! Живе Україна!

• Андрій Л***

Цупкенька тканина, все добре

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Ірина

Якісний прапор.

• Володимир К***

Хороша якість

• Михайло Ж***

• Ковалев А***

Гарна якість

• Сергій Б***
    Недостатки:
    _
  • Оксана Я***

Якісна,міцна тканина. Яскравий колір.

• Олеся М***

Ще не відкривала.
    Він чекає Перемоги

Доброго дня

Обов'язково буде, і тоді замайорить усіма кольорами)

• Александр К***

Хороший

Достоинства:
    Матеріал цупкий

• Людмила Б***

Гарні насичені кольори. Якісна тканина.

Достоинства:
    Якісний пропор

• Костянтин М***

Все чудово.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Відсутні

• Вексей І***

Прапор супер!

• Наталья П***

Якісний прапор,кольори яркі,гарні

• Светлана И***

Гарна якість матеріалу з якого пошито прапор, але є недоліки: колористика не відповідає стандартам. Синій колір - не синій, а світло блакитний, жовтий колір занадто темно-жовтий.

• Гергал в***

Гарна якість за помірну ціну

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не має

• Володимир Я***

Прапор, який захищають тисячі людей)

Саме так. Наш прапор - це один із символів не зламаності котрий буде знати увесь цивілізований світ

• Костянтин К***

Супер рекомендую

• Наталія З***

Якісно виготовлений, цупка тканина, яскраві матові кольори. Чудовий прапор за бюджетною ціною! Встигла забрати в День Прапора до Дня Незалежності!) Дякую!

Достоинства:
    Якісний прапор за бюджетною ціною, дякую!

• Мозговой М***

Все швидко і чітко, гарна якість тканини, замовленням задоволений

Достоинства:
    Гарна якість тканини