Отзывы покупателей о Селфи палка штатив Yunteng VCT-1688

Оценка пользователей 4.27/5
  • Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech. Цвет: Черный

Затискач для телефону зламався на третьому затисканні, таке собі

Достоинства:
    Недостатки:
    Погане крплення смартфону
  • Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech. Цвет: Черный

Норм. Свою функцію виконує на всі 100. За таку ціну думаю найкращий варіант.

• Степан К***

Замовляв дружині.
    При огляді все ніби працювало, правда якість матеріалу та виконання комплектуючих бажала кращого.
    Вже при другому використанні пристрій не виконує свої прямі фукції: в розкладеному вигляді телескопка під вагою закріпленого телефону складається. Щоб зробити загальне фото довелось усі коліна додатково фіксувати ізолентою, сумно.

Достоинства:
    Простота
    Недостатки:
    Їх багато :)
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Степан! При огляді товару на пошті, у Вас була змога відмовитись або повернути товар на протязі 2х тижнів, але звернень від Вас не було для того, щоб вирішити питання. З повагою команда JOIN POINT.

• Олеся Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Черный

Ситуацію ніяк не вирішили.Надіялась до поїздки все вирішать.Образливо ,бо новий купити не встигаю .Залишилась з нічим .

• Продавец  Join Point

Доброго дня, Олеся! Перед відправкою товар перевіряється на цілістність та комплектацію. Ви звернулись після того як вже забрали посилку з відділеня, не оглянувши.

• Олеся Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Черный

Відкрили упакування,одна ножка штативу зломана.через це не стоїть штатив.Брала на подарунок.Дуже жаль.

Недостатки:
    Прийшов зламаний
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Олеся! З вами вже зв'язався менеджер для уточнення інформації та вирішення питання!

• Самойлов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Штатив повністю відповідає фото та заявленим параметрам. Компактний, поворотний та гарна якість матеріалу.

Достоинства:
    Компактний, поворотний
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  Magasiner

Доброго дня! Дуже вдячні за ваш відгук. Будемо раді бачити Вас знову!

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Svustok Shop. Цвет: Черный

Все бы хорошо, но крепление самого смартфона не соответствует указанному на первом фото в описании. То что приходит, невозможно повернуть хоть как либо, только наклонить. Это минус если снимаешь видео и нужно ровно все разместить, а например пол, или то на что ставишь штатив не ровное. Из плюсов довольное хорошее качество материалов и устойчивость, ножки и сам штатив из алюминия.Надеюсь со своими задачами справиться.

Достоинства:
    Легкий и устойчивый штатив
    Недостатки:
    Нет возможности повернуть телефон, только наклонить.
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Svustok Shop. Цвет: Черный

Товар надійшов не в повному комплекті. Після відмови отримання продавець зв'язався протягом 5хв.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Svustok Shop. Цвет: Черный

Супер штатив за свои деньги

Достоинства:
    Удобный ,недорогой
    • Продавец  Svustok Shop

Дякую за відгук.

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Svustok Shop. Цвет: Черный

Спасибо за штатив, быстрая доставка, хорошее обслуживание. Свою функцию выполняет хорошо.

Достоинства:
    Маленький, не занимает много места, высокий
    Недостатки:
    Немного не устойчивый, дороговато
    • Продавец  Svustok Shop

Дякую за відгук.

• Анастасия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Svustok Shop. Цвет: Черный

Очень хороший штатив! Все работает, регулируется, прислали быстро

Достоинства:
    Качество
  • Юля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Solix

Очень классный штатив! Достаточно высокий, удобно раскладывается, крепко на своих ножках стоит. Кнопку можно подзарядить. Рекомендую к покупке!

• Freeshop

Спасибо за отзыв! Приятного пользования!

• Екатерина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Solix

Спасибо магазину за чудесный товар! Все быстро, четко, сразу позвонили, в тот же вечер отправили. Палка отличная, пульт работает. Спокойно можно делать снимки и вертикально, повернув головку штатива набок. Я в восторге! Немного надо приноровиться к сборке-разборке, чтоб конструкция держалась, а не произвольно складывалась, но это мелочи. Ножки надежные, стоят на полу крепко, ничего не шатается. Зеркала для съемки не хватает, но я решу эту проблему небольшим hand made

Достоинства:
    Материал и качество сборки, возможность устанавливать фотокамеру, делать вертикальные снимки, компактность в собранном состоянии, достаточная высота штатива в разложенном виде.
    Недостатки:
    Нет зеркала, механизм разборки требует небольшого привыкания.
  • Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Svustok Shop. Цвет: Черный

Супер штатив, качество хорошее, товар доставлен в срок

• Плохов И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Svustok Shop. Цвет: Черный

Доставка прошла вовремя, товар соответствует описанию. Все четко

• Лена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Solix

Зручний штатив для телефону.

Достоинства:
    Займає мало місця і можна скласти і взяти з собою, наприклад ,в поїздку. Також легкий і простий у використанні
    Недостатки:
    Не дуже надійні кріплення, іноді не з першого разу розкладається
  • Налетов А***
  • Надія П***
    Продавец: Magasiner

Дві зірочки за те, що все було швидко. Штатив прийшов з пошкодженнями і його не можливо було використовувати. Не знаю на що було розраховано… добре, що я перевірила товар. На моє повідомлення магазин не відповів, тому я вирішила залишити коментар.
    Дуже не приємно, що мені на 8 місяці вагітності прийшлося їхати за товаром витрачаючи даремно час і сили.