Отзывы покупателей о Сковорода чавунна з кришкою Brizoll Optima-Black 220 х 40 мм

Оценка пользователей 3.4/5
  • Отзывы про товар продавца Do_domu
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Do_domu. Диаметр: 20

Ручка очень низко. Не обхватит рукой. Использовать ручкой от плиты

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skillet store. Диаметр: 22

Хорошая чугунная сковорода

Достоинства:
    Чугун
    Недостатки:
    Держатель крышки со стороны крепления стекла достаточно острый и можно порезаться
  • Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 20

Имею сковороду фирмы Биол и могу сказать , что Биол намного лучше качество чугуна. Здесь очень шершавая поверхность в сковороде, при приготовлении неприятный звук при касании с ложной или лопаткой, неприятный запах ржавого после мытья сковороды ( хоть и подготовка к использованию была по всем правилам) . Ни в какие сравнения с сковородками Биол .

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Дуже хороша сковорідка

Привіт! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені нашою сковорідкою. Якщо у вас будуть питання чи пропозиції, звертайтеся до нас.

З повагою,
      TM BRIZOLL

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Скороварка не дуже якісна. На поверхні є зазубрини, якість гострі виступи невеликі. Замовляли взагалі без язичка, прийшла з язичком на якому логотип зсунутий вбік. Кришка дуже поганої якості, тонке скло, яке вже покришилось, де має кріпитись ручка.
    Єдиний плюс - великий розмір, високі борти. Мала бути б зручна сковорідка, аби не всі мінуси.
    Дуже пожалкувала, що придбала, повелась на низьку ціну.

Достоинства:
    Великий розмір
    Недостатки:
    Погана якість лиття, дуже дешева кришка, кривий логитип

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такими проблемами. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції, і ваші зауваження важливі для нас. Якщо товар має дефекти, як-от зазубрини або погану якість лиття, ми готові вирішити це питання. Будь ласка, зв'яжіться з нами на [email protected], щоб обговорити можливість обміну або повернення товару.

З повагою,
      TM BRIZOLL

• Олена

Красива же сковорідка. В чому проблема окрім лого?

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 20

Небольшая и недорогая чугунная сковорода. Желательно в упаковку вложить инструкцию подготовки для первого и дальнейшего использования. Есть сомнение по поводу удобства использования ручки. Посмотрим через время...

Достоинства:
    Компактная
    Недостатки:
    Крепление ручки
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 24

Все добре, дякую!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NILE. Диаметр: 24

Дуже погано. Прошу повернути кошти. Вже після першого використання має іржу. Не змивається. Не відмивається від іржи.. Жах

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: NILE. Диаметр: 20

Чудова сковорідка

Достоинства:
    Компактна, симпатична, з крышкою ще й не боїться подряпин виделкою - клас! Брала на подарунок бабусі - дуже довольна
    Недостатки:
    Відразу відчуваться вага в руках як підіймаю сковорідку - чугун)
  • Сачук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop. Диаметр: 20

Приїхало швидко, якістю задоволений.

• Продавец  Dagaz-shop

Олександр , дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Андрей К***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Месяц после покупки не прошел, сковорода ржавеет. Полный мусор. не советую.