Отзывы покупателей о Смерековий карпатський Наповнювач для котячого туалету Clean Kitty Premium White Деревний з натуральної смереки 3 кг

Оценка пользователей 4.61/5
  • AI аналіз відгуків
    47 відгуків:  Позитивних — 85%, нейтральних — 10%, негативних — 5%.
    Більшість покупців задоволені наповнювачем для котячого туалету Clean Kitty Premium і відзначають його якість, ефективність у поглинанні запахів та економічність. Особливо цінується природний запах, білий колір гранул та те, що він до вподоби котам. Окремі покупці вказують на негаразди з пакуванням або рідкісні випадки сторонніх предметів у пакеті, а також для декого наповнювач виявився не досить ефективним щодо утримання запаху. Загалом відгуки свідчать про високу якість продукту та його популярність серед власників котів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена Б***

Гарний наповнювач

• Продавец  KALIMERA

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача Clean Kitty та залишилися задоволені покупкою!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Придбала перший раз, киця кругами потанцювала та одразу й випробувала. Закінчується вже другий пакет. Приємний легкий запах хвої. Задоволені придбанням. Раджу

Достоинства:
    Середня фракція, гранули не поламані, не потрощені. При намоканні не перетворюється в кашу, тримається купи. Поглинає запах
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  KALIMERA

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Я просто в воторге от наполнителя, приятный цвет древесины , нет запаха от кошачьих эскриментов и мочи, хорошо впитывает и надолго хватает , а у нас несколько котов ...
    Спасибо за качественный товар и быструю доставку.

Достоинства:
    Котам нравится- наполнитель , удобно и быстро доставили, хорошо поглощает запахи .
    Отличный наполнитель, приятного цвета с древесным запахом .
    Качество на высоте.
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Продавец  KALIMERA

Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Хороший наповнювач, постійно його беремо для кота.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Загалом, якість наповнювача за 2 місяці користування мене влаштовувала. Але в одному з останніх мішків попався неприємний «сюрприз» у формі уламку скла. Добре, що мої коти не травмувались. Тепер намагатимусь перевіряти насипане на предмет «сюрпризів», чого і вам раджу. Фото знахідки додаю.

Достоинства:
    Гарна якісь сировини
    Недостатки:
    Можуть траплятись небезпечні знахідки
  • Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Очень хорошо комкуется.лучшее,что я встречал

Достоинства:
    Запах,хорошо комкуетсч

Оскаржити відгук

• Леся С***

Все супер

• Юлія

Дякую гарний наповнювач

• Соколовский Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Дякую за якісний товар! Коти задоволені. Дякую!

• Юрий З***

Кот полюбил

Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Знову придбали цей наповнювач, дуже хороший якісний!

• Мирослава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Чудовий наповнювач. Купуємо постійно.

Достоинства:
    Поглинає запах.

• Тетяна П***

Відмінний

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

З усіх тирсових наповнювачів це здається найкращий

Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Беремо для котика вже не перший раз, все подобається!

• Роман

Чудовий вибір, користуємось майже 2 роки, чудовий запах деревини

Достоинства:
    Ціна, якість, доставку на Розетку
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  KALIMERA

• Тетяна Б***

Тільки ним і користуємось

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Очень удобный наполнитель, кошке нравится, расход экономный.

Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Беру не перший раз! Коту подобається!

• Віктор П***

Взагалі добре.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Отличный наполнитель, хорошо впитывает и кошке нравится. Надолго хватает.

Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Замовляю вже не перший раз - все чудово, дякую!

• ольга и***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Добре вбирає вологу,не має неприємного запаху. Купляю вже два роки. Моя кицька задоволена.

Достоинства:
    Цілі гранули світлого кольору.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  KALIMERA

Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Самий кращий наповнювач з тих, що я коли небудь замовляла! Рекомендую!

Достоинства:
    Все супер!
    • Продавец  KALIMERA

• Баланская О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Всередині пакета з наповнювачем розчавлена сушена миша. Гігієнічність кошачого туалету я уявляла інакше

Достоинства:
    Наповнювач добре вбирає вологу
    Недостатки:
    Дохла розчавлена Миша в середині пакета з наповнювачем
  • Лиля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Дуже крупні пелети,не просіюються через совок для прибирання котячого туалету, на киця їх БОЇТЬСЯ, прям тікає від лотка з тими смерековими пелетами ,як від чорта

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Запаху нема,крупна фракція,киця в шоці, тепер сере на подушки й дивани
  • Інна Т***

Кіт задоволений!
    Швидка доставка!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Все подобається!
    • Продавец  KALIMERA

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Дуже дякую, якiсть гарна,наша кiшечка з задоволенням користуеться

Достоинства:
    Гарно выбирает вологу

• Ирина Н***

упаковка, доставка, обслуговування відмінні

Достоинства:
    працює відмінно
    Недостатки:
    поки що немає
    • Продавец  KALIMERA

• Василий Я***

Очень хорошо впитывает

• Маріанна М***

Супер відмінний

• Продавец  KALIMERA

Доброго дня, шановна Маріанна! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача Clean Kitty та залишилися задоволені покупкою!

• Александр Д***

Все добре

• Продавец  KALIMERA

Доброго дня, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача Clean Kitty та залишилися задоволені покупкою!

• Любов Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Чудовий наповнювач, світлого кольору. Без запаху. Котам- у мене їх троє, дорослі 8 та по 5 років- подобається. Не розноситься за лапами.

Достоинства:
    Економний розхід, без запаху.
    Недостатки:
    Малий об'єм)
    • Продавец  KALIMERA

Дякуємо за відгук! Ви - супер!)))

• Наталья Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Наполнитель для котячего туалета(упаковка была порвана),рассыпался(((

• Продавец  KALIMERA

Добридень, пані Наталіє! Нам дуже шкода, що пакет приїхав розірваним. Дуже рідко, але таке може трапитися через ті чи інші обставини під час доставки. Будь ласка, напишіть нам дані через форму "Написати продавцю", куди можна компенсувати ваші втрати. Приносимо вибачення за такі незручності

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

птички бегают, копошатся. вроде все ок. Птички пытались даже проглотить, но вроде поняли, что их клювик маловат для наполнителя)

Достоинства:
    Большой объем, хорошая цена
    • Продавец  KALIMERA

дякуємо за Ваш відгук!)) Ви - супер!

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KALIMERA. Вес 1 упаковки: 3

Більше року користуюсь цим наповнювачем - мохнаті задоволені.

Достоинства:
    Світлий, гранули довгеньки.
    • Продавец  KALIMERA

Дякуємо за відгук! Ви - супер!)))