Отзывы покупателей о Зарядная станция EcoFlow RIVER 2 300Вт (256 Вт/ч) международная версия
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Дякую продавцю за: консультацію, пораду, швидку доставку, якісне обслуговування! Купив саме в цього продавця вже другу, першу більшу купував
- Достоинства:
- Швидка зарядка, компактні розміри, доволі ємний акумулятор
- Недостатки:
- Русня досі існує, інакше потреби б в цьому пристрої не було
- Svitlana P***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
постачальник проконсультував, швидко доставив, я дуже задоволена, для ноута і настільної лампи вистачає на 3-4 години, якщо без відео то й на 5
- Достоинства:
- невеличка, швидко заряджається, проста в управлінні
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Был куплен больше месяца назад и нет ни единого нарекания на работу, это при условии постоянного использования.
Покупался исключительно для интернета(хватает на 15 часов)и одной лэд лампы( инет на 9 часов) и для этих нужн его более чем хватает. При отключении света мгновенно переключает и нет перебоя с интернетом или светом. Очень быстро заряжается.
Отдельная благодарность продавцу, очень приятный в общении, сильно помог при заказе и оплате, продавец действительно переживает за свой товар и покупателя.
Рекомендую!- Достоинства:
- Быстрая зарядка, долгое время работы, бесперебойное питание
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Назарій
Так роутер і термінал можна заживити від павербанка на 20 000міліампер. Вистачить на 12 годин роботи роутера і термінала. Й ціна питання 1400 грн
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Швидко приїхало , ціна дуже хороша і не завищена , швидко заряджається ідеально для невеликих приладів
- Достоинства:
- Зручність , швидкість зарядки, ціна і якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Продавець оперативно доставив замовлення, відповів на всі запитання,
- Достоинства:
- Інтуітивно зрозумілий апаратний інтерфейс, керівництво користувача поки що не знадобилося. Компактна, неважка.
- Недостатки:
- На поточний момент не знайдено.
- Варфоломієв Р***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Станцію вчора відправили, а сьогодні в обід забрав. Тому респект продавцю та пошті за оперативність, бо то на день швидше ніж я її очікував!
Заряд був на 28%. Все перевірив чи працює. Якістю задоволений. Легко підключив до wi-fi та смартфона. Поставив на зарядку і чесно був дуже здивований як швидко вона зарядилась!
Буду далі тестувати!- Достоинства:
- Швидко заряджається, компактна, стильно виглядає, не має нічого зайвого.
- Недостатки:
- Не виявив
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Це просто огонь.
- Достоинства:
- Зарядка менше години
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
Станція прийшла швидко, купували до автохолодильника, працює як годинник
- Достоинства:
- Ecoflow
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет
За два тижні вже суттєво подорожчало( Добре що я встиг замовити на початку попиту, дякую за швидку відправку! Після майже двотижневої експлуатації я залишився задоволений. Дуже гарне рішення для людей які не дружать з технікою. Повна автоматика, на екрані прогнозовані і прості покази, все дууже просто. Всі потрібні роз'єми є (хоча я насправді задумався, чому б не вивести біля гнізда прикурювача ще й XT60 та DC 5521, чи принаймні додати до комплекту відповідні перехідники, може колись це і зроблю). Додатковий акумулятор для збільшення ємності підключаю ззаду через XT60 і підзаряджаю її (придбав ще раніше 12Аг 12в LiFe). А якщо зараз співставити функціонал і врахувати ціну (біля 9тис), то я просто не бачу альтернативи. Навіть якщо врахувати невелику ємність - недоліків у неї справді мало.
- Достоинства:
- Легка, повна автоматика, 100% заряду за годину! це супер
- Недостатки:
- Гучний вентилятор, невелика потужніть та ємність (але невелика й ціна)
- Сергей Т***
За яку ціну купляли?
- Дмитро
Близько 9200
- ТракОтзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
Все працює. Прийшла в строк.
Дякую - Самир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую вже дуже довго. Вона мене просто рятує. Дуже радий, що купив.
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
При максимально обережній експлуатації, не залишав постійно в мережі і не перевантажував, через місяць після падіння зарядки нижче 60% повністю припиняє працювати.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Фактична ємність виявилась в тричі меншою
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
За менш ніж півроку належного використання сильно змінилася ємність і швидкість розрядки батареї. Не відображаються дані в офіційному додатку та не реєструється дане екофло.
- Недостатки:
- Не оригінал
- Макс
Якщо у Вас в мережі не стабільна напруга, то при зарядці станція себе вбиває. Використовуйте стабілізатор належної ємності, трохи більше ніж ємність станції.
І як ДБЖ її не варто використовувати без стабілізатора.
Напруга нижче ніж 200В це неменуча загибель протягом невеликоно часу.
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для зарядки гаджетів, так як швидко заряджається. З самого першого використання вимкнувся на заряді 30%. Почитавши відгуки зробила висновок, що звертатись в службу підтримки немає сенсу. Зараз вимикається вже на заряді 47%, обмеження не стоять. Відкалібрувати неможливо. Таке собі сміття
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Зоя Р***
Така сама історія один в один(
- Каріна Д***
У нас те ж саме
- Сергей С***
у мкня похожая ситуация
выключите всё и из розетки тоже
затем по новой включите
первый раз не помогло, второй вроде помогло
это вроде или сбой программы или такой режим
мне вродебы помогло
успехов
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
Все працює як в описі.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
Норм павербанк )))
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: KucLTD
Поки норм, але по серійнику не пробило на офіційному сайті
- Інна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крута штука
- Достоинства:
- Заряджається швидко
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
Пришел Бу с актрисы с дефектами и следами использования
- Достоинства:
- Пока сказать не чего так как только получила и делаю сразу возврат на замену
- Недостатки:
- Дефекты использования на всех портах на лицевой стороне
- Продавец N&M Auto
Доброго дня! Перепрошуємо, до вас потрапив помилково товар з повернення. Вам вже було його замінено на новий. Всі витрати взяв на себе продавець.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пристрій вже в мене два роки, завжди виручає коли відсутнє світло. Частіше користуюсь для телевізора і роутера але інколи беру на природу для колоночок і освітлення. Для мене ємності достатньо.
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попався бракований, з'єднувалися з телефоном,але швидко поміняли по гарантії
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При 70% рівня заряду вимикається. І без підключення до мережі вже не вмикається. Після включення в розетку показує заряд 69%. В налаштуваннях розряд стоїть до 0%. Що це? Гарантійний випадок чи щось з ПО чи налаштуванням?
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- З'ясовуємо
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Леся
Підкажіть чи вирішили проблему?, бо в мене така ж виникла через деякий час виконистання
- Валерія
Також цікавить..підкажіть будь ласка
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, справно відпрацювала всі відключення світла в осінь-зиму 23-24. Якщо використовувати виключно для ноута, то вистачає на весь восьмигодинний робочий день. Дуже виручає, не треба бігати по кафе в пошуках підзарядки.
- Достоинства:
- Швидко заряджається, довго тримає заряд, якісна
- Недостатки:
- нема
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вистачає на пару зарядок ноутбука
- Достоинства:
- Заряджає ноутбук
- Романна Д***
Пару зарядок це скільки?
2? 4? 6? 8?
Враження, що коментарі писалися просто, щоб були, кимось на замовлення.
- Скотар Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Sovillarix
Замовив в четвер думав прийде десь на наступний тиждень, прийшла в суботу . Зразу забрав, все ок працює, гарна станція і найнижча ціна на розеткі.
- Достоинства:
- Швидко Прийшла .Нормальна ціна. Все добре працює.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Store Group
Доволі непогана штука) Якщо підключити через переноску роутер, модем, ноут та ще на зарядку ( у нашому випадку був планшет) - то на 4 години вистачає його заряду. А вчора чоловік вирішив перевірити як триматиме заряд при грі на компі - то на півтори години вистачає заряду екофлоу
- Достоинства:
- Тиха, а також швидко заряджається від електрики
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
Підключив до станції в режимі дбж насос від котла,працює добре.Лише питання що при навантажені на станію 35вт/г
показує час роботи 4 год. А 256÷35= 7.3г роботи має бути,чому так не зрозуміло.
І в комплекті не було ніяких гарантійних документів.- Достоинства:
- Маленька,легка,працює
- Недостатки:
- Немає гарантійних документів від продавця.
Показує меньший час роботи ніж має бути...
- Богдан С***
Ви не враховуєте ще потреби живлення самого пристрою. Плюс додатково там залишається запас до 10% щоб не розрядити батарею в 0 інакше вона помре. Невже цього не має в інструкції до пристрою?
- руслан а***
Як батарея може померти, якщо виробник рекомендуе розряджати один раз на неділю в нуль, щоб батарея служила довше?
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Котел тримає 4 години
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Store Group
Устройство не выдаёт сетей в котором можно подконнектиться программой
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює, покупкою задоволений
- Достоинства:
- Компактність, ємність акумулятора, всі необхідні розʼєми
- Недостатки:
- Гучний вентилятор
- Ермолка Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рятує під час відключень світла.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Купляв у продавця ROZETKA EU, загалом не поганий прилад для кемпінгу, шкода правда що в мене приїхав прилад з заводським браком, при розряджені на дисплеї не коректно показує одиниці розряду а точніше остання цифра показує не повний показник (ніби пів цифри). Звʼязувався з підтримкою evoflow, порадили відкалібрувати показники екрану, але це нічого не дало, зрештою сказали щоб надіслав їм на ремонт в сервісний центр, але всі ці операції за свій рахунок. Висновок: гарантія умовна, купив новий прилад, який має заводський брак, а ремонтуй частково за свої кошти. Маю ще техніку Jakery, так от нею задоволений повність.
- Достоинства:
- Додаток
- Недостатки:
- Брак, сервісний ремонт
- Костянтин
Теж отримав брак. Буду здавати в ремонт по гарантії.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм станція
- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Недостатки:
- Не знайшов
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При потребление в 90-100вт.час держит заряд 65мин -. Сомнительно очень, даже если учитывать КПД. Я не знаю о какой емкости в 256вт.час идет речь.
- Недостатки:
- Не обладает заявленной емкостью.
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Барахло,лишний раз убедился.Не покупать то что у всех на слуху.Да,заряжается очень быстро,но держит заряд позорно.Прекрасная станция-Stark.Заряжается правда долго но зато держит телевизор,роутер, ноутбук до 6 часов через розетку заметьте.За ту же самую цену,что и данная Экофлоу.Но что поделаешь,купил так купил,теперь будет работать,как большой дорогой повербанк а две Stark будут нести основную нагрузку.Еще и доставляли месяц.Лучше взять новенькое,неизвестное,но зато надёжное и долгоиграющее
- Достоинства:
- Минимум
- Недостатки:
- Масса
- Гість
Ноунейм, це краще за відомий бренд... дивна порада... сподіваюсь, НіХто НЕ скористається Вашою порадою
- Ростислав
Написали б модель Старку, бо схоже, що в неї більша ємність за Екофло на 250