Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Держатель для швабр и щеток самоклеющийся настенный крепеж для швабр набор 5 штуки серый 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 3.81/5
  • Отзывы про товар продавца ILLUSIONEE
  • Микита Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Приклеил этот держатель на плитку (она не совсем гладкая, есть микрорельеф) и держится отлично, ничего не отпадает

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Микито! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Каріна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Чудові тримачі, тримають швабри, щітки вже більш 6 місяців. Якщо в тримач вставили з широкою ручкою, потім туди з вузькою ручкою не вставиться (випаде). В мене для кожної швабри свій тримач.

• Евгений И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Кріплення досить не погане. Але дуже хочеться відмітить саме сервіс, який був на висоті. Зазвичай у всіх все добре, коли йде як заплановано, але справжня обличчя можно побачити коли щось іде по за планом. Я дуже вдячний цьому продавцю саме за те як вони вміють вирішувати питання, та як оказують підтримку.

Достоинства:
    Гарний та надійний продавець, який перевищив мої очікування та приемно вразив. Стосовно кріплень все як і очікувалося.
  • Анна С***

Якісний товар, швидка доставка

• Любовь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Відправили товар швидко. Користуємось уже більше двох тижнів. Тримає чудово, поки нічого не відпало.

Достоинства:
    Оптимізація простору
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Месхі С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дякую за швидкий, та професійний сервіс...товар належної якості, зв'язок по телефону швидкий...

Достоинства:
    Легкий, та міцний товар
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Даша З***

Дякую

Достоинства:
    Класне рішення для організації простору, не потребую додаткових дірок в стіні для кріплення
    Недостатки:
    Не тримає важкі швабри
  • Наталия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Якісні тримачі. дорікань немає. доставка швидка

Достоинства:
    якісні
  • Маргарита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дуже задоволена якiстю та зручнiстю тримачiв. Хвилина часу i все готово. Тримаються дуже мiцно.

Достоинства:
    Швидкiсть та зручнiсть
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Даже зручні тримачі, тримають гарно, не потребують дірок в стінах )

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Наспарвді складно найти чи нагуглити тримачі для швабри, в інших був магазинах не міг найти.

Достоинства:
    чудово підходить для тримання моноподів з тепловізором
    Недостатки:
    нема
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Доброго дня! Дуже корисний девайс. Зручно зберігати приладдя для прибирання. На невеликому просторі розмістила все. Якістью товару задоволенна. Все надійшло дуже швидко. Дякую продавцю.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Павлюк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Гарний товар, липучка не супер стійка

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Зручна штука для роздашування приладдя(швабри, віники, совки тощо).
    Липучки тримаються тільки на ідеально рівних поверхностях. Скло, рівна плитка, глянцевий пластик.
    Проблема вирішується двостороннім скотчем:
    ссылка
    ссылка

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Липучки
    • Максим П***

Додам що краще робити з одразу двустороннім скотчем.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Товар вартий своїх грошей. До старих паперових шпалер клеїтись не захотіли, до плитки приклеїлись так, що не віддереш

Достоинства:
    Тепер швабра і віник гарненько стоять біля стіни.
    Недостатки:
    Клеїться не на всі поверхні (навіть якщо попередньо обезжирити).
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Як тільки не пробували прикріпити, не тримається, хіба що не вішати на нього швабру, то навіщо тоді він потрібний)

Недостатки:
    Не тримається на липучці
    • Продавец  Trendzy goods

Звертаємо увагу на необхідності дотримання рекомендації які зазначені на 4тій та 5тій фотографії в описі товару, щодо необхідності очищення поверхні перед наклеюванням, та щодо рекомендованих поверхонь для кріплення:
      - гладка деревяна поверхня;
      - гладке скло;
      - гладка плитка;

Не рекомендується кріпити на пофарбовані та рельєфні поверхні.
      Тому якщо у Вас поверхня рельєфна (мікрорельєф) чи пофарбована то тримачі не зможуть надійно триматись.

• Андрій

Не раджу

Достоинства:
    Була надія, що кріплення допоможуть в господарстві, але не судилося((
    Недостатки:
    Замовляв комплект 5 штук. Прийшли наліпки блакитні і жовтуваті. Якщо сині ще тримаються якщо не пробувати виймати те що повісив (швабру чи віник) то жовті відвалюються самі. Обезжирював поверхню, кріпив на рівну плитку, притискав пару хв.
    • Андрій

Додаток до мого відгуку. Продавець позитивно вразив швидкістю реакції на відгук, намаганням розібратись та допомогти у вирішенні ситуації. Таке ставлення до покупця імпонує. Продавця раджу

• Штефан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дуже погано тримає ліпучка. Хоч на плитці, хоч на пластику. Заліпив, пробуєш покласти швабру, витягує і відліпилось. Другий раз нормально вже не заліпиш.
    Не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Погано ліпиться. Важко засовується ручка.
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Не якісні тримачі, не рекомендую, бачив кращі по якості, відстій.

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Погана якість товару
    • Продавец  Trendzy goods

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Тримачи не тримаються ні на якій поверхні, клеїла згідно рекомендацій (гладка плитка, гладка деревʼяна поверхня тощо). Самі зажими не зручні, якість пластика низька.

Достоинства:
    Недостатки:
    Низька якість
    • Продавец  Trendzy goods

Нам дуже прикро, що Ваш відгук настільки контрастує з іншими задоволеними клієнтами.
      Звертаємо увагу на необхідності дотримання рекомендації які зазначені на 4тій та 5тій фотографії в описі товару, щодо необхідності очищення поверхні перед наклеюванням, щодо рекомендованих поверхонь для кріплення та особливостей рельєфу рекомендованих поверхонь.
      Зокрема, не рекомендується кріпити на пофарбовані та рельєфні поверхні, а якщо гладка на вигляд поверхня має мікрорельєф чи пористіть (популярні випадки на плитах ДСП) то тримачі не зможуть надійно триматись.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

просто викинуті гроші і викинутий пластик, сміття

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Якість жахлива, не тримаєтся, не приклеюється, конструкція погана, не зручна
    • Продавец  Trendzy goods

Доброго дня, звертаємо увагу на необхідності дотримання рекомендації як зазначені на 5тій фотографії в описі товару щодо поверхонь до яких необхідно кріпити тримач.
      Зокрема, до рекомендованих поверхонь належить:
      - гладка деревяна поверхня;
      - гладке скло;

Не рекомендується кріпити на:
      - пофарбовані поверхні;
      - шпалери;
      - інші рельєфні поверхні.

При дотриманні зазначених рекомендацій тримач буде надійно виконувати свою функцію.
      Дякуємо за зворотній звязок.

• Лина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Полная ерунда, не держится ни на плитке, ни на какой другой поверхности, выброшенные деньги. Полный развод

Достоинства:
    никаких
    Недостатки:
    один сплошной недостаток
    • Продавец  Trendzy goods

Звертаємо увагу на необхідності дотримання рекомендації які зазначені на 4тій та 5тій фотографії в описі товару, щодо необхідності очищення поверхні перед наклеюванням щодо рекомендованих поверхонь для кріплення:

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Все відпало через 15 хвилин. Кріпила до дсп,навіть просто держак від швабри,без ганчірки, відлетів на раз два. Повісила совок дуже легкий і то відпало.Це при тому,що я не просто вішала швабру ,а лиш кріпилася держак ,а частина з ганчіркою стояла на полу. Не задоволена на всі 100 .

Достоинства:
    Недостатки:
    Кріплення до поверхонь
    • Тетяна Р***

Виробник Зв'язався зі мною,і мені вислав ще один набір з трьох тримачів, я приклеїла до плитки,там тримається. Попередня поверхня теж була гладка. Але треба відмітити професійність виробника і впевненість у якості свого товару. Дякую за сервіс. Я буду вважати,що все ж. попередня поверхня була непідходящою для поклейки,тому був такий результат. Можу рекомендувати даний товар,при дотриманні інструкції із застосування і виробника!