- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Розовый
Все гуд. Думав за таку ціну все буде набагато гірше, але абсолютно нормальна якість
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Розовый
Чудово на матраці, тканина прочна. Супер, як я й хотіла. Продавець перед покупкою швидко проконсультувала й ввічливі співробітники. Приклюпію фото для прикладу.
- Продавец Gentle sleep
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Розовый
Дуже гарне. Колір і розмір відповідають.
- Достоинства:
- Дитині сподобалось.
- Недостатки:
- Продавец Gentle sleep
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Розовый
Хороша якість, замовила ще
- Продавец Gentle sleep
- Karina H***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160. Цвет: Розовый
Гарна якість, чудове пошиття! Рекомендую)
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня ,шановна Карина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)