Отзывы покупателей о Простынь на резинке Бязь Парад планет Белый 140*190 высота 25 см

• ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

благодарю за великолепную продукцию и оперативную работу! все чудесно!

Достоинства:
    великолепное качество
    Недостатки:
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 120 x 190

Хороший материал, приятный для тела, хорошо стирается, нет катышек. Ребенку очень нравится, буду покупать только у этого продавца

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 150 x 200

Виглядає гарно

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Gentle sleep

• Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 90 x 200

Чудова постільна білизна за розумну ціну, яскраві кольори, чудова якість

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Gentle sleep

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Дякую виробнику і продавцю за чудову якісну дитячу постільну білизну! Замовляла три позиції - наволочка, півковдра і простирадло згідно необхідних нам розмірів. Дуже гарно упакували як комплект!

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Gentle sleep

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 180 x 200

Простирадло прийшло гарно запаковане, тканина якісна, принт як на фото. Дякую

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Гарне простирадло та наволочка з цієї серії.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Тетяна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)