Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Женское зимнее длинное пальто Fodarlloy S графит 70672

Оценка пользователей 4.25/5
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Get-up. Размер: M. Цвет: Черный

Я цією покупкою не задоволена , в описі вказано , що кармани з флісовою тканиною , але при примірці коли замовляла на розетку виявилося , що тільки половина кармана з флісу , але я наголошувала менеджеру , що для мене це дуже важливо ,коли замовляла пальто , та і описі було написано ,що кармани з флісу

• Продавец  Get-up

Дякуємо, що поділилися своїми зауваженнями! Нам дуже шкода, що покупка не повністю виправдала ваші очікування. Ми запропонували вам зробити повернення, ви відмовились.
      Щиро вдячні за ваше розуміння та обіцяємо, що в подальшому подібних ситуацій не повториться.

• Оксана В***

Повернення ви мені запропонували коли я вже його одягла , і відрізала бірку не треба так згладжувати на свою користь і звинувачувати мене в тому , що ви надурили , хоч я вказувала що для мене важливо ,, щоб кармани були з флісу , а не частинка і скільки я б це повернення робила , і зима б закінчилась

• Продавец  Get-up

Дуже раді вас вітати знову)
      Повернення ми запропонували одразу, коли ви написали, що вас не влаштовує товар.

Ми відправили вам товар без передплати, в обумовлені терміни і ви завжди маєте можливість оглянути та приміряти товар перед покупкою, якщо вас щось не влаштовувало слід було просто відмовитись від отримання, а не звинувачувати нас в тому, що у вас немає часу більше шукати інше пальто.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Get-up. Размер: S. Цвет: Черный

Пуховик просто супер! Ідеально сів на фігуру, розмір відповідає вказаному. Дуже теплий і комфортний. Якість виробу класна. Є з чим порівняти, бо переміряла біля 10 штук до цього, все було не таке)) Задоволена покупкою!

• Продавец  Get-up

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що пальто вам ідеально підійшло та відповідає вашим очікуванням. Ми цінуємо ваш вибір і раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Носіть із задоволенням і теплом!

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Get-up. Размер: XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовляла пуховик матері. Брала розмір XL на обхват груди 104см, обхват стегон 108 см. Кармани на магнітній кнопці. В комплекті є ремінь. Але добре виглядає і без нього. Капюшон не відстібається.

Достоинства:
    Гарний м'який, приємний на дотик пуховик. Довжина нижче колін, Наповнення біо-пух. Комір кольору кави з молоком.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Комфортно для температуры до

-15°C

• Продавец  Get-up

Вітаю! Дякуємо за відгук!
      Можливо, ви просто не помітили, але капюшон в цій моделі все ж відстібається, на блискавці, яка акуратно захована)
      Нехай вашій мамі буде тепло та затишно зимою! Дякуємо за покупку!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Get-up. Размер: XL. Цвет: Черный

Пальто дійсно тепле та комфортне, виглядає гарно, покупкою цілком задоволена

• Продавец  Get-up

Дякуємо за зворотній зв'язок! Раді, що виправдали ваші очікування та що вам все сподобалось!