ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Гирлянда штора на елку окно камин 138 led светодиодная 3м cо шнуром 1м (удлинитель в комплекте) гирлянды шторки с фигурками колокольчики елочки олени IP44 для дома помещения лед занавес теплый белый

Оценка пользователей 4.4/5
  • Вита Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB

Через 4 дні перестала працювати, спочатку перестала світити яскраво а потім зовсім потухла.Були дешевші варіанти але я обрала цього продавця щоб якість була краща. Та нажаль залишилася без гірлянди

• Новікова А***

Супер!

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB

Відправили товар швидко, прийшов товар цілий без пошкоджень.все згідно опису.

• Ксения Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB

Добрый день! На днях оставила негативный отзыв по поводу качества приобретенного товара: гирлянды. Относительно фирмы- продавца претензию свою отклоняю: связались оперативно, извинились, вернули деньги, за что я благодарна. Качество товара: возможно, мне не повезло в этот раз.

Достоинства:
    Ситуацию урегулировали
    Недостатки:
    Удовлетворительно
    • Продавец  CFB

Щиро перепрошуємо за незручності! Раді, що вдалося знайти рішення, яке вас задовольнило. Ми цінуємо вашу думку і прагнемо робити все можливе для вашого комфорту.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB

Гірлянда сподобалась, виглядає так, як на картинці, створює затишок, є подовжувач, що було дуже зручно, всім задоволена! Товар доставлено вчасно.

Достоинства:
    Гірлянда співпадає з описом і картинкою
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  CFB

Дякуємо за високу оцінку! Для нас важливо знати, що наші товари приносять вам радість. Завжди раді бачити вас знову!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB

Дуже мила й затишна гірлянда. Купувала у дитячу кімнату- виглчдпє якісно. А ще дуже приємне й гарне обслуговування продавців даної позиції.

Достоинства:
    Цікава й затишна гірлянда,з приємним освітленням та гарними фігурками.
    Недостатки:
    Поки не знайшли.
  • Анастасия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB

Гірлянда виглядає чудово, не плутається

• Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB

Гарна гірлянда, цікава та оригінальна. Легко розпутується, все працює. Легка, добре кріпиться на вікно.

• Продавец  CFB

Марія, дуже раді що вам все сподобалось.