Отзывы покупателей о Светодиодная штора на окно новогодняя гирлянда Холодный белый (30307092)

Оценка пользователей 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    108 відгуків:  81% позитивних, 12% нейтральних, 7% негативних.
    Гірлянда-штора користується значною популярністю серед покупців завдяки гарній якості, приємному теплому світлу, різним режимам мерехтіння та гарному зовнішньому вигляду. Більшість відзначає її святковість, легкість у монтуванні і привабливу ціну. Однак повторюваним мінусом є короткий шнур живлення, що часто потребує додаткового подовжувача. Деякі покупці також зіткнулися з поодинокими технічними несправностями чи браком. В цілому, тон відгуків позитивний і рекомендований до придбання, особливо для створення затишку вдома чи в офісі.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Диана Б***

• Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олівія Н***

Гарна якість, працює чудово

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  TORI

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Все подошло, все хорошо работало! Остались довольны

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Гірляндою задоволений. Все працює 2 місяців по 4/5 годин кожного дня( у дочки на стіні)

Достоинства:
    Надійність
    Недостатки:
    Коли вмикає то кожен раз потрібно виставляти свій режим освітлення
    • Продавец  TORI

• Насонкіна О***

все чудово

• Валентина К***

Згоріли після використання 2 днів

Добрий день.

Нам щиро прикро, що сталась така ситуація з гірляндою. Ми розуміємо Ваше розчарування, проте хочемо підтвердити, що Ваше питання вже перебуває в роботі:

Ви вже зверталися до нас за телефоном, і ми офіційно зафіксували Вашу заявку. Наш менеджер під час розмови повідомив, що відділ контролю якості та рекламацій розпочинає роботу сьогодні, 5 січня, після святкових вихідних.

Світлодіодні гірлянди є чутливими до стабільності напруги в електромережі, особливо в період пікових навантажень на мережу. Ми обов'язково розберемося в причині виходу виробу з ладу.

Ми діємо згідно із Законом України «Про захист прав споживачів» та Ваших гарантійних прав. Оскільки Ви повідомили про проблему вчасно, ми не залишаємо Вас із несправним товаром.

Очікуйте, будь ласка, на дзвінок нашого спеціаліста найближчим часом. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно вирішити це питання та замінити товар або повернути кошти.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Холодный белый

У питаннях та відповідях написали що в комплекті йдуть кріплення. Їх немає..
    Провід до розети пів метри, тобто строїти її я маю до стелі, і на рівні стелі має бути ще розетка ??
    Як її підключити якщо всі розетки внизу, або посередині стіни ??
    Логічно було б зробити довгий провід підключення

Достоинства:
    Вмикається і працює
    Недостатки:
    Короткий провід до розетки
    • Продавец  TORI

Добрий день.

Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що особливості конструкції викликали у Вас незручності, проте дозвольте надати роз'яснення щодо Ваших зауважень:

Довжина дроту: Гірлянди-штори за технічним стандартом виготовляються з коротким мережевим кабелем, оскільки вони розраховані на підключення через подовжувач, який зазвичай маскується за шторами або підвіконням. Це дозволяє уникнути звисання зайвих дротів посеред вікна, якщо розетка знаходиться далеко.

Щодо кріплень: У конструкції гірлянди-штори роль кріплень виконує основний горизонтальний дріт, який фіксується на гачки карниза або безпосередньо до нього. Додаткові окремі кріплення (пластикові гачки) не завжди входять у заводську комплектацію конкретної партії, і ми перевіримо інформацію в розділі питань, щоб вона була максимально актуальною.

Підключення: Рекомендуємо використовувати звичайний побутовий подовжувач. Це стандартна практика для монтажу ілюмінації на вікнах, яка дозволяє вивести кнопку перемикання режимів у зручне для Вас місце.

Раді, що сама гірлянда працює справно і створює святкову атмосферу. Дякуємо за покупку та сподіваємось, що це не зіпсує Вам святкового настрою!

• Продавец  TORI

З клієнтом зв'язалися та було узгоджено процес повернення коштів за замовлення.

• Поліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Хороша гірлянда за свої гроші. Має трохи хімозний пластиковий запах, тому повісила в офісі.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Працює нормально. Вже другий рік допомагає створити свято в оселі

• Игорь Ч***

Хорошая гирлянда штора , все подошло ! Спасибо

Достоинства:
    Размер и комплектация
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  TORI

• Олена К***

Чудово тримає заряд. Дуже задоволені. Зручна у використанні

Достоинства:
    Якість

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Відпрацювала вірою і правдою минулорічний сезон. Днями повісив, на третій день не увімкнулась.

Доброго дня!

Дякуємо, що поділилися досвідом користування гірляндою. Раді, що минулорічний сезон вона повністю відпрацювала «вірою і правдою».

Ваше замовлення було отримане ще 30.11.2024, а відгук залишено через рік, 08.12.2025. За такий тривалий період з гірляндою дійсно могло статися що завгодно: умови зберігання, вологість, механічні пошкодження дроту чи вилки, стрибки напруги тощо. При цьому за весь час ми не отримували від Вас звернень щодо будь-яких несправностей.

Світлодіодні штори, які ми відправляємо, надходять новими із заводу виробника та перевіряються перед відправкою. Описана ситуація стосується радше ресурсу конкретного виробу за рік експлуатації та умов його зберігання, ніж якості всієї партії чи роботи продавця.

• Вікторія В***

Рекомендую

• Вікторія В***

Рекомендую

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Холодный белый

Класна гірлянда, з минулого року не знімали її, весь час користуємось.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Синий

Користуємось уже майже рік, виглядає гарно, працює без нарікань, повністю задоволені якістю

• Олена В***

Дуже задоволена , гарно на шторах дивиться , яскраво світить , якість гарна

• Павел В***

работает исправно,
    смотрится красиво

• Дмитрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Якісна гірлянда, світло тепле, затишне. Для балкона підійшла ідеально

Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  TORI

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Все чудово. Працює рік без нарікань

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Гарна якісна герлянда. Рекомендую!

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Купувала рік тому. Користувалася всю зиму і початок весни майже кожен день. Всі лампочки ідеально світять, нічого не перегоріло, всі режими працюють. Гірлянда шикарна. Скоро знову буду діставати її і вішати

Достоинства:
    Якісна гірлянда
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  TORI

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Холодный белый

Дуже сподобалась гірлянда-шторка! Якість чудова, дріт міцний і не плутається. Має постійне блимання, світло приємне для очей і створює затишок. Виглядає святково. Замовлення відправили оперативно. Дякую!

Достоинства:
    Міцна конструкція
    • Продавец  TORI

• Галина П***

Оперативно відправили

Достоинства:
    Все добре працює
    • Продавец  TORI

• Уляна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Синий

Замовляла кілька штук. Одна з гірлянд згоріла, але продавець її оперативно замінив на іншу.
    Виглядає гарно. Кілька місяців провисіла, все добре.

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Одна з гірлянд згоріла
    • Продавец  TORI

оброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за відгук і за високу оцінку нашої роботи.

Ми дуже раді, що гірлянди Вам сподобалися й тішимося, що ситуацію з однією з них вдалося швидко та без зайвих незручностей вирішити.
      На жаль, у рідкісних випадках трапляється, що окремі гірлянди можуть мати виробничий дефект — це пов’язано з особливостями електронних елементів, які чутливі до перепадів напруги.

Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою та готові допомогти клієнтам у подібних випадках, аби кожен залишився задоволений покупкою.

Дякуємо, що відзначили нашу оперативність і лояльність.
      Бажаємо, щоб нові гірлянди ще довго створювали у Вашому домі святковий настрій та затишок.

• Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Синий

Купувала двічі гірлянду, тому що сподобалась та вирішила замовити ще одну після першої покупки, дуже задоволена. Яскрава, легко кріпиться, дуже класно та святково виглядає! Гарна якість, раджу!

Достоинства:
    Гарна якість, приємний колір, створює святковий настрій
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  TORI

• Денис З***

Працює без нарікань

• Артем Б***

Купував рік тому гірлянду, працює майже 24/7, проблем з якістю немає

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Немає режиму щоб світилась постійно
    • Продавец  TORI

• Дмитрий С***

Гарний новорiчний декор!

• Мария С***

Все працює. Зауважень не має

• Катерина К***

Дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Піднімає настрій святковий, багато режимів роботи
    • Продавец  TORI

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Синий

супер гірлянда яка створює святковий настрій:)

Достоинства:
    10/10

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Холодный белый

Гарно світить, багато режимів мерехтіння, всі ліхтарі горять

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  TORI

• Микита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Працює без нарікань, гарно виглядає

Достоинства:
    Чудова гірлянда

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Дуже гарно сиглядає. Все працює в ідеальному стані.

• Продавец  TORI

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Первый раз заказывал год назад, работает безотказно до сих пор, спустя год заказал ещё одну, в последних двух лентах лампочки через одну работают.
    Проверить на почте не было возможности (в полном развёрнутом виде), включили в розетку но она скручена работает и славно.
    Дома, спустя время только когда развернули обнаружили брак

Достоинства:
    Классная, несколько режимов работы
    Недостатки:
    Не работают два крайних ряда
    • Продавец  TORI

Шановний клієнте, Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого товару вдруге! Ми раді, що перша покупка виправдала Ваші очікування та працює безвідмовно навіть через рік. Щодо другої партії, хочемо зазначити, що всі товари перевіряються на відповідність перед відправкою. Важливо зазначити, що пошкодження чи дефекти можуть виникати під час транспортування, і саме тому ми завжди рекомендуємо перевіряти товар під час отримання, наскільки це можливо. Ми впевнені, що ситуація з другою стрічкою є винятковою, оскільки більшість наших клієнтів задоволені якістю продукції. Дякуємо за Вашу увагу до деталей і зворотний зв’язок. Це допомагає нам вдосконалювати наш сервіс і пропонувати ще якісніший товар.