- AI аналіз відгуків38 відгуків: позитивний – 83%, нейтральний – 12%, негативний – 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Гліб Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Іграшка просто вау дитина на сьомому небі від щастя
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Детина довольна)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Все гарно
- Єгор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дуже гарна іграшка
- Достоинства:
- Дуже приємний наповнювач та тканина, зручний розмір, реалістичний принт
- Недостатки:
- Не знайшов
- Роспопа М***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Купила двох іграшкових хом'ячків! Онук з ними грається із задоволенням! Ціла купа позитивних емоцій! Іграшка приємна на дотик! А два хом'ячки ще краще.
- Достоинства:
- викликає позитивні емоції
- Недостатки:
- нема
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Племінниця дуже задоволена. У неї вже є ваша капібара. Тож на цьому ми не зупинимось.
- Достоинства:
- На відміну від живого хом'яка, який в неї теж є цього можна брати з собою де завгодно.
- Недостатки:
- Не знайшли.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Швидка доставка. Іграшка повністю відповідає опису.
- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Хороша якість
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Це хом'як
- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Хорошая игрушка, ребëнку понравилась!
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не увидел
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Брав колезі - той не жалівся, значить все добре.
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Хороший
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Іграшка чудова, діткам подобається.
- катеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
брался на подарок, все восторге)
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Швидка відправка. Якість добра. Дитина лишилась задоволеною
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо за залишений відгук. Антистресові іграшки – завжди несподіваний та приємний подарунок. Дякуємо, що обрали нашу продукцію. З повагою, WONKEY
- Вероника Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Классная мягкая игрушка!
- Достоинства:
- Реалистичный принт
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Ми щасливі, що наші іграшки приносять радість дітям. Дякуємо за Ваш відгук та увагу до продукції нашої компанії. З повагою, команда WONKEY
- Дмитрий Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Колготка с сомнительной внутрянкой. Не зашёл никому кто тискал((
- Достоинства:
- Не нашел
- Недостатки:
- Далеко не то что ожидал.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Оставляла отзыв про ужасный запах игрушки. В этот же день продавец со мной связался и отправил новую игрушку!
Спасибо огромное! Ребенок очень рад!- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо за залишений відгук та покупку. Ми раді виробляти для вас якісну та сучасну продукцію. З повагою, команда WONKEY
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Очень классный хомячок,ребенок очень его хотел. Подарила на день рождения. Ужасно воняет(((. Проветривала несколько дней на свежем воздухе. Простирала,перед этим замочила в порошке на несколько часов- запах по- прежнему есть.
Ребенок расстроен
Придется выкинуть,так как за все это время запах не выветрился.- Недостатки:
- Ужасно воняет((( не выветривается,стирка не помогла(((
- Продавец Вонкі
Доброго дня. Дякуємо за вибір наших іграшок. Запах може бути присутнім через наповнювач, якщо виріб відразу після виготовлення знаходився в герметичній упаковці. Матеріал, що використовується як наповнювач абсолютно нешкідливий. Це гранули харчового полістиролу. Запах вивітрюється за кілька годин після відкриття упаковки.
Ми не можемо зрозуміти, чому залишився запах у Вашому випадку. Тому сьогодні ми відправимо Вам нову іграшку, щоб дитина не залишилася без подарунка. А ту Ви відправите нам назад. Потрібно розібратися через запах. Вибачте за завдані незручності.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дуже якісний товар! Донька з іграшкою не розлучається! Якість просто супер. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Наша мета – щоб наші іграшки дарували радість. Дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. З повагою, команда WONKEY
- Слива О***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дитині дуже сподобався!
- Достоинства:
- Від іграшки немає неприємного запаху) Приємна на дотик
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Швидка доставке
Добра якість.
Дитина у захваті- Продавец Вонкі
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дуже сподобалась іграшка дитині(і не тільки)))
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду! Ми раді тому, що вам все сподобалося. Бажаємо вдалих покупок та доброго дня!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дитина задоволена-це головне
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
все супер,м'який хом'ячок.
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякую за позитивний відгук, раді, що Вам все сподобалося. Чекаємо на Вас знову!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дуже гарна іграшка, всі задоволені )
- Достоинства:
- Бистрая відправка и дуже гарно що є самодоставка в точну Розетки
- Продавец Вонкі
Доброго дня, . Дякуємо за залишений відгук та покупку. Ми раді виробляти для вас якісну та сучасну продукцію. З повагою, команда WONKEY
- Куценко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дитина в захваті від іграшки. Постійно з ним)
- Продавец Вонкі
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Він прикольний
- Недостатки:
- Хочеться 10 таких ще купити
- Продавец Вонкі
- Левченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дитина у захваті
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо за залишений відгук та покупку. Ми раді виробляти для Вас якісну та сучасну продукцію. З повагою, команда WONKEY
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Гарний антистрес,головне дитинині сподобався!)
- Достоинства:
- Якість норм
- Кондратенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Головне, що дитина задоволена
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дуже крутий хомяк!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Прикольный,брат мелкий давно хотел вашу игрушку))Приятный на ощупь, очень лёгкий
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Немного странные игрушки но малым нравятся
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Гарна іграшка, якісно зшитий, з м'якенькими кульками всередині. Виявився трохи більшим ніж ми очікували, але це добре. Дитина задоволенв
- Достоинства:
- Якісне пошиття
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Звичайна пінопластова набивка. Вартість не виправдана.
- Недостатки:
- Ціна. Спосіб доставки тільки через НП.
- Продавец Вонкі
Валентина, вітаємо! Склад іграшки є у описі, та на фото до товару. Як що цікаво, подивіться скільки коштує саме такий наповнювач. Що стовсовно доставки, нажаль у Вашому селещі нема точки видачи Розетка. Менеджер при спілкуванні Вас попереджав.