Отзывы покупателей о Ультразвуковой отпугиватель собак AD-100 Pro, с фонариком и батарейкой в комплекте, защита от собак с функцией обучение собак, черный
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Працює,випробував на собаках,,,діє.
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Поки не бачив
- Продавец GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Чомусь відлякувач не відлякує собак. Таке враження, що ніякого ультразвуку в моєму відлякувачі немає, тільки блимає світло. Може він бракований. Використовували на 3 режимі, де собака втікає на малюнку. Собаки тільки реагували на звук натискання кнопки. Підіймали вуха, дивились і все. Вони не тікали. Використовували десь на відстані 3 метрів. Хотілось би, щоб працював, я так на нього розраховувала.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец GETLUX
Доброго дня! Пристрій реагує лише на агресивних тварин, дія відбувається по різному, конкретних інструкцій немає. Деякі тварини втікають, чи бояться підійти, чи перестають лаяти.
- Маргарита Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Прилад працює. З ним почуваєся безпечніше...))
Хотілося - б щоб працював на батареї 18650, бо ця квадратна батарея багато коштує, та не практична.- Продавец GETLUX
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
На кількох перевірених працює, але не було шансу тестувати на зграї
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- За цю ціну - поки не знайшов
- Продавец GETLUX
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Работает,эффект есть.
Не направляйте на себя)- Продавец GETLUX old
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Добрий день . Товар гарний , працює добре . Перевіряли вже не раз .
- no n***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Вцілому хороша штука. Працює вже близько місяця,і нарікань немає. Продавець швидко зв'язався, швидко відправив.
- Достоинства:
- Всі
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Спасибо
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Дуже зручно, що батарейка входить у комплект.
- Достоинства:
- Працює добре, перевіряв неодноразово.
- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Працює справно
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Дякую за вашу турботу. Товар отримала вчасно, не пошкоджений.
- Достоинства:
- Легенький в користуванні. Зручно навіть для дітей.
- Недостатки:
- Не побачила.
- Продавец GETLUX
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Отримав вчасно, 5 днів потому в відділенні Розетки. Все ясно, як працює, опис на сайті. Сьогодні повірив в дії, налякав сусідську собаку.
- Достоинства:
- Відлякував легкий, зручний в використанні, не помітний в сумці.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец GETLUX
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Добре працює. Купила дитині, щоб не боялась собак.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Добре працює.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Купувала для скаженої собаки на роботі. При направленні на неї в собаки почало щось робитись з головою-воно ультразвуком гучно дає їм на мізки. Собака гавкає,але оббігає тебе колом і не наближається.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Немає, однак потрібно виставляти правильно режим
- Продавец GETLUX
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Собаки поки тікають, не знаю як довго відлякувач працюватиме.
- Достоинства:
- Зразу відчувається початок роботи.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Товар працюе
- Достоинства:
- Компактний, ліхтар
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец GETLUX
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
З плюсів - товар швидко доставили
З мінусів - його вкрали в школі))
Перевірити, чи він ефективний, не встигли- Продавец GETLUX
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Працює на всіх режимах
Норм- Продавец GETLUX
- Клавдия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Спасибо Розетке Очень нужная вещь Бродячих собаки сразу разбегаются Моя собака сразу подходит Работает супер!
- Достоинства:
- Маленький и бесшумный
- ТЕТЯНАОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Не виконує свою функцію
- Продавец GETLUX
Доброго дня! Переконайтесь будь ласка, щоб пристрій був ввімкненим саме у третьому режимі відлякування, радіус дії повинен бути до 15 м і реакція є лише на агресивних тварин. Якщо дотримуватись усіх цих правил - ви побачите результат.
- Вита М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Задоволена
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Товар прислали доволі швидко.
- Достоинства:
- Пристрій виконує свою функцію.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец GETLUX
- Олеся Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Замовляла для сина,бо іде в школу та боїться собак
Тепер ідем в школу без проблем.- Достоинства:
- Працює добре
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Отпугиватель работает 90%, отдельное спасибо за крону)
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Гарний апарат!
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец GETLUX
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Швидка доставка,товар відповідає опису,все працює.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Швидко прислали.
- Достоинства:
- Працює, собаки аж присідають,класний вілякувач!
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец GETLUX
- Радомир К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Прийшов швидко, працює як зазначено, перевірено.
- Криволапова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Швидка доставка. Все працює. Дякую
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Дитина безмежно задоволена відлякувачем.Собаки розвертаються і біжать в іншу сторону.Дякую!
- Достоинства:
- Розмір,ціна
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Всё работает.
- Швець Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Провірено відразу. Все працює. Відбігають та не підходять.
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Їжджу на велосипеді, перевірила на агресивних собаках, після застосування пристрою, не агресували і не підійшли. До цього неможливо було навіть в руках велосипед прокотити
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Перевірено: дійсно відлякує собак. При цьому вони не стають агресивними, а просто тихо відходять.
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Прийшло все швидко, працює