Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Профессиональный штатив тренога 170 см для телефона фотоаппарата камеры для съемки в чехле с уровнем (2810)

Оценка пользователей 3.43/5
  • Єлизавета Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Тримач для телефону тримається нестабільно бо цей гвинтик на самому штативі при натисканні западає всередину

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Мені дуже сподобався. В усякому разі, деталі, затискачі, кріплення - всі деталі пасують одна до одної, не мають прикрих залишків пластику від лиття.
    Загальне враження- дуже схожий на професійній штатив.
    Для фотоапарата поки що не використовував, тільки для зйомки відео на смартфон. Досить зручно. При повороті головки за ручку не помічено тремтіння зображення. Обертання плавне, рівномірне, без гальмування або просковзування.

Достоинства:
    Недостатки:
    На фоні пристойного виконання самого штатива здивувала скоба- тримач для смартфона з пружинним фіксатором яка не викликає особливої довіри. Але це лікується купівлею тримача з гвинтовим затискачем.
    • Продавец  Magasiner

Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.

• Владислава О***

Рекомендую

Достоинства:
    Стабільність, чесний продавець
    Недостатки:
    Немає інструкції, але розібратись не складно
    • Продавец  Magasiner

Вибачте за будь-які непорозуміння та незручності та дякуємо за відгук. Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.

• Владислава О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Придбала штатив, вставила телефон у мене айфон 14 , і отримала сюрприз у вигляді пружини. Написала до магазину обіцяли зателефонувати, але я так і не дочекалась.
    Не рекомендую цей товар. Дуже розчарована

Достоинства:
    Недостатки:
    Неякісний товар.
    • Продавец  Magasiner

Вибачте за будь-які незручності. Тримач відправили. Ми дуже шануємо Вашу думку та дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями.

• Владислава О***

Трипод якісний, стабільний
    Але інструкції не було
    Тому трішки ускладнює роботу користування

Достоинства:
    Стабільний
    Недостатки:
    Нема інструкції
  • Капралов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Вперше купую штатив, в комплекті мала бути інструкція, але її забули покласти, тому змішані почуття.
    По самому штативу виглядає якісним на свої гроші

Достоинства:
    Гарний штатив
    Недостатки:
    Не поклали інструкцію
    • Капралов Д***

Прислали інструкцію, дякую. По самому штативу питань нема, 5/5.

• В.Т.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Виглядає добротно. Подивимось як буде на практиці.

Достоинства:
    Вартість
  • Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magasiner

Товар гарної якості! Зручний механізм регулювання висоти зйомки, змінні кріплення. Наявний рівень для вирівнювання камери чи телефону
    Покупкою задоволена