Отзывы покупателей о Сухий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS NF Renal Function для дорослих собак для підтримання функції нирок при хронічній хворобі нирок 1,5 кг

Оценка пользователей 4.76/5
  • Отзывы про товар продавца ХрумБум
  • Антонина Б***
    Продавец: ХрумБум. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Замовила корм 4 дні тому. Продавець Зру Бум заявку прийняв, але досі ніхто зі мною не зв'язався, товар досі не відправили!

Достоинства:
    Корм відповідає заявлиним якостям. Проблему зі здоров'ям улюбленця вірішує. Камені в сечовому міхурі розсмоктались, нові не з'являються.
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Прийшло швидко.Дякую

• Елена К***

Моя собака 9 місяців їсть цей корм. І він допоміг справитись з її проблемами.

Достоинства:
    Гарні результати.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Елена М***

Найменша ціна

Достоинства:
    Зручно.
    Недостатки:
    Непомітно
  • Надія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Обачка з'їдає з задоволенням, допомагає при підтримці нирок добре

• Я

Рекомендую!

Достоинства:
    Соотношение цены и качества
  • Наталія Р***

Купили за призначенням лікаря. Собаці корм сподобався, все супер.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

не надо со мной связываться просто отправте заказ я не первый раз заказываю и пора бы уже знать своих клиентов неделю заказ ждем

Недостатки:
    неделю заказ ждем
  • Ігор Я***

я від вас балдію - із пяти пачок чотири виявились прорізаними. Вже не знаю що і кому писати.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    якість

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Анна Г***

Дякую за подарунок

• Ігор Я***

пробита /прорізана пачка сухого корму. Таке враження що я вас перехвалив і ви під акцію і зниження ціни продаєте брак типу "покупець не додивиться/не зверне уваги". Це ж лікувальний корм...

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    якість

• Леонид М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм диетический той пудель ест иногда капризничает

Достоинства:
    Жизнь собаки
  • Ігор Я***

Термін придатності до 04/2024, найдешевша ціна на ринку наразі та ще і можливість скористатися промокодом. Не було акційного корму в подарок (попередній відгук/питання) - звязався з розеткою, відмінив поточне замовлення (щоб не бігати 2 рази, хоча розетка пропонувала вислати подарунок окремо), на наступний день забрав нове замовлення із подарунковим вологим кормом.
    Зараз хочу ще придбати, так як не знаю коли акція закінчиться).

Достоинства:
    ціна/термін
  • Ерік С***

Вологий корм прислали, теж renal.

Достоинства:
    Собака їсть.
    Недостатки:
    Немає.
  • Наталья

Акція не відповідає заявленій. Вологий корм в подарунок не прийшов. Не рекомендую замовляти та витрачати свій час. Чому РОЗЕТКА не перевіряє відповідність акції. Це підриває авторитет РОЗЕТКИ

• Ігор

Який авторитет? Ну можливо сталась помилка на складі, то ж є якийсь людський фактор...
      Зверніться до підтримки за допомогою , тай все.

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      З технічних причин не підтягнувся подарунок до замовлення. Якщо корм був придбаний, зверніться в техпідтримку для уточнення інформації та оформлення подарунку.

• Ігор Я***

Повністю підтримую - така ж картина.

• Руслан Ж***

Собака кушает с удовольствием. Приходится распаривать, так как мелкая порода

Достоинства:
    Собака кушает с удовольствием.
    Недостатки:
    Великоваты куски для малых пород
  • Юлия Ф***

Хороший корм! Улучшения состояния собаки. Кушает с удовольствием.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Юлия Ф***

Корм отличный! Собака привередливая в еде. Этот корм ест с огромным удовольствием. Покупаем по рекомендации ветеринара, как вет. диету. Показатели анализов стали намного лучше.

Достоинства:
    Улучшения анализов при ХПН, собака стала активной.
    Недостатки:
    Нет.
  • Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Шарпею 13 лет, диагноз ХПН, в ветеринарке предложили усыпить собаку((( Пользуемся кормом с 30 сентября 2021, боремся, живем!!!! Собака ест с удовольствием))
    Отдельно большое спасибо розетке, быстрая доставка, прекрасное обслуживание!!! Спасибо, рекомендую розетку к сотрудничеству!!!

Достоинства:
    качество
    Недостатки:
    цена(
    • Руслан Ж***

Здоровья и долгих лет Вашему любимцу!

• Александра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Корм произведен во Франции Старая собака с кистой на почке кушает отлично корм в виде желтых шариков каких либо. достойная замена халс кд

Достоинства:
    цена за упаковку в 3 кг
  • Македонська В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Купили для мопса після операції по видаленню каменів по рекомендації ветеринара. Корм собаці подобається, має гранули уніваерсального розміру, підійде і малим , і великим породам.
    Зручна застібка і ручка для насипання.

Достоинства:
    Гарний дієтичний корм
    Продавец: Cimrick Market. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Замовив, перетелефонували, сказали що термін до 7/2023, тобто півтора місяця, і що всі з таким терміном. Відмовив.
    Напевне тому і така ціна.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    термін зберігання
  • Марія Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Моя собака почала втрачати вагу, апатія до ігор. Дуже важкий період був для нас поки не визначили проблему. Ниркова недостатність у собаки. Лікування і спеціальна дієта. З цим кормом вже рік, Рейчел його любить і я дякую виробнику, що повернули мою собаку до життя. Вона стала активною, грайливою, а головне, що здорова.

• Богдан Г***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Хороший полнорационный корм для собак с болезнью почек. Да и цена приемлемая. Хотя когда речь идет о здоровье любимой собаки, которая прожила с тобой много лет, вопрос стоимости уходит на второй план и больше волнует результат. Этот корм нам помогает справляться с проблемами, нет большой нагрузки на почки.

• Маргарита С***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Даные корма стали покупать по рекомендации врача, который обнаружил проблемы спочками (точнее заметили мы какието проблемы и пошли к врачу а он уже....). С тех пор в перемешку с другими но этот даем постоянно. Результат положительный.

• Филипп М***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Что ни говорите а сухой корм чудо изобретение. Дошли до того, что есть уже и диетический - насыпал и спокоен за собаку, он сыт и доволен! А на диету посадил доктор по результатам анализов. Спасибо производителям за широкую линейку такого питания! Очень кстати!

• Анатолій Д***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Цей корм не для всіх собак, він реально в лікувальних цілях. Нам його прописав ветеринар після операції нашій собаці. Реально розумію що завдяки цьому корму також собака швидко відновилась.І на моє здивування собака швидко його полюбила.

• Василь Б***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Дуже добре переноситься з самого початку. У моєї пухнастої були камені в сечовому міхурі, і після того як вони вийшли нам необхідно було перевести собаку на інший корм, дієтичний. Обрали цей і не пожалкували. З першого дня йому подобається смак, гранули, приємний запах.

• Рита В***
    Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Берем этот корм, как основной в питании нашего питомца, чередуем с влажным кормом этой же серии. После полу года такого питания анализы показали улучшение работы печени, что не могло не радовать. Потому рекомендую! Проверенно!