- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Black
Купив станцію на подарунок. Коробка прийшла пом'ята, зарядне не працює. Не рекомендую цього продавця і цей товар
- Недостатки:
- Зарядне не працює
- Продавец VALMAX
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. З приводу коробки під час транспортування можуть траплятися пошкодженням. З приводу вирішення питання роботи станції написали Вам в особисті повідомлення.
- Дмитро
Хочу відзначити магазин, який повернув кошти, хоча я і звернувся з рекламацією після 14 днів від дати купівлі
- Мельник Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Black
працює без нарікань
- Достоинства:
- проста в роботі
- Недостатки:
- Скрипка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Black
Все просто, але як можно сплутати кольори?
- Достоинства:
- Та простий
- Недостатки:
- замовив чорний - приїхав білий
- Григорій М***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Black
Я наголошував у вайбері що це на подарунок, коробка прийшла пошарпана, порвані кутки, наче це зарядка яку їм повернув попередній покупкць. Коли подарував другові він перевірив і навушники не заряджаються, вмикаються і відключаються. Блок живлення 20Вт. Подарунок зіпсований, продавець вкрай не відповідальний, не рекомендую в нього взагалі щось купувати!
- Достоинства:
- Виглядає гарно
- Недостатки:
- Коробка пошкоджена, зарядна навушників не працює.
- Продавец VALMAX
Вітаю! Приносимо вибачення за незручності. Зарядка абсолютна нова, пакування цих зарядних станцій у всіх однакове, при транспортуванні, на жаль , можуть бути ньанси з упаковкою. З приводу навушників: важливо, щоб вони були оригінальні apple . Якщо товар не влаштовує - можете оформити обмін або повернення.
- Иван Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: Black
Заказ пришел очень быстро,опробовал работает отлично.
Сервисом и товаром очень доволен, спасибо огромное.- Продавец VALMAX
Щиро вдячні за високу оцінку!
- Діана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Все працює і це дуже добре, але у якому вигляді я отримала товар - просто жах! Замовляла на подарунок, в результаті викинула коробку. Але ж не тільки в ній проблема, сам товар теж пошкоджений. Часу на заміну немає, бо завтра вже новий рік. Неприємно вражена.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Товарний вигляд
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Товар ідеальний. AirPods заряджає, Apple Watch заряджає, iPhone заряджає.
Мінус — це слабке заряджання iPhone, в різницю з шнурем. Але оскільки це так і на всіх безпровідних зарядках, тому я це прощаю.- Достоинства:
- Зарядна станція всі 3 в одному
- Недостатки:
- Олег Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Компактна, стильна , є підсвітка, гарна ціна. Брав на подарунок дружині, але користуюсь також з задоволенням. iPhone 14pro , годинник 9 серії та смартфон Google Pixel 8 заряджає швидко. Чудове обслуговування та швидка доставка. Дякую!
- Достоинства:
- ціна, дизайн
- Недостатки:
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Годинник не заряджає взагалі.Телефон дуже слабо притягує до зарядки.Продавець на звʼязок не виходить,а розетка повернення не приймає оскільки покупка здійснена не в них.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пристрій не робочий
- Продавец VALMAX
Вітаємо! Ми відповіли на ваше звернення в кабінеті через три хвилини, необхідно оформити повернення в кабінеті і ми повертаємо кошти. Щодо якості станції верогідно брак, тому що скарг до цього не було на якість зарядки , протестуємо після повернення.
- Людмила М***
Apple Watch has Ultra станція не заряджала,інші функції були робочі.Можливо просто попався заводський брак.Продавець кошти повернув.Дякую,питання вирішено.
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Брала на подарок, все довольны.
- Достоинства:
- Очень качественно, красиво и не занимает много места. Заряжает довольно таки быстро, легко в использовании. Отличное обслуживание, быстрая доставка.
- Недостатки:
- Небольшая царапина на поверхности возле места для зарядки наушников, но не критично.
- Анжела Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Все працює. Дуже швидка доставка
- Достоинства:
- все супер
- Продавец VALMAX
Щиро вдячні за Ваш відгук!
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Неймовірно вдячна, швидкість відправки, якість усе на висоті!
- Достоинства:
- Додаткове світло; телефон, годинник, навушники під час роботи перед очима
- Продавец VALMAX
Щиро вдячні за Ваш відгук!
- МаркОтзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Выходной разъем: MagSafe. Цвет: White
Товар відповідає опису. Контакт з продавцем без нарікань: швидко, ввічливо, інформативно. Надіслано було швидко, оформлення повернення без проблем. Причина повернення: придбаний у подарунок, той кому дарували попросив повернути.