- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Швидко відправили, ціна гарна, звернусь ще
Дякую- Достоинства:
- Ціна приємна
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Подобається моім тваринкам.
- Достоинства:
- Хороша ціна в порівнянні з іншими магазинами.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
З усіх кормів собака хоть трохи хаває.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Собака їсть з задоволенням вже два тижні, хоча зазвичай втрачає інтерес до корму на другий же день після відкриття пачки. Розладів травлення не викликав. На перший погляд здалося що корминки завеликі, бо в тому що саме для дрібних порід були в 2 рази менші, але для пекінеса 7 кг такий розмір виявився теж зручним. Вцілому нам корм підійшов
- Недостатки:
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Моя собака їсть із задоволенням, шерсть покращилася, самопочуття теж)
- Достоинства:
- Велика пачка
- Недостатки:
- Не має
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Супер швидка доставка! Вам привіт від моєї собачки Марти)))
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немає!!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Хороша ціна, швидка доставка
- Достоинства:
- швидка доставка
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Чудова якість .Питомцю смакує.
- Достоинства:
- З апетитом їсть .
- Недостатки:
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Корм супер!
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Для француза та британки корм ідеальний. Вже не перший рік замовляю саме його. Хотіли трошки іншими Brit Care частувати, та зʼясувалося, що не все підходить. Повернулися до лосося)
- Достоинства:
- Все прекрасно!
- Недостатки:
- Є побажання: не пакуйте мішок з кормом в коробки. Мішки приходять здуті, тож не гарантована цілістність мішка і є доступ повітря до корминок. А це зовсім не гуд, а саме для песиків з проблемами травле
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Чудовий корм
Дякую. Швидка доставка, радують ваші акції!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Спасибо за быструю доставку и отличный корм!
Всего вам наилучшего!- Достоинства:
- Доставка супер! Корм отличный!
- Недостатки:
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм хороший, французькому бульдогу підійшов. Пес їсть з апетитом. Свіженький (термін придатності в нормі)
- Достоинства:
- Хороша ціна в порівнянні з іншими магазинами.
- Недостатки:
- Не знайшли
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Швидко оформили замовлення та відправили замовлення
Ціна набагато нижча ніж у звич.магазинах
Ще й доставка безкоштовна- Достоинства:
- Нижча ціна
Безкоштовна доставка
Швидке оформлення замовлення - Недостатки:
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Спасибо.Наш кавалер кч ест с большим удовольствием.Покупаем не первый раз.
- Достоинства:
- Средняя фракция.
- Недостатки:
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Нам цей корм підходить повністю. Саме цей з усієї лінійки Бріт каре. Засмучує, що мішки корму запаковують у картонні коробки і для цього, звичайно, мішок складають. І - так, як результат, мішок "здутий" - а це можливо лише тоді, коли у мішку є витік повітря, на відміну від цілісного мішка. А отже - до корминок є доступ повітря. І це для моїх песиків дуже погано. Бо є проблеми з травленням. Бо бульдоги.
- Достоинства:
- Беззерновий, приємна ціна, підходить для бульдогів
- Недостатки:
- Пакування для транспортування
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
У мене тойчик, корм їсть, для різноманітності в раціоні, те що треба.
- Достоинства:
- Якісний, доступний, маленькі гранули
- Недостатки:
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Якісний корм за доступними цінами.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Вес 1 шт: 12 кг
Замовлення прийшло вчасно, все супер.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Якісний корм суперпреміум класу, гарно пахне, собаки їдять з задоволенням
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм отличного качества!Моей собачке подошел,шерсть стала блестеть,как будто бы только из ванной,намного меньше линяет,ест с удовольствием,хотя в еде очень привередливая,корм подобрать сложно по вкусу.Розетке ,как всегда,спасибо за скидки,хорошие сроки годности и быструю доставку.
- Достоинства:
- Беззерновой
- Недостатки:
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм моїй собачці сподобався, хоч гранули й великуваті ( у мене чіхуа 3,200 кг), звернула увагу , що перестали очі текти і хутро більш блискуче стало
- Достоинства:
- Собака щаслива , корм їй смакує..
- Недостатки:
- Недоліків не виявила
- ГлебОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
По продукции вопросов нет
А вот розетка ввела комиссию 15% за оплату, ЗА СВОЙ ЖЕ ТОВАР!!???;!((((
( не указав это в ценнике) Как это понимать??...
Увы ваш магазин стал не интересен.- Достоинства:
- Хороший товар
- Недостатки:
- Розетка превратилась в мошенника
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Чудовий корм) постійно купуємо
- Достоинства:
- Якість / ціна
- Недостатки:
- Ганна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм сподобався
- Достоинства:
- Після нього шерсть стала пухнаста та додалась в обсязі
- Недостатки:
- Дуже велика фракція
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Один з кращих кормів холістік, які ми пробували. Хоч у нас пес і не породистий, ми взяли в притулку цуцика, але досить вибагливий до смаку та якості корму.
Багато що просто не їсть, готовий ходити цілий день голодний.
Цей корм їсть найкраще і шерсть від нього бездоганна, менше сиплеться.
Розмір корминок також зручний для пса вагою 8 кг.
Приємно пахне, корзинки не злипаються.
Беру не вперше.- Достоинства:
- Приємний запах, омега-3 кислоти в складі, рибний білок
- Недостатки:
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм супер, в собаки шерсть стала дуже біла та чудова.
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
С этим кормом нужно быть осторожнее, слишком жирный и лосось бьёт по ЖКТ. Сдавали анализы, альфа-амилаза была повышена на 34%!.
Представник постачальникаДобрий день. Корм виготовляється згідно європейських рецептур, враховуючи потреби поживності собак по усім складовим. Аналітичний склад зазначений в описі товару на сайті та на упаковці корму так, що кожен може ознайомитись із цією інформацію. Нам шкода, Ви зіштовхнулись з таким досвідом, та виробник бажає лише найкращого для своїх покупців. Сподіваємось, що з Вашим улюбленцем все гаразд.
- ЮліаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Чудовий корм, собака їсть з задоволенням
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Дуже поживний та корисний корм. Собака їсть із задоволенням. Шерсть у собаки стала густа та блискуча.
- Достоинства:
- Беззерновий
- Недостатки:
- ЕваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Годую 2х собак, вже потягом 2х років, ніяких нарікань, для китайської чубатої гарний варіант.
- Достоинства:
- Гранули гарного розміру
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Найкращий корм для хаскі. Шерсть виглядає блискучою і доглянутою, що є одним з показників якісного харчування.
- Криулина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Гарний корм і подобаєтся моєму собаці. Купую тільки бріт корми і якість мені більше подобається в маленьких упаковках. У собаки після нього все добре із травленням і хутро блискуче.До того ж в Рознтці можна їх купити зі знижками і набагато вигідніше, ніж в зоомагазинах)
- Илья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Купую дану марку корму майже 9 років. Собака задоволена і найголовніше ніколи не мала розладів травлення, почувається активною та життєрадісною. Зазвичай комбіную сухий корм з вологим цього ж бренду. Товар рекомендую.
- Достоинства:
- Натуральний склад, помірна вартість, задоволений улюбленець
- Недостатки:
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Хороший корм. Французький бульдог їсть з великим задоволенням. Взагалі ця фірма дуже якісна і сподобалась нашому улюбленцю.