- AI аналіз відгуків81 відгук: позитивний — близько 80%, нейтральний — 10%, негативний — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Антоніна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Відпугувач сподобався, перевірила поки що на двох собака і коту, але ж ліхтарь щось не дуже треба підлаштуватися, і доречі дозарядити треба одну рисочку, то вже годину дозаряжає. Пристроєм впринціпі задоволена. Далі подивимось
- Достоинства:
- Дієвий засіб
- Недостатки:
- Ліхтарь
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Працює. Брала для корекції поведінки власних собак. Собаки в шоці- розбігаються хто куди. На лайку(породу собаки) діє не так як на інших- завмирає і стоїть на місці,але не гавкає
- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- Недостатки:
- Немає інструкції на українській мові
- Усенко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Осталось только проверить или испытать , на агрессоре .
- Кароліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Прийшов заряджений. Одразу перевірила на вуличних собаках. Все працює. Собаки лають та відходять, або просто відходять. Задоволена товаром.
- Достоинства:
- Все працює.
- Недостатки:
- Не має.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Пристрій працює добре, собаки лякаються та обходять стороною. Дуже гарно допомагає ві дворових собак і собак без повідка. Заряд тримає досить довго. Також ліхтарик хороший, світить яскраво.
- Достоинства:
- Пристрій працює добре. Гарно відлякує собак.
- Недостатки:
- Не виявилось.
- Елизавета Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дякую продавцям, які після мого скарження, одразу ж звʼязалися зі мною, та вислали мені новий відлякував замість бракованого. Цей перевірила, зарядка працює, все добре. Дякую!
- Достоинства:
- Відлякувач працює добре, собаки дійсно втікали
- Недостатки:
- В мене не працювала зарядка, як тільки розрядився, більш зарядити не змогла
- Нікіта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Все работает хорошо, свою функцию выполняет
- Достоинства:
- Стабильность работы в мороз, неплохой фонарик жаль луч без регулирования
- Недостатки:
- Неудобно расположен держатель
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Необхідно слідкувати за рівнем зарядки
- Достоинства:
- Компактний, ефективний, додає впевненості, коли гуляю з своєю собакою
- Недостатки:
- На деяких собак діє слабенько
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
У мене в передмісті багато собак, в тому числі і диких.
Цей прилад дозводляє не боятись, для мене це важливо.
Собаки розбігаються.
Дуже дякую,найкорисніша покупка.- Достоинства:
- Прцює, відлякує собак
- Недостатки:
- Не знайшла
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Непоганий відлякувач, але через неповних два роки зразу після зарядки почав розряджатися. Ніби і не часто заряджав, буквально 1-2 рази на місяць.
- Микола Е***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Брак. Моя вина що не провірив. Не світить фонарик. На його совісті що він його вислав Бракований
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Купувала, бо щодня гуляємо з собакою і трапляються неадекватні безпритульні собаки або втікачі. Спочатку не довіряла, бо вдома перевірила на своєму, а він ніяк не відреагував. Але на вулиці переконалась, що працює. Собака просто не підходить до вас, йому не комфортно і він намагається відійти або заховатись. І ще, що помітила, на малих шавок не діє. Вони, звісно, сильно не покусають, але нерви роблять.
- Достоинства:
- Компактний, довго тримає заряд, ефективний
- Анатолій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Все працює добре
- Достоинства:
- Відповідальний продавець
- Ирина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Работает. Только на хаски не особо действует. Проверила на своих кошках тоже действует.
- Достоинства:
- Есть фонарик.
- Недостатки:
- Пока нет
- Гибало В***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Перевірив, собаки втекли одразу на велику відстань.
Компактний, замовлення для всієї родини.- Достоинства:
- Простий, компактний.
- Недостатки:
- Немає перекладу по українському. Треба переводити , не всі мають таку можливість.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Спочатку не могла перевірити, бо перестала зустрічати бродячих і агресивних собак)
Але зараз можу сказати, що працює чудово: і відлякувач, і фонарик. Звуковий сигнал не перевіряла, немає необхідності. Головне періодично перевіряти чи заряджений. Бо заряд тримає довго і можна навіть забутися, що пристрій потрібно заряджати. Своїх коштів вартує 100%- Достоинства:
- Працює відмінно, додатково - чудовий фонарик
- Недостатки:
- Не виявила
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Відлякувач працює відмінно. Перевіряв на собаках, які на мене періодично гавкають, причому ззаду, що вважаю підло)) Навіть коли підгодовуєш, можуть не згадати мене, а тепер як бачать мене - то я не включаючи, вже згадують хто це і відходять подалі. Дуже задоволений. Всі 3 кнопки працюють, і зарядив на повну, як зазначено було в інструкції перед першим використанням. Товар відповідає своїй ціні
- Достоинства:
- Ціна, ліхтарик
- Недостатки:
- Не виявив
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Все супер. На собак в дворі працює і вони тікають вже скоріше через звичку ніж через прилад
- Балицький В***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Пробував роботу на різних собаках- реакція нулева,в тому числі на власному мальтезе. Надіюсь на реакцію продавця .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює взагалі
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Відлькувач працює норм ,собаки тікають коли направляєш на них
- Достоинства:
- Ціна і зручність
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Рекомендую, в основному допомагає моїй дитині. Лише кнопка постійно пищить в сумці сиглал зажимається.(
- Достоинства:
- Допомагає навіть кіт тікає
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Відмінний сервіс,привітні менеджери з продажу,отримала в найкоротший термін.раджу цього продавця!товар відповідає опису.
- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Отличное устройство! Всегда беру его на прогулки со своей собакой — в нашем районе много безповодочных собак, которые любят подбегать, а я этого не разрешаю. Хозяев это, увы, не волнует.
Пользуюсь уже где-то год и работает почти на всех.За всё время только одна собака не отреагировала (скорее всего, была старая или глухая). Спасибо, прибор супер просто, без него прогулки не представляю) - Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
На великих дворових собак працює добре, тікають одразу.
- Достоинства:
- Ліхтар
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Нарешті та гаражна шавка перестала на мене кидатися. Окреме дякую за інструкцією українською.
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Дуже швидка відправка, реально відлякує собак, на більш молодих діє ще краще, певно через слух, як і написано в інструкції. Все зрозуміло і чітко. Пристрій в руці лежить зручно, пластик якісний та приємний. В комплекті йде інструкція, є шнур для зарядки, чек та гарантія. Дякую продавцю за чітку швидку роботу!
- Достоинства:
- Дієво
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Купила рік назад і була дуже здивована тим,що собаки дуже чуттєво реагують на направлений на них відлякувач.
Біжать і тікають.
Маленькі.
Великі здивовано зупиняються.
Потрібний аксесуар.
І для володарів собак для захисту своїх собак від інших і для тих,хто боїться собак.
Рекомендую.- Достоинства:
- Функціональний,легкий,практичний
- Недостатки:
- Не виявила
- Евгений Е***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Одновременно с этим отпугивателем покупал более дешевый вариант.
Протестировал оба:
Этот вариант отпугивателя - работает эффективно, поведение собак меняется, замолкают, уходят.
Дешевый вариант - работает, но эффекта в поведении собах не заметил.
---
Однозначно рекомендую, возможно не на всех собак подействует, но то что он реально отпугивает собак - это факт.- Достоинства:
- Работает отменно. Рекомендую
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Спочатку не зрозуміла чи діє, просто так тихо все. Але коли побачила собак і навела на них пристрій - дійсно втекли. Метрів за 60 десь зупинилися подивитись і знов побігли далі собі.
- Достоинства:
- Легкий. Тримає заряд довго
- Данило Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Працює
- Светлана м***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
покусали ребёнка второй раз
- Достоинства:
- действует
- Недостатки:
- не на всех
- Светлана м***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
На котов и собак действует
- Достоинства:
- действует
- Недостатки:
- пока нет
- Нина В***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Відлякувач працює. Дуже допоміг дитині ходити до школи без страху.
- Достоинства:
- Працює
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Протестировал а многих собаках. За все время только одна перепуганная дворняга убежала ито не факт что от этого устройства. Пробовал на разных режимах. Чаще на среднем вроде. Жаль, была б полезная штука
- Достоинства:
- есть фонарик)
- Недостатки:
- Не работает
- Геннадий П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Черный
Все гарно працює.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет: Хаки
Класна річ. Покупкою задоволена. Собачки втікають. Стало спокійніше ходити по вулицям з цією річчю.