- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Машинка гарна, і вона, і трек наче якісні. Дитині сподобалося. Але сам трек дуже короткий, у довжину 1.1 м. З фігур, казаних в інструкції, можна зробити лише невеличке коло.
- Достоинства:
- Гарний вигляд і якісь
- Недостатки:
- Дуже короткий
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
якість
- Достоинства:
- Швидко звʼязалися і відправили
- Владислав
Скажіть, будь ласка, яка приблизно довжина самого треку
- Казимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий трек! Син збирав сам. Машинка катається добре! Дитина в захваті!
- Достоинства:
- Все працює
- Продавец opsale
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Купували трек сину на Новий Рік, дуже розчаровані..
Машинка дуже погано їздить по треку, деталі легко вискакують та машинка зламалась в той же вечір
Обирали саме за відгуками, можливо саме нам не пощастило і трапився брак
Але я не рекомендую замовляти.. гроші на вітер- Недостатки:
- Погано їздить, зламалась в перший же день
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим.
- Арсен Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий трек, дитина в захваті! Зі всіх треків, які мали цей найкращий.
- Достоинства:
- Дитині дуже подобається
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Данило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Крутий трек, все дуже сподобалось!
- Достоинства:
- Якісний, недорогий, цікавий.
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий товар, дитині сподобалось. Збирається елементрано. Машинка має різні корпуси, пластик якісний та складається гарно.
- Достоинства:
- Чудовий товар
- Продавец opsale
- Леонтій К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Якість просто супер, шикарний трек. У дитини 5 років, радості повні штани) Замовляв зранку, то відправили в той самий день.
- Достоинства:
- Крута іграшка за невисоку ціну
- Продавец opsale
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Класний подарунок на день народження. Купували для синочка, йому дуже сподобалось. Якість чудова, цікаво що трек можна складати як хочеш. Тепер дитину не відірвати від треку, грається із задоволенням. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний, яскравий та не дорогий