- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 4. Основной цвет: Черный
Нікуди не клеїлось, навіть на допоміжну клейку основу. Викинули
- Продавец YG&UA
Анно, вітаємо! В інструкції вказано, що перед наклеюванням необхідно розкласти смужки для вирівнювання, щоб вони не намагались повернутись в рулон. Також якщо поверхня нерівна, то необхідно додатково використовувати полімерний клей або двосторонній скотч. Якщо дотримуватись правил монтажу, то молдинги тримаються міцно, що доводять інші відгуки покупців, які дотримувались інструкції.
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 4. Основной цвет: Золотистый
Виглядає гарно . Один момент, клей слабенький, тому треба зразу використовувати додатково клей-герметик. А так усе норм.
Перед наклеювання стрічки скрутіть в поперек і нехай годину буде скручена в іншу сторону, тоді вона буде рівна перед нанесенням.- Недостатки:
- Один недолік, те що - як вказано в пораді, що "перед нанесення треба випрямити стрічку на годину", але це усе не правильно, тому що він пролежав в мене під тиском цілий день і все одно викручивало.
- Руслан Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 4. Основной цвет: Черный
Не поганий матеріал клей на смужки теж не поганий
Клеяти тільки на рівну основу.- Достоинства:
- Добре різати
- Недостатки:
- Тонковата захисна плівка
Я обклеював бумажним скочом
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: YG&UA. Количество в упаковке: 4. Основной цвет: Коричневый
Товар відповідає опису.Тримається добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продавец YG&UA
Ларисо, дякуємо за високу оцінку нашого товару! Будемо раді вітати Вас знову!