- Костянтин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Використовуємо в офісі, вистачає на півгодини прибирання
- Достоинства:
- Можна додавати ленор для гарного аромату
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Костянтин! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Вика З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Плохо моет пол, особенно по бокам, так как насадка-щетка . Не доходит до стен. Для однокомнатной квартиры хватает его на полную уборку , с учетом включения турборежима. Мыть пылесос приходится , каждый раз. Так как если не помыть. Появляется не приятный запах (мокрой тряпки).
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество мытья пола
Представник брендуДобрий день, Вікторія! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації щодо роботи пристрою ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Альбина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Все чудово. Залишилися задоволені
Представник брендуДобрий день, Альбіна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Павлішина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Вже 2 місяці користуюсь та дуже задоволена. При використані відразу робиться два процеси - пилососиться та миється підлога. В квартирі коврів немає, окрім прорезиневого перед вхідними дверима, тому ця річ те що треба. На ламінаті та плитці (плитка матова) ніяких розводів не залишає. Заряду вистачає на всю квартиру (70 кв.м), правда доливаю чисту та виливаю брудну воду в процесі прибирання. Після короткого використання я все мию, протираю та сушу, це єдине що напрягає в пилососі. Ще один момент, ця техніка не зовсім для генерального прибирання, тобто пропилисосити під диваном проблематично бо його не можна нахиляти до горизонтального положення ( не можна пилососити дрібне скло, пилюку після ремонту, коври), також не все збирає біля плінтуса, але це все можна відкоригувати додатково шваброю.
- Достоинства:
- Швидке прибирання
- Недостатки:
- Не прибирає при плінтусах
Представник брендуДобрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Все чудово.
Представник брендуДобрий день, Сергій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Дуже крута штука, але це саме швабра а не пилосос. Паркет миє ідеально. Дуже задоволений.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Віталій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Пилосос супер, шкода що раніше не купила, миє і пилососить разом, сам тягне вперед, зарядки хватає на 100 кв. м. Води на 140 кв.м наливаю три рази. Купила спеціальне миюче . Задоволена!
- Достоинства:
- Прибирає добре
- Недостатки:
- Не вистачає на моїх 140 кв.м зарядки, але це нічого!
Представник брендуДобрий день, Оксана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Юрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Зламався через 5 місяців після покупки. У гарантійному ремонті вже більше 40 днів. Не мають запчастин. На запит до розетки, чому так довго затягнувся ремонт - відповідь, що поставка запчастин може зайняти невизначений термін. Також цікава і прикольна пропозиція від розетки - забрати пилосос без ремонту.
- Достоинства:
- Гарно прибирає
- Недостатки:
- Швидко зламався, поганий гарантійний сервіс
Представник брендуДобрий день, Юрій! Нам дуже прикро за ситуацію, що склалась. Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Прикольний апарат, але зламався на 7му місяці користування. Здали в СЦ, чекаємо вердикт.
Представник брендуДобрий день, Ігор! Нам дуже прикро за ситуацію що склалась. У випадку виникнення питань рекомендуємо звертатись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Ігор Б***
Вердикт від СЦ - в колбі для чистої води механічне пошкодження (тріщина). Коли я здавав в СЦ я і показував, що є тріщина і цю тріщину я побачив після чергового прибирання і що колба була зігнута всередину, тобто був високий тиск,від якого пластикова колба загнулася всередину і від цього тріснула. Я просив майстра, що він зробив тест і сам побачив як колбу згинає, але я так зрозумів, що він це проігнорував. Тепер СЦ каже замовляти нову колбу за 1600 грн. Електролюкс, які ваші коментарі?
- Ігор Б***
Дзвонив на гарячу лінію Електролюкс, і розповів про свій випадок. Спілкувався з оператором Оленою. Обіцяла перезвонити через декілька днів.
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Якщо зажати і потримати кнопку +‐ , на дісплеє почне мігати напис режима яким ви користуєтесь і тоді вода майже не поступає на швабру, що дуже зручно якщо у Вас є тварини з довгою шерстю. Майже сухе прибирання! Користуйтесь
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Вцелом покупкой очень довольна.
Давно уже смотрела на этот пылесос, но все не была уверенна будет ли от него толк в моем случае. Если вы еще раздумываете - берите!
Сразу скажу, что он подходит исключительно, как электро-швабра, не работает на коврах и НЕ убирает дом на уровне обычного пылесоса для сухой уборки.
Имеем много животных в доме, поэтому поверхности пачкаются очень быстро и всегда есть проблема шерсти на полу. С этим пылесосом процесс мойки полов значительно ускорлся, в турбо-режиме отмывает всякие пятна довольно хорошо - я бы даже сказала, что не ожидала такого хорошего эффекта. Но перед его использованием нужно собрать шерсть и большую грязь, поэтому сначала запускаю робот-пылесос (электро-венник), а потом уже использую этот. Если будет много шерсти на полу, то он просто будет быстрее забиваться и выдавать ошибку полного контейнера для грязной воды. А так небольшое количество шерсти может собрать сам, включит турбо-режим для этого автоматичечски.
Очень легкий и маневренный, на удивление. Сначала не разобралась как его держать, но потом приноровилась и оазалось, что он почти невесомый за счет тягового механизма
Наверное, в обычном режиме он подойдет для уборки в доме, где нет животных или детей раз в пару дней. Если же у вас первое или второе, и убирать вы успеваете только раз в несколько дней, то турбо-режим вам в помощь. Справится, но время работы реально 20 с небольшим минут, так что убрать большую квартиру или дом за один сеанс не удастся. А если в обычном режиме, то 35 мин - ну впринципе наверное можно вложится в нормальную трешку по площади уборки.
Для себя заметила, что дома с появлением этого лдевайся стало чище, а процесс мыться полов сократися по времени (мне нужно времени, чтоб все перемыть) + физическая усталось после уборки с этим девайсом отсутсвует (по сравнению с мойкой полов обычной шваброй).
По отзывам сразу купила моющее средство Томас - отлично все отмывает.- Достоинства:
- Ускоряет процесс мытья пола, легкий и маневренный, быстро чистится после использования
- Недостатки:
- Все таки обьема емкости, что для чистой, что для грязной воды, недостаточно для мытья всей квартиры/дома. Один обьем емкости покрывает около 20 кв.м. На больгшую квартиру/ дом не хватит времени заряда для уборки за один раз
Представник брендуДобрий день, Анна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Мельничеко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Цей пилосос не тільки пилососить пил, але й одночасно миє підлогу. Це заощаджує мені величезну кількість часу, і мій дім стає чистим за мить. Я вважаю, що особливо вражає те, наскільки ретельно він видаляє бруд і плями навіть з різних підлогових покриттів. Операція проста, а очищення самого пристрою відбувається швидко. Справжній універсал, який я можу рекомендувати всім, хто цінує домашню ефективність!
- Достоинства:
- Справжній універсал!
- Недостатки:
- Поки не помітив, думаю їх не буде
Представник брендуДоброго дня, Сергій!
Гарного дня.
- Желева М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Пилосос простий у використанні і досить швидко прибирає. Можу тільки рекомендувати.
- Достоинства:
- Топ
- Недостатки:
- Недоліків нема
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Еlectrolux.
- Чигин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Працював 2місяці потім змінив звук мотору , а тепер взагалі не включається і не працює((
Представник брендуДобрий день, Наталія! Нам дуже прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Після 3 тижнів роботи почав сильно шуміти
Представник брендуДоброго дня, Романе!
Для отримання консультації/розв'язання питання рекомендуємо звернутись на гарячу лінію 0 800 50-80-20.
Гарного дня!
- Пацера С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Смокче відмінно
- Достоинства:
- Відносно тихий
- Недостатки:
- Не знайшов
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Сучасний дизайн, простий в користуванні. Вражаюча потужність та ефективність збору бруду роблять цей пилосос незамінним помічником у боротьбі з пилом та забрудненням у будинку
- Достоинства:
- Переваги над конкурентами ,краще справляється з брудними поверхнями,а тааож док.станція самоочистки.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Роман! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Чудовий помічник у вологому прибиранні, навіть не треба додатково пилососити звичайним пилососом. Докупив ще миючий засіб від Thomas, аби не пінився. Використовує здебільшого дружина, адже це була її ідея, але я й мені сподобалася зручність та простота у використанні. Тихіший, ніж звичайні пилососи, але сили втягування цілком достатньо.
- Достоинства:
- Тихий, зручний, миє, підсвітка
Представник брендуДоброго дня, Богдан!
Гарного дня!
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Пилосмокт сподобався. Сучасний дизайн, відмінна якість. Сухе і вологе прибирання. Транспортували швидко та без пошкоджень. Цілком раджу.
- Достоинства:
- Ідеально миє плитку, ламінат. Бездротовий.
- Недостатки:
- Поки що не знайшли
Представник брендуДоброго дня, Наталя!
Гарного дня!
- Валерій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Цікавий прилад 2в1 як електровіник і миючий пилосос в компактному розмірі, дизайн і якість матеріалів на високому рівні, видно що виробник постарався зробити його привабливим для користувача і в той же час максимально функціональним.
- Достоинства:
- Простий та зрозумілий в користуванні та обслуговуванні, батарея тримає до години в режимі "турбо" і близько двох годин в режимі "авто", часу вистачає щоб прибрати територію площею понад 60 м2, майже не залишає за собою води на підлозі після прибирання.
- Недостатки:
- Трохи важкий та габаритний, має бути місце де він буде зберігатись, під диван не залізе.
Представник брендуДоброго дня, Валерій Тимофійович!
- ФедірОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Прекрасно справляється із сухим прибиранням! Чудово відмиває підлогу від плям, наприклад, розлитої кави. Дуже легко пересувається, практично їде сам. Тому рука не втомлюється. Це просто знахідка!
- Достоинства:
- Сухе і вологе прибирання високої якості у одному пристрої.Дуже маневрений.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
Представник брендуДоброго дня, Федір!
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Користуюсь недавно, але пилососом більш ніж задоволений. Дуже гарна якість прибирання як килимків, так і плитки та ламінату, збирає навіть крупне сміття, а також добре робить вологе прибирання. І це за ціну, яка на порядок нижча за конкурентів!
- Достоинства:
- Легкий, функціональний, якісно зібраний
- Недостатки:
- Їх немає!
Представник брендуДоброго дня, Степан!
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Давно хотіла миючий пилосос на акамуляторі. Дуже сподобався . Для прибирання моїх 30 квадратів плитки це незамінний помічник. Сподобалось що щітка і фільтр сам себе очищає. Дуже задоволена. Всім рекомендую.
- Достоинства:
- Добре прибирає плитку . Ламінат.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуГарного дня, Каріно!
- Домініка.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Новинка дуже сподобалась. Давно хотіла миючий пилосос акамуляторний, який буде мити мої 30 кв. плитки. Сподобалось те що він сам очищує щітку для підлоги. Це незамінний мій помічник для підлоги.
- Достоинства:
- Очистка фільтра. Легке використання.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДоброго дня, Домініка!
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Користуюся пилососом вже 2 тижні, чудово справляється навіть з підсохшими плямами, та рідинами, сухе сміття також добре збирає, не залишає розводів. Дійсно якісне вологе прибирання та достатньо простий догляд за самим пилососом завдяки самоочищенню.
- Достоинства:
- Повноцінна мийка, зручність у використанні, гарний дизайн
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДоброго дня, Ігор!
Гарного дня!
Представник брендуДобрий день, Ігор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Купила пару місяців тому. Подобається , швидко та якісно вбирає підлогу. Є собака, тому цей пилосос дуже допомагає . Компактне зберігання.
- Достоинства:
- Довго тримає заряд
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Ірино!
- MsculptorОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Цей бездротовий пилосос — справжній герой у боротьбі зі сміттям! Його функціональність дозволяє легко видаляти як сухі забруднення (пил, волосся домашніх тварин), так і рідини, включаючи липкі плями. В авто-режимі сам регулює потужність всмоктування, що робить прибирання ще ефективнішим. Зручний у використанні, цей пилосос — незамінний помічник для підтримки чистоти вдома.
- Достоинства:
- Прибирає вологі забруднення: кава, соус, джем...
- Недостатки:
- Не найкраща маневреність, як і в усіх миючих пилососів.
Представник брендуДоброго дня!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Довго вагався коли побачив вперше, але про такий девайс просто мріяв. Оскільки акумуляторним пилососом користуюсь вже давно і добре розумію зручність і легкість в прибиранні. От саме хотілось таке, але з миючою функцією. Коли переглянув відеоогляд, то більш вревнено перейшов до покупки. Розібрався достатньо легко, інструкція дуже зрозуміла, ролік в цьому ще й допоміг.
Раніше вважав ідеальне рішення це ручний пилосос і швабра з віджимом, а після користування, не хочу на такий дует повертатись. Тут все значно швидше і легше, головне що завжди на готові із легкістю все можна прибрати. Дуже сучасний і простий спосіб прибирання.- Достоинства:
- Ефективне очищення за рахунок обертання валіка. Самоочищення, процес який значно полегшую процес обслуговування. Автономний заряд приємно здивував. Дбайлива комплектація(запасний фільтр, валік, щітка за доглядом).
- Недостатки:
- Бути не може.
Представник брендуДоброго дня, Сергію!
Гарного дня!- Ігор З***
Бачу у вас 2 пилососи. Одного не достатньо? Чи інші функції виконує. Дякую.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Ця мийка працює краще, ніж швабра, і менше клопоту. Він простий у використанні та залишає чисту підлогу мінімум розводів, підлога висихає через 5-6 хвилин. Розбирати пристрій для чищення просто, промила вологі частини та зібрала назад.
Підставка для мийки - плюс. Я запускаю режим очищення пристрою, у підставці він очищує ролик від бруду,також він самостійно заряджається на підставі.
Класний сучасний дизайн.
Цією мийкою задоволена!- Достоинства:
- Хороший результат миття підлога чиста без розводів. Легкий догляд та очистка пристрою. Має запасний фільтр і валик у комплекті .
- Недостатки:
- Потрібно промивати ємність для брудною води після прибирання
Представник брендуДобрий день, Аліна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Плохо моет,по краям не возможно собрать мусор.Цена завышена очень за тобой пилесос.Не советую.
Представник брендуДобрий день, Вікторія! Нам дуже прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Можливо вам необхідна детальна консультація та рекомендації щодо роботи виробу, ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20.З повагою, команда Electrolux.
- Олейник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Пилисос ідеальний для плитки та ламінату. Миє без розводів, плями відмиває, сухе сміття прибирає. Важливо відзначити, що цей пилосос легко очищається, і його фільтр можна легко витягти та промити. Функція самоочистки зручна - ТОП.
- Достоинства:
- Підсвітка на щітці. Не дуже гучний. Безпроводний.
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Іщенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Чудовий пилосос. Простий у використанні. Має два резервуари - один для чистої, інший для брудної води. З одним баком я без проблем приберу всю квартиру.
- Достоинства:
- Зручність у користуванні
- Недостатки:
- Не можна використовувати на килимах
Представник брендуДобрий день, Денис! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Бойчаров М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Цей пилосос легко вбирає як рідину, так і сухий бруд. Пилососить навіть плями від кетчупу, розбиті яйця, важливо лише добре вимити щітку після пилососу. Рекомендую всім, у кого є маленька дитина
- Достоинства:
- Функція самоочистки
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник брендуДобрий день, Марк! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Рисич І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Простота експлуатації, сучасний дизайн. Пилососить і витирає все без проблем, підлога швидко сохне, від чого я був в повному захваті. Всю квартиру можна очистити одним баком. А ті, у кого вдома маленькі діти або домашні тварини, оцінять пилосос ще більше. Рекомендую всім.
- Достоинства:
- Якість, ціна, вигляд, зручність і легкість у застосуванні.
- Недостатки:
- Прибирання можливе виключено на твердих поверхня
Представник брендуДобрий день, Іван! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Кузин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным
Ідеальний помічник для миття, він не тільки миє, але й пилососить, тобто два в одному, це економить мені багато роботи, оскільки миття не було моїм улюбленим заняттям. Найбільше я ціную те, що підлога майже відразу висихає, зі звичайною шваброю мені завжди доводилося довго чекати, поки підлога висохне і я можу продовжити прибирання.
- Достоинства:
- ТОП продукт для мене.
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник брендуДобрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.