Отзывы покупателей о Bluetooth адаптер 5.1 + EDR LED блютуз адаптер для комп'ютера ноутбука клавиатуры мыши принтеров динамиков наушников Windows 11/10/8.1/8/7 Pavlysh BB-93

Код:  401978313
Оценка пользователей 4.95/5
  • Ольга Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Все добре працює. Задоволені блютузом! Швидка доставка, ввічливий продавець! Всім рекомендую!

Достоинства:
    Надійний та якісний блютуз! Швидка доставка, ввічливий продавець!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Дякую за адаптер. Швидка доставка.Все працює...

Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  kostor

• Ярослав Д***

Отлично работает, дякую

• Олександр Р***

працює

• Валерий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Тільки підключив, відчув всі його переваги: швидкість і якість з'єднання. І саме виконання адаптеру - класне: компактний, суперовий, є підсвітку при роботі.

Достоинства:
    Швидкісний, якісне з'єднання з блютуз-ооб'єктами, гарно виконаний корпус.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  kostor

• Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Нещодавно придбав цей Bluetooth-адаптер для ПК. Підключення відбулося без проблем – система Windows 11 автоматично розпізнала пристрій, і все запрацювало без додаткових драйверів. Після включення навушників автоматично переключається на них. Поки працює чудово.

Достоинства:
    Стабільний сигнал, швидке підключення, компактний розмір
    Недостатки:
    Недоліків не знайшов.
  • Чабан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: White

Працює без нарікань! Син задоволений! Рекомендую!

Достоинства:
    Гарно працює за невеликі кошти
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Владислав С***

Все раюотает

• Артур Р***

Все чудово

• Максим Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Чудовий адаптер і ще більш чудовий сервіс

• Тетяна Л***

Подключали блютуз мышку к компьютеру. Работает отлично. Нареканий нет

Достоинства:
    Доставка в сроки, быстро связались

• bakovsky24
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Користуючись даним гаджетом 5 міс. Якість товару супер!!!!

Достоинства:
    Користуючись даним гаджетом 5 міс. Якість товару супер!!!

• Яна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: White

Товар відповідає характеристикам. Продавець файний, привітний. Максимально френдлі сервіс. Рекомендую!

• Галина Л***

• Софія Б***

працює ідеально

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: White

Для пк хороший адаптер, сигнал чудовий!

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: White

Отлично работает, вопросов нет.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: White

Чудовий простий адаптер. Свою функцію виконує добре.

• Сергій Ф***

Нормальний девайс.
    З дровами від Windows 11 не працював. Довелось ставити дрова з диску. Законектив телефон та навушники. А от AirPods не побачив, нажаль.

• Туан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Пів року користуюсь цим адаптером, ніяких проблем не зустрів. Зазвичай підключаю через них бездротові навушники та геймпад від xbox one.

Достоинства:
    Компактний, стабильно працює