- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER
Были проблемы с товаром( скорее всего заводской брак), но оперативно связался менеджер магазина и по гарантии поменяли) спасибо за оперативность )
- Достоинства:
- Сервис магазина) Сушилка нагревается до адского пламени на максимальной мощности, очень быстро сохнут вещи )
- Недостатки:
- Жаль, что у данной модели боковые складные отделения не нагреваются:(
- Продавец WINNER
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER
Поработала 5 месяцев, и перестала нагревать, хоть ты как не крути бегунок регулировки А вначале так обрадовалась :(
- Недостатки:
- Перестает греться после 5 месяцев работы.
- Продавец WINNER
Добрий день! Ця сушарка має гарантійний строк 1 рік, тому наш менеджер з Вами зв'яжеться з приводу гарантійного ремонту.
- Галина П***
Спасибо за оперативность, с менеджером вопрос решили, ситуация улажена)
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER
Сушарка працює вже 3 місяці. Нарікань не має. Працює чудово. Хочу зауважити, що сушарка для сушіння білизни, а не для опалення, тож нагрів в неї лагідний.
- Достоинства:
- Стійка, витримує заявлене навантаження. Добре сушить.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец WINNER
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER
Все добре працює, швидко нагріває та достатньо
- Достоинства:
- Швидко та тепло в кімнаті
- Недостатки:
- Не знаю
- Продавец WINNER
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Аліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER
Користуюсь вже три тижні. Сушка повністю відповідає опису і інструкції. Речі висихають менше ніж за добу. При чому що на звичайній сушці без підігріву можуть висіти по три доби і не досихають. Тому є з чим порівняти. Дитячий одяг, білизна і шкарпетки висихають набагато швидке через невеликий розмір.
- Достоинства:
- Ідеально підходить для дитячих речей.
- Недостатки:
- Сушка не тримає постійну температуру. Розігрівається до дуже гарячого потім остигає. І це без зміни режиму користування.
- Продавец WINNER
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER
Виглядає, як на фото. Але не знайшла в неї двох режимів роботи. Крутилка перемикач від Off до On, та й усе (перемикач на фото). Трубки нагріваються максимум до 25 градусів, трохи тепліше поточної температури без опалення в квартирі.
- Достоинства:
- Компактна в зібраному стані.
- Недостатки:
- Один режим роботи, 25 градусів нагрів.
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER
Нажаль це сама жахлива моя купівля.
Потужність не 140 а 100 ват (так написано на перемикачі) яких я гадаю також немає.
Тени ледь гріють, а якщо повісити речі то взагалі холодні. Питання а нащо взагалі вона потрібна????
Нагріваючих елементів тільки 8 посередині. Відкидні бокові без підігріву. Каркасні бокові також без підігріву.
Не рекомендую нікому ні для яких цілей, просто здирання коштів!- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Описані вище
- Продавец WINNER
Добрий день! Нам дуже прикро, що Вам не сподобався цей товар. Ви можете його повернути на протязі 14 днів.
- Александр Р***
Повернув виробнику товар, а мені повернули кошти.
Питання вичерпане.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: WINNER