Отзывы покупателей о Дитячі вологі серветки HUGGIES OVERCLEAN 56шт

Оценка пользователей 4.2/5
  • Ервін
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

После обновления стало намного хуже, тонкие как прозрачные, так ещё и вытягиваются теперь плохо, по несколько штук, одной рукой не получается, платил несколько лет довольно высокую цену за качество и за то что хорошо по одной выходили, но теперь пора искать другие

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ваш досвід використання продукції для нас справді важливий.
      Попри зміни у вигляді та текстурі, серветки, як і раніше, проходять дерматологічне тестування та створюються з тією ж увагою до ніжної шкіри малюків. Стандарти якості й безпеки залишаються незмінно високими, а кожна партія проходить ретельний контроль.
      Відмінності у дизайні та зовнішньому вигляді порівняно з попередньою версією є цілеспрямованими оновленнями та частиною нашої постійної роботи над продуктом.
      За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

серветки після оновлення стали жахливої якості,
    те що з'явився якийсь запах ("аромат") то пів біди, їх попередники не пахли ні чим абсолютно, і це було супер. А сама серветка стала тоншою, майже прозорою.
    раніше купували близько 30 пачок на місяць в різних місцях(потреба для двох малих дітей). Надалі їх купувати не має бажання...

Достоинства:
    вже немає
    Недостатки:
    низька якість

Попри оновлення зовнішнього вигляду та текстури, серветки, як і раніше, проходять дерматологічне тестування та створюються з тією ж увагою до ніжної шкіри малюків. Можете бути впевнені, що стандарти якості й безпеки залишаються на незмінно високому рівні, а кожна партія проходить ретельні перевірки.
      Зміни у вигляді та дизайні серветок є спланованими оновленнями і частиною нашої постійної роботи над продуктом.
      Додаткову інформацію та деталі Ви можете отримати за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Близнюк Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Купувала не тут, але бачу відгуки і розумію що та сама біда з серветками, що і в магазинах. Шановні ХаґґісУкраїна, мені цікаво, а нащо ви залишаєте свої одписки стандартні під кожним відгуком, можливо, вам не дуже це зрозуміло, але батькам абсолютно все одно чи пройшли ваші нові "оновлені" серветки дерматологічні дослідження, чи ні. Батьки бачать, що були якісні - стали дешевою підробкою себе ж. Ви нас намагаєтесь переконати що ці серветки так само хороші? Запевняю вас це не так, якщо раніше я могла витерти дитину дочиста 2 серветками, умовно, то зараз у мене уходить 10 шт, на це, бо треба брати 2-3 серветки за раз. Після однієї, вибачте, випорожнення дитини не на серветці, а у мене в руках, бо воно проходить крізь ваші "оновлені" серветки. Це жах, з таким самим успіхом я можу взяти будь які серветки в іншому магазині дешевше в 2 рази Раніше я готова була платити за якість, зараз вони і половини своєї ціни не варті!

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість жахлива

Доброго дня, Ганно!

Дякуємо, що поділилися власним досвідом. Нам важливо отримувати зворотний зв’язок від споживачів

Хоча зовнішній вигляд та текстура серветок були оновлені, можете бути впевнені, що серветки дерматологічно протестовано та виготовлено з тією ж увагою до ніжної шкіри малюків. Кожна партія проходить ретельні перевірки, щоб відповідати високим стандартам якості та безпеки.
      Відмінності у дизайні та зовнішньому вигляді порівняно з попередньою версією є частиною нашої постійної роботи над продуктом.

• Сергій В***

Якість дуже низька

Доброго дня, Сергію!
      Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями.
      Незважаючи на оновлення в структурі чи вигляді серветок, вони й надалі виготовляються відповідно до високих стандартів якості та безпеки, вони проходять дерматологічне тестування та ретельний контроль якості кожної партії.
      Будь-які зміни в дизайні чи зовнішньому вигляді серветок, порівняно з попередніми версіями, є частиною наших цілеспрямованих оновлень та постійних зусиль з вдосконалення продукту.

• Євгенія П***

Чудові серветки, дитині підійшли

Євгеніє, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Серветки наче і хороші, але малі і рвуться, не для поп малих

Достоинства:
    Вологі так вологі
    Недостатки:
    Рвуться

Мар'яно, доброго дня!

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Серветки добрі, тільки упакування не зручне, не закривається

Анастасіє, доброго дня!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

20 років користувались цими серветками. Були кращими.
    Те що випускають зараз - це жах, тонкі і слизькі.

Доброго дня, Наталіє!
      Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями.
      Для отримання детальної інформації, будь ласка, зв’яжіться з нами за номером гарячої лінії 0 800 30 23 22.

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

5 зірок старій партії, маю ще 1 упаковку з неї.
    Прочитала відгуки і бачу, що купляти ще раз не буду.

Ірино, доброго дня!
      Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Марія К***

Маріє, доброго дня!
      Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Раніше купував були якісні серветки, а зараз юрунда якась. Не рекомендую купувати.

Доброго дня, Руслане!
      Для нас дуже важлива думка кожного нашого споживача, тому Ваш відгук щодо даного продукту буде передано у відповідний відділ.
      За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 30-23-22.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Раніше брали та дуже подобалися у використанні, але тепер Huggies зіпсував свою якість, треба тепер шукати інших виробників серветок.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Як звичайні дешеві та смердючі серветки

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Сильно змінили продукт і якщо запах ще зносний, то матеріал абсолютно інший - звичайна дешева синтетика.

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Тоненькі не такі як звичайні Huggies

Доброго дня, Ольго!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Згодна з більшістю відгуків. До зміни продукту були класні серветки. Зараз і якість матеріалу і зручність використання стали гірше. Виймаються кілька одразу, незручні, через це витрачаються швидше ніж хотілось би і сохнуть частіше.

Добре, що якість "вологої рідини" ще хороша. Шкіра малюка приємна як завжди, без подразнень

Достоинства:
    ціна, все ще добре підходять шкірі малюка
    Недостатки:
    якість зіпсувалась, гірший матеріал серветок, виймаються стопками, великий розхід, незручне використання

Доброго дня, Анно!
      Ми знаємо, наскільки важлива стабільність, коли йдеться про продукти, які Ви використовуєте щодня. Хотіли б зазначити, що оновлені вологі серветки трохи відрізняються на дотик тому, що ми оновили матеріал, для покращення їх м’якості та довговічності, а також забезпечення кращої ефективності очищення. Запевняємо Вас, що стандарти якості та безпеки залишаються такими ж високими, як і під час виробництва попередньої версії вологих серветок. Кожна партія вологих серветок проходить ретельне тестування, щоб гарантувати її відповідність тим самим перевіреним стандартам якості, яких Ви очікуєте від Huggies. Дякуємо за Ваш відгук, ми обов’язково поділимося Вашою думкою із нашою командою розробників.

• Наталья Г***

Саме Хаггіс нам подобаються найбільше

Достоинства:
    Добре витирають

Наталіє, доброго дня!

• Кристина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Хагис что вы вообще начали делать за салфетки
    Просто отвратительные
    А цены подняли еще выше

Одни еще нормальные остались с алоэ с мальчиком
    Остальным просто не возможно пользоваться

Недостатки:
    Качество

Доброго дня, Христино!

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Що сталося з улюбленими серветками? Це якась підробка. Тепер не знаю, що купувати для дитини.

Достоинства:
    Були да сплили
    Недостатки:
    Один сплошний недолік

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Доброго дня, Світлано!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

После смены упаковки салфеток, поменялись и сами салфетки. Сойдёт вытереть что-то типа обуви или протереть, но не для их прямого назначения. Синтетическая. По сравнению со старой версией небо и земля. Будем искать другие варианты с целлюлозой в составе.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дешманская.

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Завжди замовляла ці вологі серветки, так як вони були як вологий туалетний папір, мали чудову якість, ними було комфортно користуватись з гігієнічною метою. Але це «оновлення» просто жах! Як якісь дешеві серветки з пластику. Ще й упаковку з першого разу не відкрити !

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Якість, ціна, пакування

Доброго дня, Альоно!

• Олександр

Після так званого "ребрендингу" якість 0

Достоинства:
    Недостатки:
    Очевидні.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Ви серйозно? Показано що змінилась упаковка! А змінилась повністю якість серветок! Хагіс були найкращі целюлозні серветки! Зараз це звичайні дешеві, вонючі! Слів немає для того щоб виразити свій смуток!

Доброго дня, Тетяно!

• Илькив Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Салфетки ужасного качества, не рекомендую.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Один негатив

Доброго дня, Юрію!

• Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Это просто ужас!!! С новой упаковкой полностью изменилось качество салфеток! Совсем другой товар. Тонкие, скользкие и тянутся во все стороны. Это обыкновенные самые дешевые салфетки для рук. Не покупайте их, если привыкли к прежним Huggies over clean.
    А к розетке вопрос: где ваш хоть малейший контроль качества?

Достоинства:
    Недостатки:
    Недостаточно слов, чтобы описать негодование

• Ілона К***

Жахливий товар став

Недостатки:
    Все

Доброго дня, Ілоно!

• Світлана К***

То повна катастрофа
    Завжди купувала ці серветки бо була адекватна ціна і чудова якість
    Зараз таке враження що найдешевші серветки запакували в упаковку

Недостатки:
    Геть інші ніж були

Доброго дня, Світлано!

• Альона Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Серветки зовсім не ті що були!!! Набагато гіршої якості, рвуться, тягнуться по декілька
    Виробнику - поверніть минулу якість , бо багато шукають альтернативу

Достоинства:
    Недостатки:
    Все

Доброго дня, Альоно!

• Анатолий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

обман. продают другие салфетки под предлогом старых... будьте внимательны, не влажные. рвутся ТОНКИЕ!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    тонкие. рвутся

Доброго дня, Анатолію!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Серветки дуже змінились і не відповідають тим які я очікувала отримати

Доброго дня, Юліє!

• Христина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Повністю розчарована. За такі гроші можна купити дешевші салфетки такої якості і вийде більше пачок. Купляла останій раз.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість і ціна

Доброго дня, Христино!

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Хотіла б я побачити того горе-дизайнера, який так бездарно "оновив" дизайн цих серветок.
    Користувалась з народження дитини, все було супер, завжди брала великими паками, але після оновлення якість стала просто жахливою. Серветки стали "скляними". Така синтетика, що аж скрипить. А при витягуванні з упаковки ще й розтягуються і стають вузькими і довгими як лапша. Що мені робити тепер з тим ящиком, що я купила, навіть не знаю.
    Тепер доведеться шукати альтернативу.
    Не витрачайте даремно гроші - не беріть в жодному разі це непорозуміння!

Достоинства:
    Недостатки:
    Синтетика, що аж скрипить

Доброго дня, Катерино!

• Іванна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Жахвилі серветки стали після оновлення. 3 роки користувалась тільки ними. Зараз жахливі. Тоненькі. Синтетичні, витягуються по 2-4 штуки відразу. Не буду більше ними користуватись. Буду змінювати виробника

Достоинства:
    Недостатки:
    Вони жахливі

Доброго дня, Іванно!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Серветки змінились і тепер жахливі!!!!

Доброго дня, Олено!

• Мар'ян Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Купляли ці серветки з 21 року.
    На жаль,це був останній раз.
    Не раджу.
    Стали тонкіші в рази,дадали непотрібний запах,на фото видно товщину попередніх нормальних та нових.
    Будемо шукати інший бренд.Шкода.
    Хаггіс,поверніть попередню якість!!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Дуже тонкі після оновлення

Доброго дня, Мар'яне!

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Просто жах а не якість. Знала б що так змінились, ніколи б не замовила. Серверка змінилась, тепер ніби самі дешеві з супермаркету

Доброго дня, Тетяно!

• Андрей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 560

Після оновлення дизайну стали ніякі, думаю багато клієнтів будуть вимушені їх не купляти, якість -0 , старі набагато краще були.