- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Дуже неприємна плівка.
По якості - наче не можеш сфокусуватись на зображенні, воно розмите і око хоче фокусуватись трошки далі чи ближче ніж потрібно через зерністіть.
Дуже сильно ловить бліки світла, набагато більше ніж без плівки глянцеве скло.
Дуже неприємно користуватись нею пальцем, олівцем навіть не пробували і одразу зняли.
Я знаю чого треба очікувати від матових плівок, але настільки поганої якості зображення, та жахливого досвіду користування, я не передбачав.
Напевно якщо ви користуєтесь айпадом тільки з олівцем (є такі?), то буде норм, але наконечник буде сильно стиратись- Достоинства:
- Не помічені
- Недостатки:
- Жорстка як наждачка, неприємна, дуже псує якість зображення
- Продавец ZaChekhlimo
Нам дуже прикро, що ви отримали такий досвід використання цієї плівки.
Скільки людей стільки й думок, всі люди різні, у всіх різні відчуття та зір.
Комусь щось не підходить, а іншим навпаки, тільки це і давай.
Як кажуть: На смак і колір усі фломастери різні.
У нас багато покупців які неодноразово знову купують такі плівки на свої планшети.
Ось деякі цитати з відгуків на ці плівки від наших покупців:
-Чудова плівка! Екран схожий на матовий. Коли пишеш пенсілом відчуття паперу!
-Супер. Кількість бліків значно менша ніж при звичайному склі. Шуршить як папір.
-Мені все подобається! Я малюю на планшеті вже 4 роки і поки мене все влаштовує в плівці. Це просто насолода чути це шкрябання як на папері. Якщо ви використовуєте айпад для малювання або нотатків - це топ плівка
-За свою ціну взагалі топ, легко ліпиться та має таку ж матову текстуру паперу як і в дорогій версії.
-Якість плівок чудова. По відчуттям дійсно як папір. А за цю ціну це просто подарунок. Дякую)
-Плівка дійсно матова, на дотик як папір, сіла на планшет, як рідненька. Не відчула стилусом ніякого дискомфорту. Одні гарні враження.
-Плівка дуже гарна, я би сказав перфектна. Про відчуття: Не папір. Але в рази приємніше, ніж по голому заводському екрану. Звук стуку стілуса під час штриховки, то щось з чимось. З цією плівкою стало тихіше разів у 5. Також стилус тепер приємно «чипляється» за екран. Майже папір. Але пальцями поки шо неприємно/незвично.
Кольори трохи обезбарвились, нажаль.
Загалом 9.5 з 10
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Плівка відповідає заявленим характеристикам, для малювання супер, з ефектом паперу. Але для користування планшетом в інших цілях, якість і чіткість картинки дуже занижує, мені не подобається.
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Улëт, потрібно брати!
- Лілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Класна плівка, малювати по ній дуже приємно, але трохи їсть чіткість картинки, та швидко стирає наконечник стилуса, але це звичайна справа для такої плівки. За тиждень активного малювання подряпин нема. Чудовий продавець. Написали в вайбер для уточнення моделі мого айпаду, і чи точно підійде, скинули відео як клеїти плівку. Швидко відправили замовлення. Також одразу замовила у них чохол, також бомба: якісний, приємний на дотик. Маю фото чохла лише з наліпками.
- Достоинства:
- Приємно малювати. Звук як олівцем по паперу.
- Недостатки:
- Їсть якість картинки та швидко стирає наконечник стилуса
- Надія А***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Дочка задоволена і я теж!Купила цю плівку з ефектом паперу для планшету, вона в захваті!Каже, що тепер набагато зручніше писати та малювати стилусом, відчуття ніби на справжньому папері. Плівка якісна, добре лягла, без бульбашок. Зображення чітке, немає відблисків. Тепер донька частіше користується планшетом для творчості.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Швидка доставка і гарна якість плівки!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Пленка хорошая и я хотела с таким эффектом. Жалею что не решилась клеить сама, понесла в сервис, где мастер поклеил с огромными пузырями, в качестве компенсации поклеил какую то свою бесплатно, но это не то что хотелось. Может кому то получится всё таки оценить эту пленку. Продавец отличный, всё быстро пришло.
- Різничук О***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Хороша плівка, можливо трішки робить якість зображення не такою насиченою але це властивість матових плівок. Малювати одне задоволення.
- Достоинства:
- Якість, приємно малювати.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Вдруге замовляю товар у цього продавця та дуже задоволена, рекомендую
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Перевір на помилки .
Щоб дарма невитрачати час, перед тим як робити відправлення, продавець переконався, що плівка дійсно підійде саме під мій планшет.
Відправлення було зроблено в той же день
До плівки жодних претензій нема, за таку ціну, якість значно перевершила очікування.
Рекомендую продавця « Zachekhlimo » та данну плівку- Достоинства:
- Гарний сервіс, якісна плівка
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Без проблем приклеїлося жодних бульбашок повітря, камеру не закриває.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
плівка прийшла в спеціальній коробці, де окрім самої плівки є додаткові матеріали для самостійної поклейки. якість супер
- Достоинства:
- ціна, якість, надійне пакування
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Товар дуже якісний, у наборі є усе що потрібно для самостійного приклеювання, впоралась сама за декілька хвилин, плівка поки гарно тримається, края не відступають. При використанні дійсно є ефект паперу, матова поверхня та звук наче коли пишеш на папері. Прийшов товар у спеціальний коробочці, не пошкоджений
- Достоинства:
- Гарна якість, ефект паперу, надійне пакування, додаткові засоби для приклеювання у наборі
- Недостатки:
- Не побачила
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Приємна матова плівка, відчувається дійсно як папір
- Достоинства:
- Якісна плівка та комплект для поклейки
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Матова плівка, якість гарна
- Елизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Гарна якість , та не складно було приклеїти)
Єдине що незвично що немає глянцю, але на то вона і є з ефектом паперу ))
Також магазин надав відео як приклеїти плівку )- Достоинства:
- Ціна якість зручно клеїти
- Недостатки:
- Поки немає
- Шульга О***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Плівка класна. Матова. Ефект паперу. Підійшла ідеально. З поклейкою проблем не виникло. Відправили в день замовлення. Рекомедую і товар, і продавця. Задоволена.
- Достоинства:
- Матова. Ефект паперу.
- Сніжана І***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Швидко доставили, плівка підійшла. Матова і має ефект паперу коли малюєшь стілусом. Покупкою задоволена . 5 зірок
- Достоинства:
- Тонка, матова, як папір на звук , у комплекті серветка спиртова і звичайна
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo
Чудова плівка, навіть не знаю що можуть запропонувати дорожчі плівки з paperlike структурою :) Бо ця задовольнить всі потреби. Швидко відправили і приємні в комунікації.
- Достоинства:
- ціна, пакування, швидка комунікація, швидка доставка