- нана с***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой
Просте у використанні, гарне за свою ціну
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Симпатично виглядає, гарне пакування, гарна озвучка.
- Достоинства:
- Ціна, інтерактивність
- Недостатки:
- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дуже класний, дитині 5 років, гарно виходить повторювати, при відключеннях світла є чим зайняти.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой
Дуже класна розвиваюча іграшка.Малеча задоволена.
- Достоинства:
- Якість та функціонал за таку ціну чудова!
- Продавец opsale
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Все добре
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Класна іграшка для дітей, дуже багато карток в комплекті. Все працює, приїхали гарно упаковані. Також дуже подобається, що розмір дуже компактний і зручно брати їх з собою.
- Достоинства:
- Компактний, багато карток
- Недостатки:
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Купував на подарунок, якістю задоволений. Все гарно упаковано, на дотик все зроблено добре. Класно також, що працює від акумулятора, а не від батарейок. Рекомендую!
- Достоинства:
- Чітко чути слова та звуки
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Степан В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой
Класна іграшка. Яскраві картинки, хороший звук. Дитина 3 роки сама розібралась як і що робити тепер з задоволенням міняє сам карточки. Зручно, що іграшка маленька і можна брати з собою. Обов'язково замовлю ще для похресника.
- Достоинства:
- Ціна-якість просто супер
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Вероніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Голубой
Класні розвиваючі карточки. Цікавий спосіб вивчення слів у ігровій формі. Все гарно упаковано.
- Достоинства:
- Допомагають у вивченні та розумінні нових слів
- Продавец opsale
- Злата К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дуже сподобались, дитина в захваті! Чудовий подарунок на день народження. За таку ціну просто топ.
- Достоинства:
- Цікаві, все чітко чути
- Продавец opsale
- Віра М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Чудові карточки для вивчення англійської мови для дітей. Донечка швидко розібралась і почала вже повторяти свої перші англійські слова. Приємний менеджер, все швидко відправили. Рекомендую!
- Достоинства:
- Все зроблено якісно
- Продавец opsale
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Доброго дня, виникла проблема, не озвучує всі картки, вставляємо штрих кодом вниз
- Продавец opsale
Доброго дня, нам прикро, що сталася така ситуація. З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення даного питання.
- Христина С***Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Доброго дня ,виникла проблема
Вчора забрала планшет ,сьогодні перевірили як працює ,озвучує тільки одну сторону карток ? Чому так ?- Недостатки:
- Не працюэ
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Можливо не вірно вставляєте картки, потрібно штрихкодом вниз.