Отзывы покупателей о Капли от блох и клещей для котят и щенков ProVET Инсектостоп 6 пипеток на холку

Оценка пользователей 3.74/5
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Do.Little

Дієвий засіб

• Марина П***

Дякую!

• Оксана Г***

Поки все добре, у використанні будемо бачити з часом...

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Наталья Б***

Каплі дуже хороші

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Виктория П***

Гарні каплі, нам допомогли позбавитися бліх, потім наділи ланцюжок від бліх і все добре

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:

Добрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Ольга

Не працюють зовсім

Достоинства:
    Недостатки:
    Блохи залишилися

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Інсектостоп краплі від бліх та кліщів для котів і собак пройшли державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність препаратів проти бліх доведена та підтверджена в ході досліджень. При використанні обов’язково треба звертати увагу на дозування препаратів в залежності від ваги Вашого улюбленця. Також треба враховувати, що при виявленні блошиної інвазії у вашої тваринки слід також звернути увагу та обробити місця де тваринка перебуває (утримається, відпочиває). Це пов'язано, насамперед з особливістю життєдіяльності комахи (блохи). Блохи перебувають на тварині лише 5 % свого життя, а весь інший час у навколишньому середовищі (лежанка, килим тощо). Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!

• Світлана Д***

Краплі гарні, трохи пахнуть спиртом, швидко висихають, не залишають жирної плями, бліх не стає десь за 2-3 доби. Вистачає на 21 добу.

Достоинства:
    Швидко всмоктуються, блохи дохнуть.
    Недостатки:
    Блохи мабуть недовольні.

• Ольга

Краплі не працюют зовсім, блохи не зникли, брала для цуценят 2 місяці, всі чешуться.

Достоинства:
    Немає, зря витратила гроші
    Недостатки:
    Не працює зовсім, не рекомендую!!!

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care

Хорошие капли.

Достоинства:
    Быстрая отправка товара.
    • Продавец  AMZip Care

щиро вдячні за ваш відгук!

• Гончарова Т***

Використовувала для вуличних кошенят. Краплі подіяли за добу. Живих блох немає.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Кіра Т***

Не допоміг для кошенят, рекомендую придбати таблетки замість цих

Достоинства:
    Недостатки:
    Не допоміг від бліх

• Инга

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Катерина

Не працюють зовсім. Спробувала на своїх двох котах, результату ніякого.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не працюють

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар.
      Краплі Інсектостоп від бліх та кліщів для котенят і цуценят пройшли державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність препаратів проти бліх доведена та підтверджена в ході досліджень.
      Бажаємо гарного дня!

• Єлизавета К***

Засіб ефективний. Замовляли більше 5 разів, виводив навіть кліщів у собак, коти не знали, що таке блохи після першого застосування. Але останній раз замовили і товар ніби бракований. Всі минулі рази препарат мав дуже неприємний запах гнилого, але тим не менш був дуже дієвий. На цей раз засіб має легкий запах спирту і навіть на 5 раз обробки тварини - ефекту нуль. Здається, ніби ще більше бліх стає. Сподіваюсь, то лиш якийсь брак, бо всі рази до останнього - усе було чудово

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET!
      Краплі Інсектостоп від бліх та кліщів для котенят і цуценят пройшли державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність та безпека препаратів доведена та підтверджена в ході досліджень.
      Щоб уникнути специфічного запаху зараз ми використовуємо діючу речовину з більш високим кількісним вмістом. Протипаразитарний ефект доведений.
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Олена

Препарат дієвий. Використовували двічі з метою профілактики. У нашого щеняти такси жодного кліща й жодної блохи. Препарат має не дуже приємний рибний запах, але він відчувається 15-30 хвилин. Собаку краще обробляти у першій половині дня, перед прогулянкою.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Тараненко Д***

Згідно з інструкцією провели процедури а ефекту нуль.

Достоинства:
    Недостатки:
    Зовсім не діє проти блох
  • Ірина Г***

Не допомогли, блох стало ще більше

• Ivan D***

Норм блох можно поганять. Взяли блохастого, грязного. Помыли, обработали от блох. Да, уже знаю что так делать нельзя, но уж очень борзо бегали по нему. Дальше так поступать не будем. Будем разделять тремя днями мытье и обработку. Но суть не в том. Котях никак не выразил своего неготования по поводу обработки, только активнее чесался. Говорят, что блохи перед смертью активнее кусают. НЗ, я готов в это поверить. Через час примерно покусаный котейка стал чесаться все меньше и потом вообще уснул сладко- сладко. Блох я больше не видел.

• Ivan D***

Норм блох можно поганять. Взяли блохастого, грязного. Помыли, обработали от блох. Да, уже знаю что так делать нельзя, но уж очень борзо бегали по нему. Дальше так поступать не будем. Будем разделять тремя днями мытье и обработку. Но суть не в том. Котях никак не выразил своего негодования по поводу обработки, только активнее чесался. Говорят, что блохи перед смертью активнее кусают. Не знаю, я готов в это поверить. Через час примерно покусанный котейка стал чесаться все меньше и потом вообще уснул сладко- сладко. Блох я больше не видел.

• сергей К***

не работает

Достоинства:
    Недостатки:
    эфекта ноль
  • Юлия Н***

У нас домашний котенок, не понятно пока....видео только, что слишком жирное и капсул много.....

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Жирный, 6 шт в упаковке, а минимальный заказ 2 упаковки, это слишком много для домашних любимцев
  • Олег М***

Нам вообще не помог
    Только хуже стало

• Елена О***

супер

• Валерия К***

Средство очень хорошее . Рекомендую

Достоинства:
    Быстро действует
  • Наталья С***

Две упаковки на долго хватит. Капала 2й раз - капли прекрасные. Убивают всю живность)
    Состав хороший. Для животных до 3кг.

• Виктория П***

Не берите это средство. Деньги на ветер.

• Татьяна Г***
    • Ирина

Почему такая оценка?

• Анна

Для меня не понятно, почему не допечатанна дата изготовления. Причём на обеих заказанных упаковках.

• Наталя

Будьте внимательны! Первые цифры - это серийный номер, под ними дата изготовления 06.20г.

• Наталя

Капли шикарные!
    Покупала котенку до 1кг. Подобрала на улице, был весь в блохах, без конца чесался и трусил ушами.
    Через сутки все блохи и клещи пропали. Не чешется. Я очень довольна.
    Всем рекомендую эти капли.

Достоинства:
    Результат, цена
  • Герасимова Е***

Берём второй раз.
    Ни блох ни клещей не было за все лето. Главное не забывать обрабатывать щенка.

Достоинства:
    Работает.
    Недостатки:
    Не нашла.
  • Ирина Д***

Для маленьких котят оптимальный вариант первичной обработки.

Достоинства:
    Упаковка (6 штук) и цена.
  • Полина

Прокапали впервые почти в 3 месяца.
    И сразу одела ошейник от блох.
    Надеюсь что в тандеме - поможет

Достоинства:
    Удобно , просто наносить
    Недостатки:
    Воняет - жуть
  • Герасимова Е***

Капли рабочие, применили щенку в 7 недель, гуляли в лесах. Все ок!

Достоинства:
    Действуют, быстро впитываются. Работают.
    Недостатки:
    Нет.
  • Константин К***

Обработал этими каплями собаку и котов.Как по инструкции.Через пару дней снова вынимал пинцетом клещей .С того же места где и обработал.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не эфективен
  • Юлия

Хорошие

• Юлия С***