Отзывы покупателей о USB LED Лампа 200 W 4800 mAh Светильник на аккумуляторе , Лампа кемпинговая походная Ночник с подвесом , Лампочка Светодиодная с зарядкой аккумуляторная фонарь

Оценка пользователей 4.37/5
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дякую за товар товар хороший

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Доброго дня, лампа подобається, але є питання. Написано, що заряджання йде 2-3 години, але індикатор зарядки блимав всі 6 годин, що вона заряджалась і я не розумів, чи зарядилась лампа. Потім я просто витягнув шнур і лампа була заряджена. Користувався блоком на 2А. Підкажіть, як повинен поводитись індикатор заряду, якщо лампа заряджена?

Гарного користування та будемо раді бачити вас знову
      Індикатор пересатає горіти коли лампа заряджена

• Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Супер!!! Дуже швидко отримали. Довго тримає заряд.

• Олександр

Андрій, підкажіть, як довго тримає?

• ОЛьга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Приблизно через 3 тижні есплуатації пропав індикатор зарядження лампи, пізніше я зрозуміла, що вона перестала заряджатися. Що ж, гарантійний термін минув, тому повернути її я не можу

Достоинства:
    прийшла вчасно
    Недостатки:
    не заряджається
    • Продавец  VilliniShop

Вітаємо.В особистих повідомленнях надали інформацію для вирішення питання ,по Вашому випадку.

• Саша

"Також лампа без індикаторів , підкажіть де ви побачили їх ?" (с) VilliniShop

VilliniShop, вы же ниже писали что в лампе нет индикаторов, теперь они опять появились на лампе? Или почему тут вас упоминание индикатора зарядки не смутило.

• Продавец  VilliniShop

Саша Ви активний діяч на маркетплейсі.
      Проте змушені зазначити, що ваші коментарі під відгуками покупців та в обговореннях замовлень є недоречними та часто не відповідають фактичним характеристикам товару або умовам конкретного замовлення.
      Ви не є покупцем у зазначених випадках і не берете участі в оформленні чи виконанні цих замовлень, тому ваші припущення щодо комплектації, функціоналу , можуть вводити інших користувачів в оману.
      Комунікація щодо конкретного товару чи гарантійного випадку ведеться безпосередньо між продавцем і покупцем. Залучення третьої сторони з неперевіреними твердженнями лише ускладнює вирішення питання.
      Просимо утриматися від подібних втручань у відгуки та службову переписку, якщо ви не є безпосереднім учасником покупки.
      Дякуємо за розуміння.

• Олександр О***

Нарікань не має.

Достоинства:
    Дуже добре працює.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  VilliniShop

• Сашко

Олександре, підкажіть, будь ласка, що саме трохи не дотягнуло до 5 зірок?
      Було б цікаво почути ваш практичний досвід.

• Євген

Александр, а 200W там реально чувствуется? Это же должна быть яркость как у прожектора. Или это просто цифры на коробке, а светит как обычная экономка на 10-15 Вт? Интересно, хватает ли её реально на комнату 20-30 метров, как заявляет продавец

• Тетяна Р***

Класна лампа

• Олександр

Тетяно, а для яких задач вам її вистачає - як додаткове світло чи повноцінно освітлює кімнату?

Дякуємо за відгук
      VilliniShop дякує за вашу довіру!

• Ірина М***

Лампа довго працює 8-10 годин . Заряджається 2-3 години

Достоинства:
    Працює 8-10 годин
    • Сашко

Ірино, підкажіть, будь ласка, з власного досвіду:
      8–10 годин - це загальний час роботи лампи, чи саме час, коли вона світить достатньо яскраво для повноцінного освітлення кімнати?
      Цікавить, на скільки приблизно вистачає саме яскравого режиму.

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Поки усе норм. Дякую Розетці!

• Алекс

Елена, а на який приблизно час вам вистачає лампи в реальному користуванні?
      Цікаво порівняти досвід. Дякую.

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа світить гарно, але вистачає не надовго.Написано, що триває до 6-8 годин, але насправді 2-3 години.

• Продавец  VilliniShop

Дуже дякуємо за ваш відгук , і хотіли б зазначити що лампу потрібно заряджати звичайною зарядкою не квік чардж тоді вона зарядиться і буде світити як вказано в описі . Ми спеціально це вказали в картці товару . Вам потрібен блок потужністю не більше ніж 2А бо все що більше ніж 2.1 це швидка зарядка . В лампах захист проти неї . Дякую

• Алекс

Ларисо, підкажіть, будь ласка, чи допомогла вам порада продавця щодо заряджання звичайним блоком?
      Чи вдалося після цього збільшити час роботи лампи ближче до заявлених 6-8 годин?
      Дякую.

• Дмитрий

Цікаво, а 8–10 годин вона світить однаково яскраво? Бо продавець сам пише в описі, що яскравість падає пропорційно розряду. Скоріш за все, на 5-й годині вона вже ледь тліє як нічник. Ірино, ви пробували при ній читати, наприклад, на 7-й годині роботи?

• Дмитро П***

Світить довго та яскраво - все працює як потрібно . Якісна лампа

Достоинства:
    Все згідно опису
    • Сашко

Дмитре, "світить довго" - це дуже відносно. В описі заявлено до 8 годин. У вас вона реально тримає яскравість хоча б 4 години на максимумі? Бо зазвичай такі лампи через 2 години стають як нічник. Поділіться досвідом, бо "згідно опису" - це занадто загально

• Марек М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

В первые дни упали с потолка у меня раз 5, спокойно разобрал их и выравнил, держит реально долго очень и светит огонь !

Достоинства:
    Качестенный и не ломаеться
    • Алекс

Марек, підкажіть, будь ласка: що саме ви “вирівняли” після падінь - корпус?
      І ще цікаво з практики: приблизно на скільки часу вам вистачає лампи при яскравому світлі? Дякую.

• Продавец  VilliniShop

Шановний , Алекс ! Ми раді що вас цікавлять всі без виключення товари нашого магазину і ви жодного не купили ) Приїздіть до нас ми вам покажемо ,як саме зібрати пристрій після падіння і до того так щоб світло залишилося у вас яскравим . Як говориться ліпше раз спробувати чим тисячі раз запитати . Дякую

• Алекс

Я звертався не до магазину, а безпосередньо до покупця, щоб уточнити його особистий досвід використання.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа приїхала у відкритої коробці. Напівзаряджена. Вона не працює. Після ввімкнення горить хвилин 10 і потім згасає. Індикатори не працюють. Як мені її поміняти?

Достоинства:
    Переваги могли бути, якби все працювало згідно опису.
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  VilliniShop

Доброго дня. Лампи відправляються з фулфілменту розетки і вони завжди нова . Вони не мають бути заряджені на 100% і ми про то ніде не завялємо . Лампу зарядити потрібно щоб вона не гасла . Також лампа без індикаторів , підкажіть де ви побачили їх ?

• Продавец  VilliniShop

Зі спілкування з клієнтом зрозуміло що індикатору бути ніде не має але було б добре щоб він показував . Чим саме і скільки часу заряджали відповідь не отримав . Навіть не знаю як прокоментувати дану проблему , якщо вона існує в принципі. В любому випадку можете нам відправити і ми перевіримо лампу . Дякую

• Александр

"Також лампа без індикаторів , підкажіть де ви побачили їх ?" (с) VilliniShop

Так на фотографиях от покупателей явно видны 4 точки сверху светятся индикаторы заряда.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Працює більше 6-ти годин . Для освітлення кімнати повністю вистачає . Виглядає якісно зібраною та без сторонніх запахів. Хороша річ

Достоинства:
    Довий час роботи
    • Олександр

Анно, підкажіть, будь ласка, на якому режимі у вас виходить понад 6 годин роботи?

• Ніна

Анно, ви пишете "вистачає повністю". Якщо вона 6 годин світить як нічник - це одне, а якщо реально освітлює кімнату - зовсім інше.

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампу брала ще рік тому. Працює супер, заряд тримає, вистачає на довго Всю ніч працювала бо дитина засинає лише зі світлом.

Достоинства:
    Досить довго працює на мінімальному режимі
    • Сашко

Так, на мінімальному режимі лампа дійсно працює значно довше - це логічно
      Людмило, підкажіть, будь ласка: у вас яка саме версія лампи - на 150 W чи вже новіша?
      Рік тому, здається, була ще модифікація на 150 W, цікаво порівняти досвід. Дякую.

• Марина Ш***

Коштує своіх грошей . Якість відмінна . Відповідає характеристикам

Достоинства:
    Довго світить
    • Олександр

Марино, буде корисно для інших покупців: скільки годин лампа у вас працює до помітного зменшення яскравості? Дякую.

• Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Працює більше 5-ти годин та освітлює 20-кв кімнату з легкістю. Якісна річ . Раджу

Достоинства:
    Довгий час роботи
    • Олександр

Максиме, підкажіть, будь ласка, це загальний час роботи до повної розрядки, чи мова саме про яскравий режим?
      Хочу правильно зрозуміти з вашого досвіду. Дякую.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Влітку того року брала. Лампа супер. Хочу замовити ще і немає в наявності. Коли буде в наявності?

Дякуэмо за відгук . Лампа в наявності

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

лампа проробила меньше місяця, перестала заряджатись. Заряджала її по інструкціі тільки проводом з комплекту.

Достоинства:
    яскрава
    Недостатки:
    проробила меньше місяця
    • Продавец  VilliniShop

Шановна Євгенія . Відправляйте лампу на сервіс центр і ми перевіримо лампу і якщ вона сама по собі вийшла зі строю то звісно ми вам повернемо кошти.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Напевне, одна з найкращих покупок під час відключень світла.
    Є два режими роботи. Я завжди користуюсь першим на максимальній яскравості і мені спокійно вистачає його на годин 6. Якщо використовувати економно, то можна і набагато більше.
    Єдиний нюанс - довга зарядка. І зверніть увагу, що не можна заряджати на швидкій зарядці.
    В описі вказано, що час зарядки - 2-4 год, але в цей час не вкладалась. Годин 6 ближче до правди.

Достоинства:
    Чудова яскравість, довгий час автономної роботи
    Недостатки:
    Довга зарядка
    • Олександр

Маріє, підкажіть, будь ласка, уточню: ці ~6 годин - це до повного розряду «в нуль»?
      І чи правильно я розумію, що яскравість протягом цього часу поступово зменшується?
      Просто в описі зазначено, що світло тьмяніє пропорційно заряду, тому хочеться правильно зрозуміти, скільки часу лампа світить саме максимально яскраво.

• Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Написала попередній гарний відгук передчасно. Зараз трошки користувалися світильником - так він майже зовсім не тримає заряд. Зі стану повного заряду акумулятора вистачає на годину з малим яскравого світла. Розчарування.

• Продавец  VilliniShop

Все може бути якщо ви її заряджали квік чарджем . Відправте нам ми перевіримо і дамо відповідь що сталось . Лампа працює 8 годин з легкістю

• Александр

Подтверждаю, час с небольшим светит ярко, потом стремительно тускнеет. (все 8 ламп, которые я покупал)
      Никакими 8 часами максимального света там и не пахнет.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа дуже хороша. Світить яскраво. Годин 5 на максимальному світлі потім потроху тускніє. Покупкою задоволені.

Достоинства:
    Яскраве світло до 5 годин
    Недостатки:
    Не виявили
    • Сашко

Цікаво порахувати цифри.
      Акумулятор 4800 mAh при ~3,7 В - це близько 17-18 Вт·год енергії.
      Якщо лампа світить ~5 годин на «максимальному» режимі, то середнє споживання виходить приблизно 3-4 Вт і це мабуть нормальне значення для кемпінгової лампи.

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Перестала заряджатись через 2 тижні, подумав лампочка індікатора згоріла, а ніт, просто не заряжається, різні шнури пробував, не допомогло, не раджу

Достоинства:
    напочатку працювала
    Недостатки:
    через 2 тижн пересатла
    • Олександр

Євгене, шкода, що так сталося.
      Якщо з моменту покупки минуло лише близько двох тижнів, то на товар ще діє гарантія.
      Можливо, варто звернутися до продавця для перевірки або заміни — такі ситуації зазвичай вирішуються по гарантії.

• Олександр Н***

Замовляю ще дві

• Алекс

Олександре, ви замовляли ще дві - чи прийшли вони такої ж якості, як перша? Чи є в них індикатори заряду? Бо зараз у коментарях справжній детектив: магазин каже, що індикаторів немає, а покупці кажуть, що є. Поділіться досвідом використання всієї "колекції". Дяк.

• Олег I***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампочка розміром як 2л банка, а світить як ліхтарик на телефоні. з плюсів - поки що тримає заряд досить довго - без відчутного зниження рівня яскравості. одним словом - такоє...

Достоинства:
    Тримає заряд
    Недостатки:
    слабке світло, велика
    • Олександр

Олег, підкажіть, 8 годин на максимумі тримає? (як запевняє продавець).

• Олег I***

Та ні, яких 8. Не варто так серйозно сприймати опис китайського ширпотребу його продавцями))) але кілька годин без втрати яскравості тримає. От зараз сиджу біля неї четверту годину, то вже ледь жевріє - можна сказати що світла від неї зараз вистачачить хіба що для того, щоб знайти саму лампу в темряві...

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа чудова. Світить ярко, начебто світло і не вимикали). Батареї вистачає десь на 5-6 годин. Використовую з задоволенням). Дякую

• Сашко

Ольга, уточніть, будь ласка: після 5–6 годин роботи лампа вже повністю сідає? Бо в описі зазначено до 24 годин роботи — цікаво зрозуміти, на яких режимах.

• Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Чудовий світильник! Саме те, що потрібно під час відключення електроенергії. Світить яскраво, освітлює добре. Можна навіть писати під таким світлом.

• Александр

Если бы там были заявленные в описании 200W, можно было бы не только писать под таким светом.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Г...о яке не вартує своїх грошей. Після 2-ого заряджання просто перестала брати зарядку. Категорично не рекомендую. Взяв дешевшу, яка світить яскравіще і не є...е мозок.

• Лілія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Вмикаю на кухні та в кімнаті коли читаю , світить цілий день а на ніч коли є світло ставлю на зарядку . Вона освітлює з легкістю кухню , вона яскрава як звичайна лампа . Доставили швидко , лампою задоволена

Достоинства:
    Світить цілий день
  • Павел Г***

Г***о

• Продавец  VilliniShop

Цікавий час , цікаві люди) Ми зізвонились з клієнтом і він повідомив що лампа впала на пол і розбилась . І він написав даний відгук . На питання чим винна лампа чи ми як продавці він сказав що нічим але написав такий відгук . Вам також гарного дня

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Дуже чудова лампа. Довго тримає заряд і чудово освітлює.

• Тетяна С***

Загалом все подобається!

Достоинства:
    Заряджає і від павербанку, і від розетки.
    Світить добре.
    Але у мене питання: як краще для акумулятора? Постійно його підзаряджати чи краще повністю розрядити і лише потім заряджати?
    Недостатки:
    Перше заряджання було дууууже довгим. Більше як 8 годин.
    Вже думала, що товар неналежної якості (бо на сайті пише, що заряджання 2-3 години).
    Але через годин 8 ( -) індикатор перестав блимати!
    • Продавец  VilliniShop

Дякуємо за відгук за те що обрали наш магазин. Так перша зарядка зележить від степені розрядки батареї . Іноді буває і так як ви описуєте тим більше зараз не зрозуміло яка напруга в мережі . Але подальші зарядки мають бути швидше . Стосовно зарядок взагалі , то аккумулятори не люблять глибоких розрядок , тому ліпше його розряжати десь відсотків на 80 а потім заряджати і не тримати його в розрядженному стані ніколи

• Сашко

Villinishop, перепрошую за уточнення, але трохи заплутався.

В інших відповідях ви радите для нормальної роботи спочатку повністю розрядити лампу (Для нормальної роботи, лампу треба спочатку повністю розрядити),
      а тут вже пишете, що глибокі розрядки акумулятору шкідливі.

Підкажіть, будь ласка, яка рекомендація все ж таки правильна.

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Якість і функціонал не відрізняється від заявлених. На максимальній яскравості працює 5 годин, майже без втрати люменів. Дійсно яскраво освітлює зал (24 квадрати). Більше не тримав увімкнутою оскільки відсутня необхідність (графік відключень - 5 годин немає електрики, 4 години є електрика).
    За 4 години присутності електрики повністю не заряджається (зелений індикатор мерехтить до нового відключення). Але це не напружує, оскільки графіки не лінійні, і коли випадає, що з 19-20 до 23-24 години є єлектрика (заряджається не повністю за цей час), потім час сну (23-24 до 4-5 години увімкнуто в розетку і з 4-5-ї години до підйому встигає зарядитись).
    Але все ж таки питання до продавця: чи можна використовувати не 2-х амперну зарядку, 3-х амперну (в мене є й таке)?
    Дякую за відповідь.

Достоинства:
    Стабільне, яскраве світло протягом 5-6 годин на максимальній яскравості
    Недостатки:
    Не заряджається за 4 години штатним кабелем і зарядкою з рекомендованою продавцем потужністю.
    • Продавец  VilliniShop

Дякую вам за те що обрати наш магазин та ваш відгук . Якщо використовувати більше ніж 2 ампера то лампа або буде не дозаряджатися або не заряджатися взагалі та буде псуватися батарея так як лампа не підтримує швидку зарядку QC а все що більше ніж 2.1 А по за мовчанню вважається швидкою зарядкою . Це стосується всіх простих пристроїв типу ламп і ліхтариків - це згідно наших тестів

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Під відключення світла прямо те що потрібно . Працює довго і освітлює всю кімнату

Достоинства:
    Довго світить
    • Олександр

Підкажіть, будь ласка, на який приблизно час вам вистачає цієї лампи на одному заряді?

• Світлана П***

Освітлює з легкістю 25 кв і працює більше 6-ти годин. Зроблена якісно

Достоинства:
    Освітлює легко 25 кв
    • Олександр

6 годин - це солідний показник. А яскравість протягом цих 6 годин стабільна? Чи через 2–3 години вона починає помітно тьмяніти? Просто цікаво, чи це "чесні" 6 годин яскравого світла, чи загальний час роботи до повного вимкнення

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Кнопка вмикання прямо вбрід кріпленням, це дуже не зручно бо щоб ввімкнути треба спочатку знімати , потім вмикати і назад вішати, в мене є схожа то там збоку і та є індикатор заряду а на цій немає, мені не дуже сподобалось

• Олександр

Ірино, підкажіть, будь ласка, на який приблизно час роботи вам вистачає цієї лампи на одному заряді? Цікавить реальний досвід використання. Дякую.

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop

Лампа светит хорошо буквально часа два,освещает небольшое пространство. Надеялась на лучшее...

Достоинства:
    Немного светит
    Недостатки:
    Есть,заряда хватает не надолго
    • Продавец  VilliniShop

Лампа світить довго та потужно якщо її заряджати так як вказано в описі . Дана лампа не заряджається блоками зі швидкою зарядкою - , бажано використовувати блок потужністю не більше 8-10 Ват.