- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дякую за товар товар хороший
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Доброго дня, лампа подобається, але є питання. Написано, що заряджання йде 2-3 години, але індикатор зарядки блимав всі 6 годин, що вона заряджалась і я не розумів, чи зарядилась лампа. Потім я просто витягнув шнур і лампа була заряджена. Користувався блоком на 2А. Підкажіть, як повинен поводитись індикатор заряду, якщо лампа заряджена?
Гарного користування та будемо раді бачити вас знову
Індикатор пересатає горіти коли лампа заряджена
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Супер!!! Дуже швидко отримали. Довго тримає заряд.
Гарного користування та будемо раді бачити вас знову - Олександр
Андрій, підкажіть, як довго тримає?
- ОЛьга З***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Приблизно через 3 тижні есплуатації пропав індикатор зарядження лампи, пізніше я зрозуміла, що вона перестала заряджатися. Що ж, гарантійний термін минув, тому повернути її я не можу
- Достоинства:
- прийшла вчасно
- Недостатки:
- не заряджається
- Продавец VilliniShop
Вітаємо.В особистих повідомленнях надали інформацію для вирішення питання ,по Вашому випадку.
- Саша
"Також лампа без індикаторів , підкажіть де ви побачили їх ?" (с) VilliniShop
VilliniShop, вы же ниже писали что в лампе нет индикаторов, теперь они опять появились на лампе? Или почему тут вас упоминание индикатора зарядки не смутило. - Продавец VilliniShop
Саша Ви активний діяч на маркетплейсі.
Проте змушені зазначити, що ваші коментарі під відгуками покупців та в обговореннях замовлень є недоречними та часто не відповідають фактичним характеристикам товару або умовам конкретного замовлення.
Ви не є покупцем у зазначених випадках і не берете участі в оформленні чи виконанні цих замовлень, тому ваші припущення щодо комплектації, функціоналу , можуть вводити інших користувачів в оману.
Комунікація щодо конкретного товару чи гарантійного випадку ведеться безпосередньо між продавцем і покупцем. Залучення третьої сторони з неперевіреними твердженнями лише ускладнює вирішення питання.
Просимо утриматися від подібних втручань у відгуки та службову переписку, якщо ви не є безпосереднім учасником покупки.
Дякуємо за розуміння.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Нарікань не має.
- Достоинства:
- Дуже добре працює.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец VilliniShop
Гарного користування та будемо раді бачити вас знову - Сашко
Олександре, підкажіть, будь ласка, що саме трохи не дотягнуло до 5 зірок?
Було б цікаво почути ваш практичний досвід. - Євген
Александр, а 200W там реально чувствуется? Это же должна быть яркость как у прожектора. Или это просто цифры на коробке, а светит как обычная экономка на 10-15 Вт? Интересно, хватает ли её реально на комнату 20-30 метров, как заявляет продавец
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Класна лампа
- Олександр
Тетяно, а для яких задач вам її вистачає - як додаткове світло чи повноцінно освітлює кімнату?
Дякуємо за відгук
VilliniShop дякує за вашу довіру!
Гарного користування та будемо раді бачити вас знову
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа довго працює 8-10 годин . Заряджається 2-3 години
- Достоинства:
- Працює 8-10 годин
- Сашко
Ірино, підкажіть, будь ласка, з власного досвіду:
8–10 годин - це загальний час роботи лампи, чи саме час, коли вона світить достатньо яскраво для повноцінного освітлення кімнати?
Цікавить, на скільки приблизно вистачає саме яскравого режиму.
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Поки усе норм. Дякую Розетці!
- Алекс
Елена, а на який приблизно час вам вистачає лампи в реальному користуванні?
Цікаво порівняти досвід. Дякую.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа світить гарно, але вистачає не надовго.Написано, що триває до 6-8 годин, але насправді 2-3 години.
- Продавец VilliniShop
Дуже дякуємо за ваш відгук , і хотіли б зазначити що лампу потрібно заряджати звичайною зарядкою не квік чардж тоді вона зарядиться і буде світити як вказано в описі . Ми спеціально це вказали в картці товару . Вам потрібен блок потужністю не більше ніж 2А бо все що більше ніж 2.1 це швидка зарядка . В лампах захист проти неї . Дякую
- Алекс
Ларисо, підкажіть, будь ласка, чи допомогла вам порада продавця щодо заряджання звичайним блоком?
Чи вдалося після цього збільшити час роботи лампи ближче до заявлених 6-8 годин?
Дякую. - Дмитрий
Цікаво, а 8–10 годин вона світить однаково яскраво? Бо продавець сам пише в описі, що яскравість падає пропорційно розряду. Скоріш за все, на 5-й годині вона вже ледь тліє як нічник. Ірино, ви пробували при ній читати, наприклад, на 7-й годині роботи?
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Світить довго та яскраво - все працює як потрібно . Якісна лампа
- Достоинства:
- Все згідно опису
- Сашко
Дмитре, "світить довго" - це дуже відносно. В описі заявлено до 8 годин. У вас вона реально тримає яскравість хоча б 4 години на максимумі? Бо зазвичай такі лампи через 2 години стають як нічник. Поділіться досвідом, бо "згідно опису" - це занадто загально
- Марек М***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
В первые дни упали с потолка у меня раз 5, спокойно разобрал их и выравнил, держит реально долго очень и светит огонь !
- Достоинства:
- Качестенный и не ломаеться
- Алекс
Марек, підкажіть, будь ласка: що саме ви “вирівняли” після падінь - корпус?
І ще цікаво з практики: приблизно на скільки часу вам вистачає лампи при яскравому світлі? Дякую. - Продавец VilliniShop
Шановний , Алекс ! Ми раді що вас цікавлять всі без виключення товари нашого магазину і ви жодного не купили ) Приїздіть до нас ми вам покажемо ,як саме зібрати пристрій після падіння і до того так щоб світло залишилося у вас яскравим . Як говориться ліпше раз спробувати чим тисячі раз запитати . Дякую
- Алекс
Я звертався не до магазину, а безпосередньо до покупця, щоб уточнити його особистий досвід використання.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа приїхала у відкритої коробці. Напівзаряджена. Вона не працює. Після ввімкнення горить хвилин 10 і потім згасає. Індикатори не працюють. Як мені її поміняти?
- Достоинства:
- Переваги могли бути, якби все працювало згідно опису.
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец VilliniShop
Доброго дня. Лампи відправляються з фулфілменту розетки і вони завжди нова . Вони не мають бути заряджені на 100% і ми про то ніде не завялємо . Лампу зарядити потрібно щоб вона не гасла . Також лампа без індикаторів , підкажіть де ви побачили їх ?
- Продавец VilliniShop
Зі спілкування з клієнтом зрозуміло що індикатору бути ніде не має але було б добре щоб він показував . Чим саме і скільки часу заряджали відповідь не отримав . Навіть не знаю як прокоментувати дану проблему , якщо вона існує в принципі. В любому випадку можете нам відправити і ми перевіримо лампу . Дякую
- Александр
"Також лампа без індикаторів , підкажіть де ви побачили їх ?" (с) VilliniShop
Так на фотографиях от покупателей явно видны 4 точки сверху светятся индикаторы заряда.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Працює більше 6-ти годин . Для освітлення кімнати повністю вистачає . Виглядає якісно зібраною та без сторонніх запахів. Хороша річ
- Достоинства:
- Довий час роботи
- Олександр
Анно, підкажіть, будь ласка, на якому режимі у вас виходить понад 6 годин роботи?
- Ніна
Анно, ви пишете "вистачає повністю". Якщо вона 6 годин світить як нічник - це одне, а якщо реально освітлює кімнату - зовсім інше.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампу брала ще рік тому. Працює супер, заряд тримає, вистачає на довго Всю ніч працювала бо дитина засинає лише зі світлом.
- Достоинства:
- Досить довго працює на мінімальному режимі
- Сашко
Так, на мінімальному режимі лампа дійсно працює значно довше - це логічно
Людмило, підкажіть, будь ласка: у вас яка саме версія лампи - на 150 W чи вже новіша?
Рік тому, здається, була ще модифікація на 150 W, цікаво порівняти досвід. Дякую.
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Коштує своіх грошей . Якість відмінна . Відповідає характеристикам
- Достоинства:
- Довго світить
- Олександр
Марино, буде корисно для інших покупців: скільки годин лампа у вас працює до помітного зменшення яскравості? Дякую.
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Працює більше 5-ти годин та освітлює 20-кв кімнату з легкістю. Якісна річ . Раджу
- Достоинства:
- Довгий час роботи
- Олександр
Максиме, підкажіть, будь ласка, це загальний час роботи до повної розрядки, чи мова саме про яскравий режим?
Хочу правильно зрозуміти з вашого досвіду. Дякую.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Влітку того року брала. Лампа супер. Хочу замовити ще і немає в наявності. Коли буде в наявності?
Дякуэмо за відгук . Лампа в наявності
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
лампа проробила меньше місяця, перестала заряджатись. Заряджала її по інструкціі тільки проводом з комплекту.
- Достоинства:
- яскрава
- Недостатки:
- проробила меньше місяця
- Продавец VilliniShop
Шановна Євгенія . Відправляйте лампу на сервіс центр і ми перевіримо лампу і якщ вона сама по собі вийшла зі строю то звісно ми вам повернемо кошти.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Напевне, одна з найкращих покупок під час відключень світла.
Є два режими роботи. Я завжди користуюсь першим на максимальній яскравості і мені спокійно вистачає його на годин 6. Якщо використовувати економно, то можна і набагато більше.
Єдиний нюанс - довга зарядка. І зверніть увагу, що не можна заряджати на швидкій зарядці.
В описі вказано, що час зарядки - 2-4 год, але в цей час не вкладалась. Годин 6 ближче до правди.- Достоинства:
- Чудова яскравість, довгий час автономної роботи
- Недостатки:
- Довга зарядка
- Олександр
Маріє, підкажіть, будь ласка, уточню: ці ~6 годин - це до повного розряду «в нуль»?
І чи правильно я розумію, що яскравість протягом цього часу поступово зменшується?
Просто в описі зазначено, що світло тьмяніє пропорційно заряду, тому хочеться правильно зрозуміти, скільки часу лампа світить саме максимально яскраво.
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Написала попередній гарний відгук передчасно. Зараз трошки користувалися світильником - так він майже зовсім не тримає заряд. Зі стану повного заряду акумулятора вистачає на годину з малим яскравого світла. Розчарування.
- Продавец VilliniShop
Все може бути якщо ви її заряджали квік чарджем . Відправте нам ми перевіримо і дамо відповідь що сталось . Лампа працює 8 годин з легкістю
- Александр
Подтверждаю, час с небольшим светит ярко, потом стремительно тускнеет. (все 8 ламп, которые я покупал)
Никакими 8 часами максимального света там и не пахнет.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа дуже хороша. Світить яскраво. Годин 5 на максимальному світлі потім потроху тускніє. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Яскраве світло до 5 годин
- Недостатки:
- Не виявили
- Сашко
Цікаво порахувати цифри.
Акумулятор 4800 mAh при ~3,7 В - це близько 17-18 Вт·год енергії.
Якщо лампа світить ~5 годин на «максимальному» режимі, то середнє споживання виходить приблизно 3-4 Вт і це мабуть нормальне значення для кемпінгової лампи.
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Перестала заряджатись через 2 тижні, подумав лампочка індікатора згоріла, а ніт, просто не заряжається, різні шнури пробував, не допомогло, не раджу
- Достоинства:
- напочатку працювала
- Недостатки:
- через 2 тижн пересатла
- Олександр
Євгене, шкода, що так сталося.
Якщо з моменту покупки минуло лише близько двох тижнів, то на товар ще діє гарантія.
Можливо, варто звернутися до продавця для перевірки або заміни — такі ситуації зазвичай вирішуються по гарантії.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Замовляю ще дві
- Алекс
Олександре, ви замовляли ще дві - чи прийшли вони такої ж якості, як перша? Чи є в них індикатори заряду? Бо зараз у коментарях справжній детектив: магазин каже, що індикаторів немає, а покупці кажуть, що є. Поділіться досвідом використання всієї "колекції". Дяк.
- Олег I***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампочка розміром як 2л банка, а світить як ліхтарик на телефоні. з плюсів - поки що тримає заряд досить довго - без відчутного зниження рівня яскравості. одним словом - такоє...
- Достоинства:
- Тримає заряд
- Недостатки:
- слабке світло, велика
- Олександр
Олег, підкажіть, 8 годин на максимумі тримає? (як запевняє продавець).
- Олег I***
Та ні, яких 8. Не варто так серйозно сприймати опис китайського ширпотребу його продавцями))) але кілька годин без втрати яскравості тримає. От зараз сиджу біля неї четверту годину, то вже ледь жевріє - можна сказати що світла від неї зараз вистачачить хіба що для того, щоб знайти саму лампу в темряві...
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа чудова. Світить ярко, начебто світло і не вимикали). Батареї вистачає десь на 5-6 годин. Використовую з задоволенням). Дякую
- Сашко
Ольга, уточніть, будь ласка: після 5–6 годин роботи лампа вже повністю сідає? Бо в описі зазначено до 24 годин роботи — цікаво зрозуміти, на яких режимах.
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Чудовий світильник! Саме те, що потрібно під час відключення електроенергії. Світить яскраво, освітлює добре. Можна навіть писати під таким світлом.
- Александр
Если бы там были заявленные в описании 200W, можно было бы не только писать под таким светом.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Г...о яке не вартує своїх грошей. Після 2-ого заряджання просто перестала брати зарядку. Категорично не рекомендую. Взяв дешевшу, яка світить яскравіще і не є...е мозок.
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Вмикаю на кухні та в кімнаті коли читаю , світить цілий день а на ніч коли є світло ставлю на зарядку . Вона освітлює з легкістю кухню , вона яскрава як звичайна лампа . Доставили швидко , лампою задоволена
- Достоинства:
- Світить цілий день
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Г***о
- Продавец VilliniShop
Цікавий час , цікаві люди) Ми зізвонились з клієнтом і він повідомив що лампа впала на пол і розбилась . І він написав даний відгук . На питання чим винна лампа чи ми як продавці він сказав що нічим але написав такий відгук . Вам також гарного дня
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже чудова лампа. Довго тримає заряд і чудово освітлює.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Загалом все подобається!
- Достоинства:
- Заряджає і від павербанку, і від розетки.
Світить добре.
Але у мене питання: як краще для акумулятора? Постійно його підзаряджати чи краще повністю розрядити і лише потім заряджати? - Недостатки:
- Перше заряджання було дууууже довгим. Більше як 8 годин.
Вже думала, що товар неналежної якості (бо на сайті пише, що заряджання 2-3 години).
Але через годин 8 ( -) індикатор перестав блимати!
- Продавец VilliniShop
Дякуємо за відгук за те що обрали наш магазин. Так перша зарядка зележить від степені розрядки батареї . Іноді буває і так як ви описуєте тим більше зараз не зрозуміло яка напруга в мережі . Але подальші зарядки мають бути швидше . Стосовно зарядок взагалі , то аккумулятори не люблять глибоких розрядок , тому ліпше його розряжати десь відсотків на 80 а потім заряджати і не тримати його в розрядженному стані ніколи
- Сашко
Villinishop, перепрошую за уточнення, але трохи заплутався.
В інших відповідях ви радите для нормальної роботи спочатку повністю розрядити лампу (Для нормальної роботи, лампу треба спочатку повністю розрядити),
а тут вже пишете, що глибокі розрядки акумулятору шкідливі.
Підкажіть, будь ласка, яка рекомендація все ж таки правильна.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Якість і функціонал не відрізняється від заявлених. На максимальній яскравості працює 5 годин, майже без втрати люменів. Дійсно яскраво освітлює зал (24 квадрати). Більше не тримав увімкнутою оскільки відсутня необхідність (графік відключень - 5 годин немає електрики, 4 години є електрика).
За 4 години присутності електрики повністю не заряджається (зелений індикатор мерехтить до нового відключення). Але це не напружує, оскільки графіки не лінійні, і коли випадає, що з 19-20 до 23-24 години є єлектрика (заряджається не повністю за цей час), потім час сну (23-24 до 4-5 години увімкнуто в розетку і з 4-5-ї години до підйому встигає зарядитись).
Але все ж таки питання до продавця: чи можна використовувати не 2-х амперну зарядку, 3-х амперну (в мене є й таке)?
Дякую за відповідь.- Достоинства:
- Стабільне, яскраве світло протягом 5-6 годин на максимальній яскравості
- Недостатки:
- Не заряджається за 4 години штатним кабелем і зарядкою з рекомендованою продавцем потужністю.
- Продавец VilliniShop
Дякую вам за те що обрати наш магазин та ваш відгук . Якщо використовувати більше ніж 2 ампера то лампа або буде не дозаряджатися або не заряджатися взагалі та буде псуватися батарея так як лампа не підтримує швидку зарядку QC а все що більше ніж 2.1 А по за мовчанню вважається швидкою зарядкою . Це стосується всіх простих пристроїв типу ламп і ліхтариків - це згідно наших тестів
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Під відключення світла прямо те що потрібно . Працює довго і освітлює всю кімнату
- Достоинства:
- Довго світить
- Олександр
Підкажіть, будь ласка, на який приблизно час вам вистачає цієї лампи на одному заряді?
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Освітлює з легкістю 25 кв і працює більше 6-ти годин. Зроблена якісно
- Достоинства:
- Освітлює легко 25 кв
- Олександр
6 годин - це солідний показник. А яскравість протягом цих 6 годин стабільна? Чи через 2–3 години вона починає помітно тьмяніти? Просто цікаво, чи це "чесні" 6 годин яскравого світла, чи загальний час роботи до повного вимкнення
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Кнопка вмикання прямо вбрід кріпленням, це дуже не зручно бо щоб ввімкнути треба спочатку знімати , потім вмикати і назад вішати, в мене є схожа то там збоку і та є індикатор заряду а на цій немає, мені не дуже сподобалось
- Олександр
Ірино, підкажіть, будь ласка, на який приблизно час роботи вам вистачає цієї лампи на одному заряді? Цікавить реальний досвід використання. Дякую.
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Лампа светит хорошо буквально часа два,освещает небольшое пространство. Надеялась на лучшее...
- Достоинства:
- Немного светит
- Недостатки:
- Есть,заряда хватает не надолго
- Продавец VilliniShop
Лампа світить довго та потужно якщо її заряджати так як вказано в описі . Дана лампа не заряджається блоками зі швидкою зарядкою - , бажано використовувати блок потужністю не більше 8-10 Ват.