- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Дуже задоволений цією покупкою! Грілки швидко нагріваються, довго тримають тепло (до кількох годин), чудово підходять для холодної погоди.
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Гарний товар. Гріють, тепло. Добре що на всю стопу.
- Достоинства:
- Працюють і виконують свої функції
- Недостатки:
- Трішки дорого
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Дуже класна штука. Особливо в такі морози. Ногам тепло, відповідно все тіло гріє. Я задоволена
- Достоинства:
- Реально гріє
- Карина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Хороша річ насправді, мама в кіоску працює і дуже рятують ці устельки, коли відключають електроенергію.
Але я в шоці з подорожчання!
Купувала за 200, через неділю вже коштують 400!!! На 100%! Це як взагалі...- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Дорого
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Прокунсультувати або надати в повному обсязі інформацію після отримання посилки -.. і то побачила сюди зайшовши ще раз..
Розмір не могли і інформацію надати по телефону хоч при уточненні замовлення ваші оператори чи менеджери?!... Якщо при замовленні немає можливості обрати розмір - зв'язуються і уточнюють... Зазвичай!... І фото тут і які отримала - ну Китай це зрозуміло...але перекладу ніякого і інформування -0! // Я розумію що є перекладач онлайн... Але ж..!- Достоинства:
- Дякую за консультацією
- Недостатки:
- Краще пізно ніж ніколи
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Розмір фактичний 40... Потрібен був 45.. і правих більше ніж лівих..
- Достоинства:
- Таки прийшли...
- Недостатки:
- Обрати розмір - не вийшло!..
- Продавец Canister
Дякуємо за ваш відгук! В описі вказано розмір (40-45) Для хімічних грілок завжди потрібно брати на 3-5 розмірів менше, через те, що якщо брати в притик, вони будуть давити і натирати ногу. В кожній упаковці іде завжди правий і лійвий. З вами зв'яжеться менеджер для розв'язання даної ситуації
- Юлія М***
А чому немає вибору розміру і ваш менеджер не зв'язався щоб уточнити розмір перед відправкою???!... А те що вони не підходять я знаю і так!... І що Китай... Тобто написано одне - по факту інше!!! І навіть ніде не можна було на етапі замовлення вказати потрібний розмір!!!...
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Гріють 4 години
- Продавец Canister
Дякуємо за Ваш відгук! Якщо грілка перестала гріти менше ніж за 10 годин, її потрібно достати та потрусити протягом 10-20 секунд, потримати на повітря кілька хвилин, вона почте знову гріти.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Горілки довго працює і швидко нагріває) дякую)
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Canister
Брав для дядька з ЗСУ він залишився задоволений сказав гріє 8-10 годин, ноги в теплі, раджу до купівлі, буду замовляти ще грілки. Ціна нормальна та швидко отримав
- Достоинства:
- Ціна, гарно та долго гріє
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Canister
Купляв для брата в ЗСУ. Вчора було -20, сказав що гріли максимум дві години. Буду шукати іншого продавця і за адекватні кошти.
Не рекомендую- Недостатки:
- Гріли 2 години
- Євген У***
Якщо не рухатись, то вони всі не довго гріють. Потрібно їх помнути і хвилин на 5 за пазуху, знову працюватимуть
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Самі грілки в роботі ще не перевірені.
Але - розмір меньше аніж в опісі.
В мене було велике замовлення, проте замість упаковок по 5 пар, як вказано в описі, прийшла коробка з навалом навантаженими стельками, які частково були розпихані в пакети з рандомною кількістю всередині. Ви коли небудь спробували порахувати 115 упаковок чогось, що частково лежить без пачки, частково - в пачках із рандомною кількістю всередині?
Плюс упаковка не має нічого спільного із тим, що на картинці. Т.я. ці штуки дуже потрібні на фронті, я дуже сподіваюсь, що воно буде працювати як треба. Я не буду заморочуватись із поверненням, але у цього продавця нічого більше замовляти не буду і нікому не раджу.- Достоинства:
- Все прийшло
- Недостатки:
- не той розмір, не в упаковках, упаковка не відповідає фото
- Продавец Canister
Докуємо за відгук! Вибачте, що вам було не зручно рахувати, але вам відправили вашу загальну кількість устілок яку ви замовляли, розмір 40-44, вони підходять для 40-45, через те, що потрібно брати на розмір або два менше, щоб не давило в ногу. Фото товару повністю відповідає карточці товару, через те, що на фото вказано сам товар, а не пакування, параметри продута повністю збігатися, а на практиці ще краще ніж вказано.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Не коректно написали розмір в оголошенні. Замовляла 40-45, отримала 40-43, а мені потрібні були великого розміру. Доставка швидка і без проблем.
- Юлія М***
У мене взагалі не такі... Біло- жовті і все в китайських символах...
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Устілки гріють (військові відписали), замовлю ще
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Canister
Придбав ці устилки не вперше, гриє більше 10 годин, дуже приємне обігрівання. Дуже зручні, не натирають та не давлять в ноги. Вирішив придбати їх для своїх друзів із ЗСУ, і результат мене повністю задовольнив. Планую здійснити ще одне замовлення в майбутньому. Загалом рекомендую грилки
- Достоинства:
- Добре гріє, бильше 10 годін, зручни не давлять и не натірають
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Canister
Товар прийшов не той що на зображенні.Ще і розмір менший.І ціна завищена.Розчарована.Повертати не буду,бо критична потреба.Людина вже їде на фронт і нема часу шукати інше.Сподіваюсь,хоч якість не підведе.
- Достоинства:
- Сподіваюсь,що якість не підведе
- Недостатки:
- Не той товар