Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Детские Смарт Часы Modfit Zoopex Pink |1.69", Call, GPS, GSM, SIM, 8 ГБ, 240x240, 3MP, 850mAh, IP67| Розовый

• Отзывы про товар продавца 5FOX
  • Черешня Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

В характеристиках заявлена пам'ять 8 gb. А по факту після 3 фотографій пам'ять заповнена. Як це може бути?

Недостатки:
    Пам'ять
    • Продавец  5FOX

Добрий день, Роберте, справді, виробники вказують об'єм пам'яті у 8 ГБ, не враховуючи того факту, що система може займати до 70% пам'яті. Таку практику застосовують усі виробники годинників, смартфонів та інших пристроїв.

• Артур З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Якісний звук, приємний на дотик ремінець і відразу наклеєне захисне скло.
    Як не з слабкий сигнал сім карти може не опрацьовувати відео звʼязок та повідомлення навіть якщо є WiFi підключення

Достоинства:
    Швидко працює, якісний звук
    Недостатки:
    Потрібно сім карту щоб все налаштувати навіть коли підключений до WiFi
    • Продавец  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Годинник не коштує грошей, які за нього просять. Батарея розряжається досить швидко, геолокацію відображає часто з величезною похибкою

Достоинства:
    Дизайн, як для дитячого годинника, силіконовий чохол в комплекті для носіння на шиї
    Недостатки:
    АКБ, GPS

Добрий день, Дмитре.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, це важливо для нас. Ми раді, що вам сподобався дизайн годинника. Щодо батареї — це середній показник для подібних моделей при активному використанні.
      Стосовно геолокації в застосунку, допускається мінімальні похибки, проте ми передамо ваше зауваження для можливого вдосконалення.
      Нам шкода, що годинник не підійшов вам, адже багато покупців позитивно оцінили його та залишились задоволені.
      Якщо з моменту покупки не минуло 14 днів та товар у відповідному стані - ви можете повернути товар.
      Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки, щоб узгодити деталі.
      Дякуємо за Ваш час і розуміння!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Годинник гарний, зручний. Батарея тримає приблизно 2 дні. Якість відео не дуже, але це не важливо для мене. Брали для дзвінків та GPS. Суттєвий мінус - це застосунок, який постійно викидає рекламу. При чому щоб її відключити треба сплачувати кошти.

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Надокучлива реклама в застосунку.

Добрий день, Сергію.
      Дякуємо за високу оцінку та відгук. Раді, що годинник вам сподобався і задовольнив ваші основні потреби, такі як дзвінки та GPS. Щодо батареї — це середній показник для подібних моделей при активному використанні.
      Стосовно реклами в застосунку, дійсно, така функція може бути неприємною. На жаль, це рішення від розробника програми, і ми передамо ваше зауваження для можливого вдосконалення.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, це важливо для нас.
      Бажаємо приємного користування та спокійного дня!

• Марія

Користуємося годинником біля 2 місяців. Дуже довго вибирали між різними виробниками та моделями, зупинились на цьому. Хочу відзначити, що дійсно батарея тримає досить добре - 2 дні впевнено, при не дуже активному використанні і більше. Також майже точно видно місцерозташування. Мали до цієї моделі іншу, була дуже велика похибка. Загалом годинник вартує свої грошей, задоволені вибором. Дякуємо магазину за чітку роботу.

Достоинства:
    Загалом добре тримає заряд батареї, порівняно з іншими виробниками, хороша робота gps-трекера.
    Недостатки:
    Немає функції прослуховування.

Добрий день, Маріє.
      Вдячні вам за відгук та високу оцінку годинника! Раді, що ви задоволені вибором та відзначаєте тривалість роботи батареї та ефективність gps-трекера. Ваші коментарі є важливими для нас та інших покупців.

Щодо відсутності функції прослуховування, ми розуміємо, що це може бути важливою характеристикою для деяких користувачів. Ваші зауваження допомагають нам удосконалюватись, і ми вдячні за це.
      Якщо Вам буде потрібна додаткова допомога чи у вас виникнуть ще які-небудь запитання, неодмінно звертайтесь.

Гарного дня, бережіть себе!

• Виктория Я***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Будь ласка підкажіть куди звертатися: годинником почали користуватись з початком навчального року, перші два дні було все супер, але почали вже виключатись, постійно пише що розрядились хоча ніч стояв на зарядці ! Взагалі не можна навіть подзвонити
    Дитина дуже стурбована… як можна повернути кошти або щоб відремонтували ????

Достоинства:
    Можливість носити на шиї, змінні ремінці
    Недостатки:
    Дуже швидко сідає батарея

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Максим К***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Добоюрого дня, купили годинник, але випадково викинули Qr код, можна якось активувати годинник у програмі?

Добрий день, Максиме.
      Дякуємо за звернення. Reg Code ви можете знайти на бірочці годинника або в самому годиннику в розділі QR-code - Register code.
      Якщо вам потрібна додаткова допомога у користуванні, зверніться до нашого сервісного центру через телеграм або зателефонуйте. Наші контакти можна знайти за посиланням : ссылка
      Гарного дня!

• Володимир
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Батарея у режимі очікування тримає до 10 годин. Під час неактивного використання до 3 годин.
    Покупкою розчаровані.
    Відправили товар у сервіс, діагностика ремонти орієнтовно 28 днів.
    Відсутність можливості звʼязатись у телефонному режимі для зʼясування ситуації і термінів виконання робіт неприємно здивувала.

Достоинства:
    Недостатки:
    Акумулятор швидко розряджається

Доброго дня, Володимир! Вибачте за будь-які незручності, які ви зазнали з пристроєм. Розуміння вашого досвіду допомагає нам у подальшому вдосконаленні продуктів і послуг. Щодо акумулятора та строків обслуговування в сервісному центрі, ми передамо ваші коментарі нашій команді для вивчення та подальшого вдосконалення. Тому, що дана модель дуже добре тримає заряд. Напишіть, будь ласка нам на наш сервіс на телеграм @watch_service_center, щоб ми якомога швидше з Вами зв'язалися, і розв'язувати це питання, тому, що це також дуже важливо. Ми завжди тут, щоб надати вам максимально можливу допомогу. Хорошого Вам дня!

• Володимир
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Покупкою розчаровані. Тривалість роботи пристрою у режимі очікування до 10 годин, в режимі неактивного використання 2-3 години. Сервіс - окрема тема. Неприємно вражає, що тобою цікавляться лише на етапі придбання товару. Після здачі у сервіс у покупця відсутня можливість зателефонувати і дізнатись стан справ щодо товару, це не зручно і не завжди є можливість переписуватись з ботом, а згодом чекати на з'єднання з оператором((((

Достоинства:
    Недостатки:
    батарея у режимі очікування тримає до 10 годин!!!!!

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за відгук, і ми перепрошуємо за будь-які незручності, які ви зазнали. Розуміння вашого досвіду допомагає нам покращувати наші послуги. Щодо тривалості роботи батареї, це справді важливий аспект для користувачів, і ми передамо ваші зауваження команді, щоб вони могли розглянути це питання. Щодо сервісу напишіть нам на наш сервіс на телеграм @watch_service_center, щоб ми якомога швидше з Вами зв'язалися, і розв'язувати це питання, тому, що це також дуже важливо. Ваші коментарі стосовно важливості підтримки після придбання будуть враховані для подальшого вдосконалення наших послуг. Ми завжди тут, щоб надати вам максимально можливу допомогу. Хорошого Вам дня!