Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Бутылка с широким антиколиковым отверстием Easystart Toys 240 мл Canpol Babies Cиня (5901691812963)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Анна К***

Покупкою задоволені і ми з чоловіком, і малюк (5 місяців). Достойна заміна Авентівській на 120 мл (яка нам уже замаленька))).

Достоинства:
    Ціна. Зручно насипати суміш, чітка шкала, антиколікова система, гарний дизайн і форма, легко тримати і дитині, і дорослому, справді прозора і без запаху.
    Недостатки:
  • Іванна Я***

тільки з другою дитиною дізналась про цю бутилочку! я спочатку, як і з першою дитиною, користувалися звичайними бутилочками, ну і з другою купили таку ж. Але кольки з другою дитиною були набагато сильнішими, тому, начиташвись відгуків саме по цю бутилочту з широким горлишом, ми замовили таку саму, незважаючи на більшу ціну. Через пару днів радості не було меж - реально зручніше розмішувати суміш і коліків стал менше!!! Однозначно рекомендую і жалію, що раніше не знала про цю бутилочку!

Достоинства:
    реально допомагає при кольках і дуже зручна в користуванні
    Недостатки:
    ціна

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір ТМ Canpol babies та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання!

• Юлия К***
  • Екатерина А***

Сама соска засасывается при кормлении, приходится вынимать со рта у ребёнка, чтоб она распрямилась. Что очень неудобно.

• Гость

Скажите пожалуйста, на эту бутылочку подходит соска для каш? Я её здесь на сайте видела, хочу заказать.

Представитель компании

Да, подходит.