Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Крем-мед Обліпиха 300 гр (ТМ «Меду Треба»)

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Додаю до попереднього свого відгуку. Вчора тільки виявила помилку, а сьогодні вже куштую те, що замовляла. Продавець все вирішив ну дуже швидко і за свій рахунок. Дуже дякую!! Все смачно, думаю, буду замовляти ще.

Достоинства:
    Смачно. Корисно.
    • Продавец  TastyBee

Щиро дякуємо вам за розуміння цієї ситуації Усі ми люди й іноді можемо помилятися, але для нас принципово важливо брати відповідальність за свої помилки та вирішувати все швидко й чесно, адже цінуємо довіру та гарне ставлення до кожного клієнта.

Нам дуже приємно, що ви вже смакуєте саме тим, що замовляли, і що все вам сподобалося Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Нажаль, прислали не те, що я замовила. На пошті не звернула увагу на назву. Мало того, що не можешь купити тільки те, що тобі треба, бо треба ще щось взяти до мінімальної суми замовлення, а потім ще і висилають не те. Прикро, навіть куштувати не хочеться :-(

Недостатки:
    Не те, що я замовила.
    • Продавец  TastyBee

Розуміємо ваше розчарування і щиро перепрошуємо за неприємний досвід Такі ситуації трапляються вкрай рідко, але якщо вже сталися — ми завжди їх вирішуємо. Потрібний крем-мед ми вже відправили вам додатково за наш рахунок, щоб ви отримали саме те, що замовляли.

Також хочемо зауважити, що мінімальна сума замовлення встановлена виключно для того, аби ми могли забезпечити безкоштовну доставку для наших клієнтів, адже саме в цю суму закладені послуги логістичних компаній.

Сподіваємося, що це трохи згладить ситуацію, і ви все ж дасте нам можливість виправити враження. Для нас дуже важливо, щоб ви залишилися задоволені

• Надія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Усі крем-меди — справжня насолода! Замовила три різні види меду, і кожен має свій неповторний і дуже ніжний та ароматний смак. А комплімент від продавця (шоколад-м’ята з медовою паличкою) — це було додаткове маленьке диво! Рекомендую усім - чи для себе, чи на подарунок!

Достоинства:
    Отримала все дуже оперативно. Усі крем-меди надійно запаковані у скляні баночки з брендовими наліпками.
    Недостатки:
    жодного
    • Продавец  TastyBee

Щиро дякуємо за такий душевний відгук! Нам неймовірно приємно, що кожен крем-мед подарував вам свою особливу насолоду, а маленький комплімент став приємною несподіванкою. Дякуємо за рекомендацію!

• Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Швидко відповіди, відправили.Відмінний крем-мед. Смачно, корисно
    Син їсть залюбки.

Достоинства:
    Висока якість.
    • Продавец  TastyBee

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що крем-мед сподобався і вам, і синові. Працюємо, щоб кожне замовлення було швидким і смачним

• Лариса Л***

Все супер!!!

Дякуємо

• Елла
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Смачний мед з незвичайною текстурою

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Найсмачніший мед у світі. Якщо ви хворієте, якщо ви здорові, якщо ви хочете в прикуску, чи додати в гарячу водичку і зробити медовий напій — ТАК! На все — так! Затишний, лікувальний, з природним, натуральним, чистим смаком (без всім до болю відомого магазинного цукрового, хімічного присмаку і липкості, тут тільки неймовірно виражений природний смак, без зайвих дурниць).
    Враження, ніби, як в рекламі, від його споживання очищується і організм, і природа навколо, і птахи починають співати, і квіти розпускатися

Достоинства:
    Всі і більше
    Недостатки:
    Потрібні більші банки
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Цікава суміш, смак меду добре відчувається!

Дякуємо))

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TastyBee. Вес: 300

Дуже смачний і корисний крем-мед. Замовляла і інші смаки. З обліпихою, апельсином з корицею і журавлиною мої фаворити. А з шоколадом додаю до кисломолочного сиру, дуже смачно виходить. Зазвичай я не дуже полюбляю мед, але ці крем-меди підкорили моє серце, а точніше шлунок))

Достоинства:
    Обліпиха долає цікавий присмак і ледь помітну кислинку, що робить продукт не занадто солодким.
    Недостатки:
    Швидко з'їдаю
    • Продавец  TastyBee

Дякуємо за довіру))