Отзывы покупателей о Портативная колонка Silicon Power Blast Speaker BS71 (SP05WASYBS71BT0K)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Silver
За таку ціну топ
- Достоинства:
- Якісне звучання, гарно тримає заряд
- Недостатки:
- Не виявив
- АртёмОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Silver
В цілому непогана колонка. Користуюсь понад 2міс. Повного заряду без підсвічування вистачає на 2,5 години , через 1,5 години починає спрацьовувати сигнал, що батарея розряджена, при чому ритм спрацювання хаотичний. На повну гучність колонка трохи "захльобується", я думаю що причина - не вистачає напруги підсилювачу. Слухаю музику під час руху на велосипеді - гучність ставлю десь на 70%, цього більш ніж достатньо, для прослуховування, навіть рухаючись поряд з автомобілями. Я задоволений.
- Достоинства:
- Комплектація, ціна.
- Євгеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Silver
Не включається, другий час стоїть на зарядці червоний індікаторнсвітиться
- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Невідомі
- Артём О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Silver
Забрал колонку. Неплохой звук. Прикольная подсветка, которую можно при желании отключить. Колонка отключается спустя 15-20мин бездействия.
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Резьба под штатив на противоположной стороне от динамика, не критично, но если на триногу установить, то звук будет направлен вверх
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Silver
Був дуже радий, коли купив цей девайс із кріпленням для велосипеда. Давно хотів таку опцію.
Звук і якість колонки хороші. Але після п'ятої поїздки з'явилася тріщина на кріпильному хомуті. (див. фото).
Ніяких ДТП і падінь не було. Тепер не знаю, що робити. Боюся, що під час наступної поїздки колонка відлетить просто під час їзди та пошкодиться. Напевно, зніму це кріплення.
Дуже прикро, адже купував цей виріб саме для велопрогулянок.- Михайло Д***
Купіть собі карабін, і поцепіть за вушко.
- Сергій Д***
В чому проблема взяти нове , таке яке підходить по всіх критеріях , чи краще писати як хотів за 6 сотень go прошне кріплення яке перестарався затягнути
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Silver
Задоволений. Доволі не поганий саунд для таких розмірів. Спочатку налякав розмір))) але ... Може бути
- Достоинства:
- Компактна, нормальний саунд, комплектація, 2 однакових кабелі зарядки .
- Недостатки:
- Трохи за дорого як на мене. Зарядка через mini jack 3.5 мм
- Александр К***
Dolby Atmos вообще порешал
Классная колонка. Я доволен - Александр Б***
Можно подключать по проводу (AUX)?