- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Синий
Якісний трансформер добре збирається
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Синий
Машинка на свої гроші,що сказати,пластик тонкий,але працює і на тому дякую
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Синий
Купувала плиміннику (4 роки). Іграшка дуже сподобалася. Заявлена комплектація відповідає дійсності, але акумулятори тільки 3 шт. (ставляться в машинку), ще 2 потрібно докупити окремо для пульта керування. При отриманні коробка була мʼята, але товар не пошкоджений
- Достоинства:
- Гарний дизайн, відмінно працює
- Недостатки:
- Коробка помʼята
- Nataliya К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Замовлення зробила,на подарунок хлопчику ,але коли отримала стидно дарувати було,капот машини стертий видно що б/у,тобто нею вже хтось користувався,кришка що прикриває батарейки зломана,пульт керування не працював !Розчарована була дуже!Прийшлось забрати подарунок в іменинника але повертати не хотіла продавцю щоб її комусь іншому не відправили !! Ганьба !!Гроші на вітер !Не рекомендую !!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Дуже класне відношення до покупця нам приїхала машинка яка не працювала, нам без ніяких вагань вислали іншу. Бистро вирішуючи любі питання
- Лидия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Хлипкие детали
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Хлипкая машинка
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Проблема решена
Машинка не працює, як заявлено, їде тільки назад і вправо, вперед і вліво не їде. Продавець не відповідає, звязатися з ним не можна - телефон продавця ніде не вказаний, питання в чаті ігнорує. Всі гарні виклики продавця скоріш за все накручені, бо реальних відгуків словами дуже мало!
Добре, хоч відкрила цю машинку до свята, щоб не засмучувати дитину.
Розетка, як можна співпрацювати з такими недобросовісними продавцями, вони значно понижують ваш рейтинг!- Достоинства:
- Товар прийшов
- Недостатки:
- Товар прийшов зламаний, потертий, наче ним вже користувалися
- Продавец Vormir
Доброго дня Надія,ми зробимо Вам повернення коштів,але будь ласка не потрібно робити наклеп на наш магазин за відгуки і тд.Відгуки пишуть одиниці хороші,які задоволені товаром.Більшість хто задоволений нічого не пише,але якщо щось не так з товаром ,то люди швидко пишуть негатив,дуже прикро(
- Надія П***
Представники магазину зв'язалися, пропонували обмін, але погодили повернення товару та коштів. Чекаю на інформацію від них в месенджері.
- Надія
Реквізитів на месенджери не дочекалася, знайшла телефон магазину(в додатку натиснути Зв'язатися з продавцем), по номеру не додзвонилася, написала у вайбер 22.11, попросила адресу відправки, відповіли на наступний день. Відправила машинку, відправила фото накладної продавцю та скинула номер своєї карти, машинка прийшла продавцю, забрали з відділення 27.11, 29.11 повернули кошти.
Магазин, приношу вибачення, що сказала, що відгуки накручені, може це й не так. Але працювати з вами складно.
Взагалі, коли я дивлюся на відгуки, то як раз позитивні відгуки - не інформативні, а от як працює магазин з негативними відгуками і як їх вирішує, надає всю інформацію чи варто замовляти в цього магазину. Щоб повернути товар незалежної якості потратила купу часу та сил, бо спочатку не продивилась уважно на відповіді по негативним відгуками і чи є взагалі ці відгуки.
Дякую Розетці, декілька раз телефонували та цікавилися, що по замовленню.
Наразі питання вирішено - машинка повернена, гроші теж повернені.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Гарний сервіс, продавець завжди на зв'язку та вчасно реагує на побажання клієнта. Стосовно машинки - класна іграшка, малечі дуже сподобалась.
- Емилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Красивая машинка,легка в управлении,большая по размеру ,за такие деньги думали будет поменьше,трансформируется у робота,есть подстветка еще
Покупкой довольны !- Недостатки:
- нету
- Продавец Vormir
Дякуємо за відгук,раді співпраці)
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Машинка супер !!!
- Достоинства:
- Здивований якістю товару за такі гроші,іздить швидко,трансформується у робота
- Продавец Vormir
Дякуємо за відгук,раді співпраці)
- Александра С***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет: Синий
Товар отправили быстро. Но продавец не досмотрел качество товара! У машинки двери разных цветов, одни синие, другие двери голубые.
- Недостатки:
- Некачественный товар
- vovaОтзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет: Синий
легко управляемая, много разных фишек
- Достоинства:
- простая в управлении
- Продавец DaddyDi
Добрый день, Владимир.
Спасибо Вам за Ваш отзыв.
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет: Синий
дуже гарна машинка. легко трансформується! яскрава! чудова якість. дитина у захваті!
дякую!- Достоинства:
- яскравий зовнішній вигляд, якість товару
- Продавец DaddyDi
Добрий день, Аліна.
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- АнатольОтзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP. Цвет: Синий
Заказал для ребенка на день рождения. Оперативно связались и отправили. НО в комплекте не было заявленного аккумулятора. В машину идёт 3шт и в пульт 2шт аккумулятора АА. Вот такой развод.
- Достоинства:
- Неплохая модель
- Биловош О***Отзыв от покупателя. Продавец: BEST FRIEND SHOP. Цвет: Черный
Хорошая машина-робот)все работает.ребенок рад
- Достоинства:
- Красивый дизайн,быстрая, на подарок в самый раз
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: IQSHOP. Цвет: Синий
С машинкой всё хорошо. Работает, заряжается, трансформируется. Но долго ждали посылку. Заказ оформили поздно ночью, утром нам уже перезвонили, прислали реквизиты... всё было оперативно. Мы сразу оплатили. Но не в этот день, не на следующий, нам ничего не отправили. Уже начали волноваться, думали, что и не отправят.. Нам прислали посылку, к празднику успели... но! Коробка вся помятая! Позже заказали детский фотоаппарат у этого же продавца (при заказе не обратили внимание... случайно вышло). С фотоаппаратом всё хорошо. Работает. Но коробка пришла разорвана и экран фотоаппарата немного поцарапан. (Видимо товар с возврата или с витрины) В общем, теперь буду обращать внимание на продавца и у них заказывать не буду! Хоть бы предупредили, что есть повреждения!!! Очень неудобно было дарить детям подарки в мятых и порванных коробках... а времени купить новые уже не оставалось... из-за задержки отправки, подарки приходили перед самым праздником.
- Продавец IQSHOP
Добрый день ,приносим свои извинения за данную ситуаццию , впредь будем тщательней контролировать упаковку , перед отправкой она была полностью целостная и скорей всего повреждена была перевозчиком в процессе транспортировки , спасибо за обратную связь, рады что самим товаром остались довольны
- Владислав П***Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Приїхала потерта, з глибокими подряпинами на даху. При чому очевидно що таку відправили, бо упаковка в якій траспортувалася машинка не пошкоджена. Дякую за чудові емоції під час пошуку заміни подарунку
- lugovoy a***Продавец: Miland. Цвет: Синий
Каковы габариты игрушки?
- Miland
Размеры в форме машины: 320 х 150 х 100 мм
Размеры в форме робота: 240 х 180 х 240 мм
Движения автомобиля: вперед/назад, поворот вправо/влево
В режиме робота: при нажатии на кнопки робот выполняет различные действия - Miland
Здравствуйте!