Отзывы покупателей о УМБ PowerBank Q9 5000 mAh 20W (MagSafe) - Фіолетовий

Оценка пользователей 3.18/5
на основе 51 отзыв
  • Отзывы про товар продавца VezemStanciyu
  • Евгений Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VezemStanciyu. Емкость батареи: 10000. Цвет: Графитовый

дуже розачарован, товар взагалі не відповідає дійсності, не заряджає взагалі практично, не раджуу

• Продавец  VezemStanciyu

«Вітаємо! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Кожна партія наших павербанків проходить перевірку, проте у техніці іноді трапляється відсоток заводського браку. Ми завжди несемо відповідальність за якість і готові оперативно вирішити будь-яке питання в межах гарантії. Напишіть нам у приватні повідомлення для розв'язання проблеми.»

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VezemStanciyu. Емкость батареи: 10000. Цвет: Фиолетовый

Зручний, компактний. Задоволена покупкою

• Валерія

Товар із серії «щастить не всім» зарядити один його раз, і підзарядити ним телефон поки не закінчиться заряд на ньому. Бо тоді все, згоріли 2 плати більше його не врятувати.

Достоинства:
    Коли працював не довго то хоч доволі швидко заряджав
    Недостатки:
    Немає де знайти плати для його ремонту
    • Продавец  VezemStanciyu

«Вітаємо! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ця модель зарекомендувала себе як надійний пристрій, і описаний вами випадок є критичним відхиленням, яке зазвичай стається через заводський дефект компонентів або перепад напруги.
      Ми впевнені в якості нашої продукції, тому на кожну одиницю товару надається повноцінна гарантія. У подібних ситуаціях ми завжди оперативно проводимо діагностику та заміну пристрою, щоб наші клієнти не залишалися з несправним товаром. Дякуємо за ваш сигнал, він допомагає нам ставати кращими!»

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: VezemStanciyu. Емкость батареи: 5000. Цвет: Графитовый

Реальна ємність значно нижча. Від магсейфу не здатний заряджатися, тільки заряджати

Недостатки:
    2 А*г ємність
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук. Але зазначимо, що згідно характеристик, заявлених виробником, ємність повербанку 5000 mAh при 3,7 V. (А Ви, як видно з фото, міряєте при 9,1 V) Також просимо звернути увагу, що в характеристиках чи описі до товару не вказано, що повербанк може заряджатись по безпровідній зарядці.

• Єва Н***

павер супер

Достоинства:
    зручний, може зарядити 3 айфона з 0%

• Ігор

Повербанк чудовий. Півроку працював без нарікань. Після виникнення проблем по гарантії прислали новий.

Дякуємо за відгук! Приємного користування

• Сергій

УМБ PowerBank Q9 10000 mah 20w не раджу купувати!!!
    iPhone XR з 9% зарядив на 52% (це повний 100% павербанк був, висадився в 0%)
    iPhone 13 взагалі не тягне, 5 хв заряджає і вирубається…
    Кабелем не намагався заряджати.
    Бісе те, що подарував дружині для iPhone 13, потім думаю, залишу собі, мій же телефон заряджає, але навіть 50% заряду не дає!!!

Достоинства:
    Швидко доставили зі скидкою
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам, iPhone 13 взагалі не заряджає
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук і Вашу субʼєктивну думку. З телефонної розмови та ситуації описаної Вами, вбачаємо, що має місце гарантійний випадок. Реквізити для відправлення товару надані, очікуємо повернення товару.

• Карина М***

Чудова повербанка, компактна, ємність акумулятора така як вказана

• Юрій Ш***

Все супер

• Владислав П***

Тільки перший раз включилась безпровідна зарядка, потім перестала працювати і через місяць працюбвала через раз, а через 2-3 місяці вздувся аккум

Достоинства:
    Зручний формат
    Недостатки:
    Нестабільна безпровідна зарядка, аккум здох
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук. При телефонній розмові з"ясовано, що товар утилізовано без попереднього звернення до Продавця при виникненні зазначених недоліків. Згідно слів, мав місце гарантійний випадок. У разі вчасного звернення відбулась би заміна на новий повербанк.

Звертаємо увагу потенційних Покупців, у разі виникнення будь-яких недоліків придбаного товару, в першу чергу звертайтесь до Продавця для подальшого вирішення питань.

• Хомич Ю***

Дякую!

Дякуємо за відгук!
      Бажаємо приємного користування.

• Александр Д***

Купил 5000mAh на подарок, в итоге не магнитится к айфон 11, и не может его зарядить полностью до 100%, в айфоне осталось меньше 2800mAh, а этот повер банк не может его зарядить полностью!! Испорченое настроение из за бракованного подарка.

Достоинства:
    Красивый внешний вид.
    Недостатки:
    Не магнитится к 11му айфону.
    Его реальная емкость около 2500mAh.
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за Вашу субʼєктивну думку. За нашою ініціативою зроблено повернення товару, та повернуто кошти. Крім того, повербанк відправлено на діагностику та маємо висновок про відповідність характеристикам, вказаним заводом-виробником. (наявність 5000 mAh при 3,7 V).
      В свою чергу вважаємо за необхідне пояснити, що згідно характеристик, взятих з загальнодоступних мереж, технологію MagSafe підтримують iPhone починаючи з 12 моделі.
      Що стосується ємності повербанку, за запитом можемо надавати тести повербанку підтверджуючі ємність заявлену заводом-виробником.

• Вікторія

Доставили на наступний день, користуюся тиждень, на android кріпиться добре з чохлом з підтримкою magsafe

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Поки не помітила
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук! Приємного користування.

• Олег К***

Якісний товар, гарна ціна :)

Рекомендую !

Достоинства:
    Металевий корпус і достатньо на 1,5 повній зарядці телефона (Айфон 13)
    Недостатки:
    Дещо завеликий розмір, але він не заважає :)
    • Продавец  VezemStanciyu

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VezemStanciyu. Емкость батареи: 10000. Цвет: Зеленый

Дуже класна річ

• Олег К***

Все відповідає заявленим параметрам :)
    Зручно та без додаткових питань !

Недостатки:
    Поки немає.
    • Продавец  VezemStanciyu

• Сергей К***

Відмінний товар, замовив собі чорний, цей дружині, треба бути готовим що телефон з банкою значно важче.
    Не вмикається самостійно коли магнічу до телефону треба 1 натиск щоб увімкнути та ще один що почали заряджати, вимкнути 2 рази швидко натиснути

Достоинства:
    10000mAh, дисплей, швидка зарядка
    Недостатки:
    Важкий, треба вмикати самостійно
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук. Приємного користування!

• Даніїл Т***

Сам по собі гарний повер банк, але заряджає погано, дуже повільно, і ледь ледь 1 раз заряджає мій телефон (iPhone 13pro) у мене ще й 80% батарея, один раз заряджає мій телефон з 20% до 90%, у повер банка було 100%, як зарядив свій телефон у повер банка стало 30%, короче кажучі дуже погані відчуття від нього.

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Не відповідає вимогам продавця, не має заявлених 10000 мп, на ділі там десь 4000 максимум. Товар дуже розчарував… нажаль.
    • Даніїл Т***

Продавець написав, все вирішили, дякую, можливо попався брак, продавець повернув гроші, дякую велике!

• Самченко В***

Берем вже другий, одного мало) дуже сподобався, гарно заряджає, добре магнітиться, є дисплей! Продавець приємний, рекомендую!

Достоинства:
    Маленький, з дисплеєм, добре магнітиться!
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук та довіру до магазину! Приємного користування

• Ольга Ш***

Відповідає опису, отриманий був дуже швидко (відправлення отримала на наступний день), заряджає телефон чудово, не злітає, не спадає. Рекомендую

• Ева В***

Покупала для подзаряда Айфона на работе. Я весь день хожу , такая работа, особо не зарядить где-то, а вот он удобен тем, что без проводов всяких просто великолепно. У меня в принципе на 50000 дома, но его не возьмёшь с собой носить куда-то))) так что всё великолепно, зарядка на два раза айфон хватает, это невероятно удобно.

Достоинства:
    Компактность и без проводная зарядка
    • Продавец  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук! Приємного користування

• Крис

Почну с того що на картинці не той товар і продавець це робить навмисно, сам павер в два рази товще ніж на картинці.

Номінальна ємність у батареї всього навсього 5500mAh.
    Далі ми бачимо красиву наклейку 20W яка не має ніякого відношення до самого товару і просто там для того, щоб обманути покупця. На зворотній стороні маленьким шрифтом описано що максимальна вихідна потужність по бездротовій зарядці у батареї 15W а по type-C 12W можете самі побачити на фото.
    Подивитися на товар до покупки можливості немає тому, що замовити можна тільки через нову пошту де мені не дозволили розпакувати товар не оплативши його. А на самій коробці немає ніякої інформації. Сам павер не поганий, але це точно не те що показує продавець

Достоинства:
    Повер банк
    Недостатки:
    Не правильно описано товар
    • Продавец  VezemStanciyu

Шановний покупець, дякуємо за ваш відгук.
      Хочемо звернути вашу увагу не декілька характеристик цього товару.
      1. В описі вказані розміри повербанка і на фото це саме той що ви купили. Можливо товар сфотографований з такого ракурсу що було не зрозуміло яка його товщина, але для цього і вказані розміри товару.
      2. Ємність даного павербанка 10000 mah при напрузі 3,7V.
      3. 20W це не просто красива наклейка. Потужність заряджання через кабель Type-C дійсно 20W.
      Перед тим як ви написали відгук з вами звʼязався менеджер і запропонував повернути товар. Ви відмови

• Олена Д***

я вам дякую за опис. Відповідь продавця - вам - і смішить і бісить...

• Светлана П***

Дякую за відгук. Фото продавця не відповідає дійсності. На їх фото він тоненький, на вашому фото, звістно ні. Мабудь разраховано на таких, хто опис не читає, або читає і не спийсвє, бо на фото ж можно побачити разміри. Свідомий обман продавця

• Анастасия К***

Очень понравился повербанк !
    На данный момент нет лучшего аналога .
    Достаточно большая емкость батареи , и очень приятно не носится со всеми этими шнурками , просто прикладываешь и заряжаешь . Рекомендую !!

Достоинства:
    Удобный в использовании , компактный , быстро заряжает .
    • Михаил

Сколько раз вы можете зарядить айфон? Как долго заряжается айфон от 1 до 100 на безпроводной зарядке?

• Денис Р***

Сервис на высоте, менеджер быстро обработал мой заказ и уже на следующий день товар лежал на отделении новой почты. Покупкой остался доволен рекомендую.

Достоинства:
    Сильный магнит павербанк не слетает даже когда телефон в чехле. Удобный информационный экран. Алюминиевый корпус очень стильно выглядит.
  • Дмитрий Ю***

Совсем не те габариты что указаны на фото
    Толще в три раза
    Прорезинена сторона на которой magsafe

Достоинства:
    Мини экран с зарядом батареи и скорость зарядки
    Недостатки:
    Толщина в три раза больше чем на фото
    По ощущениям здесь не 10000mah, а 4000
    Magsafe плохо держится (использовал его без чехла)
    • Дмитрий Ю***

Связавшись с магазином всё получилось уладить, люди хорошие и идут на контакт
      Советую для начала связаться с ними напрямую, а не пороть горячку:)

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO_SALUT. Емкость батареи: 10000. Цвет: Зеленый

Добре зарядив перші 2 рази. Зараз розряджаєтьза 15-20хвили. Заряджає менше ніж на 20%

Достоинства:
    Непоганий на вигляд
    Недостатки:
    Заряду вистачає щоб зарядити телефон на 15%
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HikeWay. Емкость батареи: 10000. Цвет: Графитовый

Г***о павербанк не рекомендую!

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All Military. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Павер швидко розряджається, акумулятор заряджає на 14 відсотків і виключається.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не вистачає навіть на одну зарядку смартфона
  • Євген Д***

Не рекомендую. Приїхав не той колір в побитій коробці. Розряджений в 0%.
    На пошті попросив зарядку. Заряджається. Ризикнув забрати додому, бо потрібно на подарунок. І Зря.
    Він зарядив телефон на 1 % і почав цокотіти. І перестав заряджатися. Даремна трата грошей, поки пробую вернути його, чекаю чи скажуть куди його відправляти і вернуть гроші.
    На фото, який він приїхав.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Неякісний. Неробочий товар. Постійно цокотить. Не заряджає
  • Влад Б***

Ні в якому разі не рекомендую!
    Павер не працює з самого початку:
    - розряджається до ~80 і стає різко 0, телефон підзаряджає десь на 15% (15 Pro)
    - корпус покоцаний по краях, ніби піддівався під час розбирання
    - скельце на дисплеї зарядки вклеєне криво
    - заряджається магічним чином, одним кабелем і блоком хоче, іншим - вже не хоче
    - навіть колір не співпав) я замовляв зелений, прийшов фіолетовий
    Загалом, це дуже повз того, що я очікував

P.S. хотів зняти відео, як він "заряджає", але помітив, що акум встиг вздутися!! фото прикріпляю
    це повне дно, не ведіться на низьку ціну

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    всі
  • Артур Ч***

Худший павербанк который у меня был, цена максимум 200 грн ему за внешку
    Магнит держится плохо, заряжает телефон очень слабо, греется
    Батарея вздутая!
    Вообщем НЕ ПОКУПАТЬ ДАННЫЙ ТОВАР!!!!
    Кидалово галимое

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Греется, зарядку не держит вообще, ужас
  • Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Емкость батареи: 10000. Цвет: Графитовый

Виконує свою функцію, нормально працює, не можу сказати скільки пройшло часу від покупки до відкриття яке додав в фото, але використовував кожен день, також бувало що клав на зарядку під подушку що могли і спричините таке

Достоинства:
    Виконує свою задачу, гарно держить заряд та швидко заряджає
    Недостатки:
    Не знайшов крім того що на фото ( але скільки прослужив, наразі не бачу в замовленнях) бо він і далі працює
    • Продавец  VALMAX

Дякуємо за детальний відгук!

• Роман

Ужасно всё, забрал по бырому на посте т.к не было времени, содрал коробку пленку и павербанк забрал с почты там на нем было 87% подключил к телефону и в момент он сел. Потом заряжал его 4 часа, зарядил до 100 опять подключил к телефону и он в момент сел. Стекло на нем очень поцарапаное и он вскрывался до меня. Меня этот товар не удовлетворяет

• Єлізавєта М***

Товар має бути гарним, але мені прийшов не робочий.Мене ігнорують і ніяк не вирішується проблема,мені ні вернули коштів,ні замінили його

• Володимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VALMAX. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Товар не відповідає характеристикам, безпровідна зарядка працює повільно і заявлених 10000 mAh не має

• Продавец  VALMAX

Вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам прикро, що товар не повністю виправдав ваші очікування.

Щодо безпровідної зарядки — вона в цій моделі є стандартною, без заявленої функції швидкої зарядки.

Щодо ємності PowerBank’а — вона підтверджена як технічною документацією (10000 mAh), так і численними продажами цієї моделі. Водночас варто враховувати, що номінальна ємність може бути дещо нижчою, а частина енергії втрачається під час передачі, особливо при безпровідній зарядці.

Також рекомендації для всіх зарядних пристроїв - при першому використанні повністю зарядити PowerBank від 0 до 100% безперервно — це важливо для стабільної роботи акумулятора.

Ми не виключаємо можливість наявності браку. Якщо пристрій вас не влаштовує, рекомендуємо оформити повернення — ми повернемо вам кошти.

Дякуємо за розуміння!

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Flowenergy. Емкость батареи: 10000. Цвет: Фиолетовый

заявлений розмір товару: 104х68х12 мм
    фактичний розмір товару зазначений на упаковці: 104х68х18.5 мм
    також товар наче пошкоджений та видає незрозумілий тріск

Недостатки:
    товар не відповідає дійсності